- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с облеклото
14Първоначално написано от jjjbbb
ama wsi4ki q znaqt 4e e welikata w daskaloto a e samo 8-mi klas t.e ot moq
![]()
остави ги кифлите ..
те са тъпи безмозъчни същества
облеклото което описваш е напълно нормално и хубаво
и аз обичам да се обличам цветно .. не ми пука чуждото мнение !![]()
а на теб пука ли ти какво мисли за теб, за обличането ти и т.нПървоначално написано от TheOnee
най-глупавото нещо което можеш да направиш в този случай майна е да се обличаш както тя иска
Повече от 3 цвята дрехи на ведниж не обличай . Щото е смешно .
айди ся айди ся немойш ме излагаПървоначално написано от TheOnee
![]()
и не мога да я разбера тая смотана кифла за кво ти държи сметка!? ще си се обличаш както си искаш тва е обличане за едно даскало!
сериозноПървоначално написано от jjjbbb
само през деня влизамти какво си
асл![]()
дай ми скайп шсе разберемПървоначално написано от TheOnee
мъжко съм 14
Абе според мен изобщо не трябва да ти пука...![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
Aз пък по принцип се обличам много шарено.Вчера бях с бели кецове,черен суичър,бяло и червено тениска,розово яке и черна чанта.Вървя си с едни приятелки облечени по-шарено и от мен и някакъв ни вика:Ейй кифли!.И решил,че сме кифли,защото се обличаме шарено
.
По темата:Не трябва да се влияеш разбира се.Остави ги други да се обличат както искат.Ако на теб ти харесва да се обличаш така,обличай се !
ти избираш какво да обичаш как защо и със какво да съчетаваш. Мнението на тая идиотка да не те инетересува.
Тая е неква много заблудена..В мойто даскало най-големите киоли не могат да съчетават цветове..а като се заобличат в един цвят..направо..ужас..обличай си се както искаш и ако ти каже нещо,й смъкни малко самочувствието..
![]()
Всеки има собствен стил на обличане.Освен това ако тая "кифла" е толкова назад с модата може да си отвори очите и да види какво става в другите страни.Живея в Белгия ,тук колкото по-шарен толкова по-добре.Не се отнася за всички, но все пак много се използват от тези флеши (нз дали на бг е така) цветове.Имам в предвит изкрящо зелено , изкрящо синьо, лилаво и тн.![]()
Не се променяй ,заради някакво момиче.
Благодаря на всички за съветитеЩе се постаря да не ми пука за нея
![]()
А пък днеска ще си ходя на даскало със черни дънки лилава рокля и бели кецовероклята е до коленете, но пък добре са съчетани
![]()
ъъъъ... живота ме е научил на никого да не вярвам... на тебе щом ти харесва, на тебе щом ти е удобно така... другите ако щат да странят от тебе... мнението на останалия дроп не е важноПървоначално написано от TheOnee