- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избор на кола (помощ)
аристократ работещ за удоволствие в магазин![]()
![]()
за софия едно колело мисля, че това е твоя избор :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Взимай едно Ауди А6 за 6000 марки и си пич
Grumpy old madman
!!!!!!!!!!Първоначално написано от FlashMX
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Купете ми го и давайте пари за бензин и даже ще ви повозя.Първоначално написано от Disrespect
![]()
в кой магазин бачкаш да ти правим оборот бе![]()
и аз тъй бачках половин година в некъв магазин ама си диганх шапката и се чупих
а тва че живееш в центъра даже не е престижно, а жалко! и аз живеех на площад възраждане срещу син сити, на 5 минути от баш центъра на софия (света неделя е центъра на центъра баш) ама не става за живот и прдадохме апартамента и сега нека ми е зле в люлин - новата кооперацийка, улици огромни, паркинг за колата, всичко ново, пари камара :Д! люлин рулз отвсякъде![]()
тъй че не се хвали много, и ние знаеме центъра, и ние сме живяли там![]()
тъй е то, ама да знаеш ква пара пада... заеби ти магазините и пласирай. може и да си купиш колаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Не е парадоксално, щото парите ми стигат, угаждам си, имам пари за партита, карам нова кола, и почвам дребен собствен бизнес като за начало.
Какви хора имало.. ;рр
Наркотиците и партитата са до едно време драги, после пак ще говорим като си харчиш на воля и не завърташ парата.
Говоря по принцип ей така, не мога да те определя сега точно какъв си, както и ти мен не успя сообено. Ще ставам инженер, не психолог![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Общо взето си говорим глупости в момента, всеки сам си управлява живота.
В крайна сметка автора каква кола си избра и кога ще я взема?
Щото май само се вдигна пум, пък.. :P
^искаш да ми заключваш темата ?![]()
![]()
Няма ти я заключи споко .. аз съм тукаама сега кажи на каква кола се спря за сега ..
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Не съм напълно убеден какво точно.
виж нещо бентли, ферари, порше мани ги другите![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мързеше ме да чета цялата тема, но в първите страници видях, че някой беше препоръчал гоУф 3 150 коня (АБФ). Вие имате ли представа колко харчи това животно? Съвсем наскоро карах такъв - градско и извънградско ми даде общо разход 12 на 100 бензин. Представям си ако го карам само градско за какво ще става въпрос. Сметни си при цена на бензина около 2 лева и при разход МИНИМУМ 10 на 100 (при пенсионерско каране), как ще храниш този звяр? А то няма как да имаш 150 коня под капака и да не се изкушаваш често да натискаш педала. Ако ще караш като баба, вземи си 1.4. Голфът пак си е голф, не е нещо по-така. Иначе за вървежа мога да кажа, че до 3000 оборота не е нещо особено, но нагоре направо полудява. В диапазона 3000-6500 оборота просто те залепва за седалката. Много бърз е, но пак казвам, все пак е голф, малко селска работа е, не привлича вниманието с нищо, докато БМВ-то така и така ще харчи, но поне е по-добре от голфа. Единственото, с което голфа го превъзхожда е поддръжката.
Той ако иска да привлича вниманието и със голфа става.. малко тунинг и е готов звяра ! Пък да ти кажа то голфа е малко като бмв-то на всеки 10 коли 2 бмв ще видиш,докато при голфа е на всеки 10 4 голфа!
Както си реши. Но голф ГТИ 16в върви много повече от това БМВ 140 коня. По-мощен е с 10 коня, винтилиран е, освен това е и много по-лек, а над 3000 оборота върви като луд. Ако искаш адреналин,бързина,мощност, азход - според мен с парите с които разполагаш, това е изборът ти. Ако не-насочи се към нещо друго
ей голфаджията, и аз съм стар голфаджия и си прав. харчи, но не толкова много в сравнение с малките мотори. 1.6 харчи като 115ката, а върви като 1.4![]()
така че ако се взима голф единствено си заслужава ADY (по добър като мотор от 2Е) или ABF. препоръчвам АБФ-а .
и се развърта след 4000 оборота, на 3000 още нищо не прави![]()
писах 2 страници назад каква е поддръжката.
а за спора кое е по-бързо е36 ИС-ката или абф-а мога да кажа че голфа със сменени филтри и изправен мотор къса (то и по каталог е с 1,3 секунди по-бърз), обаче едно браво HGT къса голфа![]()
pagani zonda![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ами не знам, този дето аз карах около и над 3000 вече не знаеше какво прави![]()
Каквото и да си говорим .. голфа му е майката !![]()
голф тройка с мп тройка мечтата на всеки селянин.
ПП аз тея дни обикалям салоните и ми направиха впечатление роувър 25 купе, евтини са и са добри, с двигатели на хонда.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
mobile.de ebay.de това е истината! НЕ са в България но може да отидеш до чужбина не излиза чак толкова скъпо !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.