- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поведение?
Момчета как ви харесва да се държи едно момиче? Например сериозна и премерена като жена със самочувствие , здраво стъпила на краката си или нон -стоп ухилена и усмихната , но леко притеснена и нервна . Кое повече би грабнало вниманието ви
?
Ne sum 79ti nabor ei
Държиш се подобаващо на компанията, мястото, възрастта, настроението - в този ред.
Приемайки, че не си набор 79, а си някъде около ~16 годишна, сериозността е нормално да отстъпва на усмивката, освен в особени ситуации. Когато си насаме с момчето, може да си позволяваш сериозност от време на време - търси унисон с неговото настроение.
Ето това еПървоначално написано от insomnia79
![]()
айляк ;]
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Аз съм втория тип май-![]()
какво те барка какво предпочита някой?!Бъди себе сиии![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Зависи от това с кого си,в каква ситуация си... Но в крайна сметка BU![]()
Съвкупност от всичкоСмятам, че една жена трябва да е сериозна и премерена като жена със самочувствие , здраво стъпила на краката си и същеременно да е усмихната. Целта според мен е едно момиче да може да се приобщава в обстановката.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
мм .. като себе си?
къде е логиката да се държиш по определен начин защото на някой така му харесва.. бъди себе си пък който ще да те харесва![]()
Искам да е сериозна дама, с обноски и възпитание. Културна. Интелигента, със силно отличаващ се х-ер който да ме заплени и омагьоса, да искам да се сблъксвам с него всеки ден.. да е тежък (по смисъла на труден), своенравен, инат.. много инат.. но тук май не описваме качества, а държание?
Искам да си разговаряме свободно - искам да можем да се шегуваме със себе си, без риск някой да се засегне. По принцип да сме сериозни, но не и без онези моменти, в които се шегуваме един с друг напълно добронамерено - аз към нея нещо за шофиране или женски четива, тя към мен нещо друго каквото и да било..да си пускаме бързи такива ядливи коментарчета, тя да ме пощипва намусено-обидено и в следващия момент да продължим гушнати и засмяни по пътя си.
сериозна, умна, и скромна
а и да може да готви...
С една дума семейни момичета който пазят своите ценнисти.Много си падам по старомодни момичета(като възпитание и всичко).
ама тези момичета удавна са резерве
![]()
![]()
Сериозно момиче умно, НО да не е по-умна от мене, да има чуство за хумор, да е културна и да не ми се прави на командир !!!