- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Упражнения с 2 дъмбела
Здравейте , така , значи вчера си взех втори дъмбел 15 кг черен и т.н. (други подробности няма смисъл). Имам още един дъмбел , мога да ги направя двата общо по 12.5 кг . Искам да налея малко гръб (за сега правя ето такива набирания в даскало) , да оформя гърдите (в момента също така правя кофички на успоредката , по-точно уча се , защото неможех допреди месец , правя по 4-5 кофички от тесен край) , да оформя и "заякна" в трапецовидните мускули , рамената , предмишница и бицепс (демек в рацете). Бих помолил някой който разбира да ми направи една програма , ще бъда много благодарен. Плюс това , за крака имам велоаргометър и на него мога да въртя , така че може и него да го включите в програмата. Още веднъж благодаря предварително.![]()
Няма смисъл ако не си вземеш анаболи![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
А-а-а-ааа , такива химии порсто НИКОГА ! Витамини пия Центрум , маса си имам , какво повече. Мисля че може да се направи доста по въпроса.
Пробвай с Anapolon 50 mg ще останеш доволен
Ти искаш с 2 дълбела всичко да правиш бе![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=248515
Погледни ми мнението.
Time is all I got
А би ли обяснил какво прави този АНАПОЛОН и как се приема ?Първоначално написано от LuxurySk0B
=)
Не съм го пробвал , така че не мога да кажа какви са страничните ефекти ама мисля , че са лекички почервеняване или нещо такова за кратко иначе е под формата на таблетки
Ефекта е ставаш просто като нарисуван от комикс толкова як
dai da vidq snimka..... tvoq!Първоначално написано от LuxurySk0B
Кво го слушате тоя малоумник.Той е лапе на 10г.,което не е ползвало никога никаква химия,че дори протеин и знае само изречение за 50мг анаполон,да го еба тъпака.Не е ползвал ама знаел.Първоначално написано от LuxurySk0B
НЕ ГО СЛУШАЙТЕ ПРАВЕТЕ СЕ ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА
Приятел с тоя Аналин да не ставаме като тоя на аватара ти?Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
Глупаво дете..![]()
Ето какво е въпросния аналин, мускулите ви са кухи..
Инфо : Anapolon e много силен и ефективен орален стероид.Препаратът притежава изключително силен андрогенен и анаболен ефект.Поради тази причина за кратък период се постига огромен прираст на сила и муснулна маса.Не е за учудване прираст на 5-7кг. за период от две седмици.Това се дължи на частично повишаване на количеството вода в организма, която бързо увеличава мускулните размери и за рекордно време им предава масивен вид.Тъй като мускулната клетка е издута с прекалено много вода, мускулатурата, като цяло, при повечето атлети придобива гладък и надут вид. Аnapolon не дава качествен прираст на мускулна маса, а по-скоро количествен, който най-често е предпочитан в подготвителния период.Благодарение на отлагането на вода в тъканите Anapolon \"смазва\" ставите, което не е маловажен фактор при огромния прираст на сила, който дава препарата; По този начин се облекчават тренировките на атлетите, страдащи от болки в ставите.Аnapolon повишава значително обема на кръвта /еритроцитите/ в организма, което води до усилен прилив на кръв в мускулите /помпене/ по време на тренировка.Благодарение на това в мускулите навлиза повече кислород, което повишава силата и издръжливостта им.Силното андрогенно действие на препарата съдейства за много бърза регенерация /въэстановяване/ на тялото, затова при приема на препарата \'\'претренираност\" e почти невъзможна.Често след тежка тренировка в атлета възниква чувство, че може да потренира още няколко часа.Ето защо атлетите обикновено тренират 6-7дни в седмицата; Те самите нагледно виждат своя прогрес. Според производителите препарата трябва да се приема 1-5мг./кг. дневно.Това значи, че спортист с тегло 100кг. трябва да приема /по предписание на производителя/ до 500мг. от препарата на ден т.е. 10таблетки, което е съвършено нереално и може да доведе до нежелани странични ефекти.Разумна доза е 1-2мг./кг. телесно тегло, което съответства на 1-4таблетки/50-200мг./ на ден, разделени на няколко приема.В цикли за мускулна маса атлетите често комбинират Anapolon с Deca Durabolin и/или Testosterone.Една от ефективните комбинации ,любими на професионалистите, е Anapolon-100mg. на ден, Parabolan-156-228mg. на седмица.Тази комбинация дава прираст на мускулна маса и сила, както никоя друга. Anapolon не е стероид за начинаещи.Той може да се приема, когато се достигне определен опит с по-леки стероидни препарати. Anapolon за съжаление се явява и един от вредните орални стероиди.Тъй като препарата е 17-алфа алкилен той е токсичен за черния дроб.След спиране му, нарушените функции на черния дроб се възстановяват.Anapolon лесно се превръща в естроген, което води до задържане на вода, повишено кръвно налягане и в някои случаи до гинекомастия, главоболие и сънливост.Затова се препоръчва приема му с антиестрогени като Clomid, Nolvadex или Proviron.Тъй като препарата се превръща в дехидротестостерон може да се наблюдава акне или косопад.Всички странични ефекти се проявявят при продължително вземане на големи дози от препарата.Приемът на препарата от жени не се препоръчва т.к. оказва силни и частично необратими явления-маскулизация, акне, хипертрофия на клитора, удебеляване тембъра на гласа, повишено либидо, окосмяване по тялото и лицето, косопад.Anapolo е твърде силен за женския организъм.И все пак някои професионални състезатели при жените приемат този препарат и достигат огромни успехи.
Не пий глупости, щом имаш маса тренирай яко и това е !![]()
Аз пък съм чувал че от анаполон няма по силна химия и е много вреденПървоначално написано от LuxurySk0B