- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- uTorrent по бързо теглене :]~
мисля че имаше такава тема но нямам време да я търся .. така че плс кажете как се казваше тази програма детo увеличаваше скоростта на торента![]()
![]()
......
мне .. таз не я знам .. ама имаше една друга ...... мисля че наскоро излезе 5.5 версията .. апф ....някой ако знае да каже
![]()
не е вярно .. няма абсолютно никва разлика дали ще е биткомет или юторент![]()
Първоначално написано от ByK
че аз съм си на уТорента .. ама имах предвив че не е таз програма дет я е предложил ... :} ..![]()
![]()
Първоначално написано от vaniliika
"vaniliika" - Тази програма, която казваш, че увеличава скороста на "uTorrent"-а не върши никаква работа! Аз веднага се досетих за коя програма става на въпрос, само като прочетох версия 5.5!!! Програмата найстина променя стойностите на връзката към торентите с някакви "невъобразимо" високи числа (MB/s), но в действителност това изобщо не е така. Аз лично съм пробвал с две различни програми измерващи входящия и изходящия трафик на лан картата, и връзката към торента си е нормална!![]()
П.С. - Така, че не се самозалъгвайте с такива програми! Тя програмата си работи (и се използва за други цели), но на практика не може да увеличи скороста на връзката Ви към интернет или при свалянето на торенти...![]()
Първоначално написано от vaniliika