- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- дядо и баба
Понеже единия ми дядо вече не е сред живите изпитвам някаква голяма празнота!Това е част от живота всички рано или късно ще умрем,но не мога да се примиря с това че го няма.Той много ме обичаве както и аз него и винаги ще го нося в сърцето си!
Имам две баби и един дядо.Изпитвам някакъв страх от смъртта на най близките си хора.Не искам това да се случи.Как да им покажа че ги обичам и че са ми много мили...
Най-искрено ви моля да не говорете глупости, ако ви се стори тъпа темата
ами... както го чувстваш ... покажи това което ти идва от сърцето . не става някойда ти каже как да им покажеш![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Ами и аз обожавам нашите (баба ми и дядо ми) ..въпреки,че често се карам с тях..
все пак опитвам да се държа мило или с някакви жестови да им показвам,че наистина ги обичам,колкото и да вдигаме скандали.. (ама то и как няма..тея хора са с разбирания от 1ви век![]()
..квото и да им кажеш те винаги сравняват с ПРЕДИ ;@@@ и хипер мн ме нервят. . а аз и живея при тяях. . ) понякога им рисувам нещо =д ..
или подаръции...нз ,,винаги различно.. : )
Но мисля,че каквото и да им подариш няма да е толкова скъпо,колкото думите ,които ще им кажеш . .
Опитвай се като разговаряш с тях да им покажеш,че наистина ти пука и че ги обичаш много,много . . въпреки всичко! : ) накарай ги просто да се почувстват обичани![]()
Старите хора обичат, когато техните внуци или внучки им помагат в работата, или просто ценят труда им. Винаги им помагай, когато трябва и не ги отбягвай, а те знаят че ги обичаш много със сигурност!![]()
Те са твои близки, едва ли някой знае как да им покажеш обичта си..![]()
Важното е ,че много ги обичаш и съм сигурна ,че това си личи,когато си с тях,дори и само по погледа ти.Е,щом искаш да им го покажеш има доста начини,ако не живеете заедно ходи по-често при тях,казвай им,че ги обичаш,говори си с тях,споделяй им.![]()
Моли се за тях.Моли се на Господ.Аз съм сигурна ,че те се гордеят с теб и ще те пазят там ,където са сега.Зная какво е да загубиш някой.Плачи си ,като ти е тежко, олеква.Ходи на гробищата ако можеш, но моли се на Господ за тях.![]()
амии проста им го кажи това..кажи им колко много ги цениш и обичаш.. не ги обиждай и не се карай с тях![]()
същата съм.Първоначално написано от vesinka899
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Примерноо.. споделяй им как си прекарала деня сии...разкажи им кое те е развеселило, похвали се за хубава оценка..хмм..примерно гушвай си ги от време на времее..те ще оценят всеки твой жест
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted