.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Поведение?

Момчета как ви харесва да се държи едно момиче ? Например сериозна и премерена като жена със самочувствие , здраво стъпила на краката си или нон -стоп ухилена и усмихната , но леко притеснена и нервна . Кое повече би грабнало вниманието ви ?
    Ne sum 79ti nabor ei

От всичко по-малко устройва ли те :>

Държиш се подобаващо на компанията, мястото, възрастта, настроението - в този ред.

Приемайки, че не си набор 79, а си някъде около ~16 годишна, сериозността е нормално да отстъпва на усмивката, освен в особени ситуации. Когато си насаме с момчето, може да си позволяваш сериозност от време на време - търси унисон с неговото настроение.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Поведение?

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    сериозна и премерена като жена със самочувствие , здраво стъпила на краката си
    Ето това е

айляк ;]
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз съм втория тип май-

какво те барка какво предпочита някой?!Бъди себе сиии
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на stylo
    Зависи от това с кого си,в каква ситуация си... Но в крайна сметка BU

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Съвкупност от всичко Смятам, че една жена трябва да е сериозна и премерена като жена със самочувствие , здраво стъпила на краката си и същеременно да е усмихната. Целта според мен е едно момиче да може да се приобщава в обстановката.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

мм .. като себе си?
    къде е логиката да се държиш по определен начин защото на някой така му харесва.. бъди себе си пък който ще да те харесва

Мега фен Аватара на machoka
    Искам да е сериозна дама, с обноски и възпитание. Културна. Интелигента, със силно отличаващ се х-ер който да ме заплени и омагьоса, да искам да се сблъксвам с него всеки ден.. да е тежък (по смисъла на труден), своенравен, инат.. много инат.. но тук май не описваме качества, а държание?

Искам да си разговаряме свободно - искам да можем да се шегуваме със себе си, без риск някой да се засегне. По принцип да сме сериозни, но не и без онези моменти, в които се шегуваме един с друг напълно добронамерено - аз към нея нещо за шофиране или женски четива, тя към мен нещо друго каквото и да било..да си пускаме бързи такива ядливи коментарчета, тя да ме пощипва намусено-обидено и в следващия момент да продължим гушнати и засмяни по пътя си.

Град
    Sofia
    сериозна, умна, и скромна
    а и да може да готви...
    С една дума семейни момичета който пазят своите ценнисти.Много си падам по старомодни момичета(като възпитание и всичко).

ама тези момичета удавна са резерве

Голям фен Аватара на scyLLa
    Сериозно момиче умно, НО да не е по-умна от мене, да има чуство за хумор, да е културна и да не ми се прави на командир !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си