- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избор на кола (помощ)
По-добре селянин от Русе отколкото Мангал от Столицата.. !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Всъщност японските коли от периода 95-97 са най-здрави и държаливи. По мнение на механици от сервизите на СБА. Освен това поддръжката им е евтина. Аз клоня към лансера, но за сам човек е леко голяма.
БМВ - не. Ауди име е по-скъпа поддръжката, а и цената им е висока.
Grumpy old madman
Аз бих препоръчал Fiat Bravo. Лично аз мисля следващата ми кола да бъде такава и затова я препоръчвам
Ще бъде с двигател 1.8 16v. С един газов инжекцион ще бъде екстра. Частите за самата кола не са много скъпи, а пък и върви. Доколкото знам моторите 1.6 и 1.8 са много добри.
тя е впечатлена вече...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
http://zefferus.com/images/BMW_Z3.jpg ^ xD
пс- Опел?
Лада с 8 цилиндров двигател.![]()
аз карам такова бмв 318и 135 коня, 1,8 двигател. Много върви, много набира и много гори, добре че има кой да ми пълни резервоара. Нема нищо, че колата е със задно, малко по малко се свиква. Другото нещо което е хубаво че има много здрави ламарини. Иначе може да си земеш една полицейска астра ама те са малко повече пари.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дай пари и всички ще имаме такаваПървоначално написано от psychopath
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Казаха ти го, Вито.Първоначално написано от hamilcar
За мене голф 3/4 ка си е перфекна !
земи си toyota tundra тва е мъжка кола като зема книжка си я зимам чисто нова вносна ще излезе много по евтина
Бмв-то верно е пичеловка,но само ако има кой да ти я поддържа и да пълни резервоара.
Земи си Fiat Bravo 1.6/2.0 или Fiat Coupe/Alfa Gtv(само заради дизайна).
П.с:ако това ще ти е първата кола се замисли как се кара зимата с задно...
Summer 09' <33
След седмица-две и аз се записвам на шофьорски курсове.
Исках да си взема пежо (аз грам не разбирам от коли, ама грам, но ми изглеждат...хубави), но приятелят на майка ми каза, че може да имам проблеми с такава кола при силен дъжд, мъгла и т.н...
П.П. Не искам голЕма кола! :Д
Е то принципно с всяка кола може да имаш проблеми при силен дъжд и мъгла.
бмв-то даже не мисля да казвам кои са му минусите
за теб, приятелче, който казва, че събира пари за цигари и т.н. ти препоръчвам нещо от тези варианти:
голф 3
хонда сивик
опел корса
за твоя предполагаем финансов статут ще са ти идеални, а ако намериш и да са с агу - заспиваш
това е, от там натам предложения като онзи баварец, някой предложи браво 1.8 16V това са пълни смехории
а аз се чудя защо още вкарват такива железа, то си имало хора да ги търси
п.с. при по-старите модели почти при всички има проблем при дъждовно време(запотени прозорци), но астрата в това отношение няма кой да я бие
вътре става като колатата в "титаник" ...
по принцип не съм фен на френското, но пежо 206, 406, ситриен ксантия(дизел) са много здрави машинки...
Освен пежо, някакви други идеи за марки и модели на по-малки коли, които е лесно да се управляват и да са здрави.
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...071&f1=details я виж тва трябва да става за първа кола не е голяма тря лесто да се оправлява
МерсиПървоначално написано от OtherDimension
Мерси на всички![]()
Еми аз продължавам да трърдя че голф-четата който ти дадох да видиш са най-добра стока от другите вариянти който ти предложиха !
-леко тунинговани !
-хубава визия !
-малки са !
-150 коня си имат !
-евтини части !
-горят малко !
Еми аз продължавам да трърдя че голф-четата който ти дадох да видиш са най-добра стока от всички вариaнти който ти предложиха !
-леко тунинговани !
-хубава визия !
-малки са !
-150 коня си имат !
-евтини части !
-горят малко !
Немското си е немско ..Френските са само боклуци !
голф 3ка кви пари е?
корса, сивик и всички останали предложение как са като цена![]()
Френските коли според теб може да са боклуци, но за същите пари ще вземеш с 4-5 години по-нова кола с по-добри параметри от голфовете.
Виж ся... вземи си немска кола... качеството си е качество при немеца
Другото което е, частите са много по евтини от японските, английските и т.н. коли
Според мен за първа кола не ти трябва мощна кола... вместо да се оръсиш за сила под капака, по-добре ги дай тия пари за добре изглеждаща кола с нормален мотор...
А марката.... мога да ти кажа че каквото си купиш първо то най-вероятно ще ти остане в сърцето занапред.. така че преценявай внимателно![]()
Успех
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Еми 3-ките варят кажи речи по 3 бона ! Ето ти пак линк на два:
1 http://www.mobilen.bg/11255701039854459
2 http://www.mobilen.bg/11255619335895901
Едната е 3300 а другата 3500 лв !
аз набарах по-яка 3ка, че даже и по-евтина![]()