- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с облеклото
Ами начи един ден бях излезнала облечена така: черни дънки,лилава блуза и черен суитчер и бели кецове и една кифла ама наистина кифла от моя клас ми разправя:Абе ти виждаш ли се как се обличаш?Ебаси шареното!Поне си подбирай дрехите малко!
И не веднъж точно ТЯ и нейните приятелки ас ми го казвали.
Аз наистина се обличам доста разноцветно, но на мен така ми харесва![]()
Според вас трябва ли да се повлияя от нейното мнение и дали е смешно ако се обличам така[/b]
О.о тая кифла да си завре тъпото мнение отзад.Изобщо не я слушай.Щом ти харесва да се обличаш така-обличай се.Аз не намирам нищо фрапантно в облеклото ти.И аз се обличам така,но никой не ми е казвал,че съм твърде шарена.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Честен кръст просто 2/3 от момчетата хлътваме по такива момичета, просто ти завижда![]()
Ходи си така, няма лошо![]()
На мен също много ми харесва момиче което в облеклото си няма 1 с 1 в тон![]()
![]()
:P :P
обличай се както искаш,на мен никой нищо не може ми каже![]()
Що няма повече като тебе да се обличатПървоначално написано от TheOnee
.
Иначе и кажи да си ебе майката.
дайте ми AK47 ве моля ви
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
ми в такъв случай си конформистка..
нз изобщо къв е смисъла на тая тема /не , същност иам 1 идея../
ясно е къв ш е отговора на повечето потребители /да не кажа сички../ 'обличай се, както ти харесва' ?!
и кво като ти го е казала ?! ше тръгнеш да се обличаш кат нея ли, кво ?
the sky is the limit.
^
Ами предполагам че някой ще кажат да се обличам по-добре за да не се ебава с мене![]()
.. което отново ме връща на въпроса защо е пусната темата след като сама знаеш и имаш предположения какво ше ти отговорят..Първоначално написано от TheOnee
the sky is the limit.
Оо изобщо не я слушай...Всеки си има вкус..
Съгласна съм с AraBella
Първоначално написано от AraBella
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
О.о
абе майна обличай се както искаш... кажи и че и цървули да си сложиш пак ще изглеждаш по-добре от нея ... .
Да не ти пука бе.Аз обожавам да се обличам ярко и шарено,в стила ми е.Не се влия от мнението на другите и от това как се обличат те.Недей и ти.![]()
Брях,брях
К'во ти пука? Нека говори каквтото си иска. Да гледа себе си, не другите.
В моя клас една, 'дето си разменят дрехите с едни други от класа вика, че съм носела една тениска постоянно, а аз съм я обличала 4-5 пъти най-много.![]()
![]()
Имаш баси якия стил \/ Важното е, че на теб си ти харесва, а тва, кво мислят другите си е тяхна работа
![]()
еlsy![]()
трябва да се повлияшеш разбира се, за какво ти е собствено мнение и стил, чуждото е по-важно.
^
Аве ако и кажа такова нещо тая ще ме закопае 339889032 метра под земята![]()
Не знам майна за моя пост ли говориш майна....ако е ще ми обясниш ли кво може да ти направи тая кифла?!Първоначално написано от TheOnee
Стила ти е много хубав..
Просто и кажи, че не си и искала мнението и точка.
да за твоя пост говоряПървоначално написано от jjjbbb
ами може да дойде да ме удари и аз да и отвърна и тя да викне цялата махала ..
![]()
Мен пък ме кефи,мразя кифларските начини на обличане,кифлиата може да продължи да го духа.
не се изказвай неподготвен,прасе
Според мен нищо не може да ти направи майна но ти знаеш...бтв на колко си, как ше те бие само щото си и казала че се облича като краварка ?Първоначално написано от TheOnee