- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Носите си бокс във себе си когато сте на училище ?
Носите си бокс във себе си когато сте на училище ? Аз лично не нося защото нямам, но мисля да си взема ...
мога да говоря половин час колко ти е глупава темата
ама с тоя бокс внимавай
ако на мен някой ми извади бокс ще му го завръ където слънце не огрява
по полека с бокса щото нанася сериозни щети![]()
+1..Точно,кратко,ясноПървоначално написано от CoNviCt
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз не нося. Ама един от моя клас има 4-5 при педагожката :Д
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
твърдо нЙЕ![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Да бе,човек,"нося си"..![]()
То оставаше и това да нося.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ми кво...1 фр си носи защото живее залече от даскало и като сме втора смяна и имаме 7 часа е малко опасно в тяхната махлаПо някой път е добре човек да взима мерки за сигурност,но щом носиш бокс със себе си трябва също така и да си отговорен,а не да го показваш наляво-надясно
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Обясни ми защо ти е ?
Когато неможеш да пазиш гард ?
Когато неможеш да удряш правилно ?
Тези преценки си правя аз ..
Бокса е за безпомощни, с него ще си жалак, а едно удряне с неподходящата сила и на неподходящото място може да ти направи проблем за цял живот, да удариш някой и той да не стане повече..
Най-много с тоя бокс да предизвикаш агресия в противника и не само да те бие, а да те бие докато не те направи целия в кръв..
Идеята е тъпа и необмислена..
По-добре се запиши на КИК-БОСК или на друг боен спорт в който да се научиш какво да правиш, защото един път ще го забравиш и тогава ще е най-лошия ден в живота ти.. Повярвай !![]()
съгласна съм с bojilow
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Преди няколко седмици един 7-8 класник се заяждаше с по голям от него. Големият го хвана и без да го удря го предопреди, че така не бива. Малкия като се отдалечи, извади спрей и започна да пръска и да се прави на мъж. Което му беше голямата грешка. Толкова бой изяде, че не е истина. И малко му беше според мен.
Имай впредвид, че това трябва да се ползва за самозащита. Ако сте 1 на 1 по добре бягай. Ако са повече - удари единия и бягай. Те ще се суетят околу него. Винаги има начин да се избегне конфликт или сбиване. Така, че имай си средствата за самозащита но знай как да ги използваш и за какво да ти служат. Те не те правят по силен. Те просто могат да ти помогнат в случай на неизбежна самоотбрана.
Спомням си случай в който 2 момчета се сбиват и едното вади бокс. Обаче другия беше кикбоксьор и с един ритник в главата го повали. После му скочи на ръката с бокса и му стчупи 4-те пръста. Ако боксаджията нямаше бокс щеше да се оттърве само с малко сътресение на главата и синка, а не 4 пирона и гипс на ръката за 1 месец.
Първоначално написано от Verminaard
сега са ги оправили ела да къртим дружно новите
![]()
.!.
В училище има толкова охрана и камери, че сигурно и игла за шиене да извадя ще я видят. Напълно ненужни са ми такива инструменти. И никой не носи, защото за годините, в които съм прекарал в това училище и един бой не съм видял.![]()
Имаме 3 вишки и на 3те има по 3ма охранители. Вътре отделно, и постоянно се следят и записват камерите...Просто няма как да се сбиеш, а и ние сме много малко хора и се разбираме що-годе добре, така че няма много поводи за сбивания.Първоначално написано от Verminaard
![]()
верминаард ти или мега яко се подиграваш на хората или си мега тъп баце евала![]()
евала баце ставаме двама значи![]()
иначе нали и българия беше изобразена като тоалетна от един художник, ама наща тоалетна много одрискана бе![]()
![]()
та и този художник се е изгаврил![]()
йеп ..Първоначално написано от CoNviCt
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от cookie_master
не се изказвай неподготвен,прасе
Кубинките ми стигат (не са от скинарските с метални бомбета, обаче пак вършат работа)
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Случайно имаше един в чантата ми и го извадих да го огледам и класната ме хвана и ми го взе![]()
И за какво ти е+ че ако си тръгнал да си взимаш ментелив по 10лв където ги продават най-много като удариш да си счупиш твойте пръсти.
Тренирай по добре, нека твоето тяло да бъде оръжието ти ЗА САМОЗАЩИТА.
На мен не ми се налага да нося бокс,който ме обижда или ми скочи и аз му скачам,не ме интересува какъв е и какво носи,дори и майк тайсън и кимбо да ми скочат пак ще се бия!
и фолио майнаПървоначално написано от balon4eee
![]()
и аз нося бокс, ама в повечето случаи не го ползвам срещу хора.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.