Имам съчинение за домашна по българси език .. но нещо не мога да измисля нищо .. някой може ли да помогне илии да даде някаква идея .. темата е Нужни ли са ни спомените.. спомените? .. спомените за миналото ии какво е това спомен?![]()
![]()
![]()
нужни са.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Апфф и аз днес имам за това да пиша![]()
![]()
Първоначално написано от BallFace
Ако ти си тоя на снимката не се учудвам що авторката не ти отговаря![]()
![]()
Да, определено са ни нужни. Винаги има неща, които ни носят тъжни и весели неща, според мен със спомените се живее по-добре.. какъв би бил смисълът от това да живееш ден за ден и да си като робот ?!![]()
За да има за какво да живееш, защото хубавите неща си отиват и ни остават само спомените. Пф, днес ми я няма нещо музата, сори![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Момичето май иска готова работа не насоки![]()
хаха не .. не искам готова работапросто искам малко помощ и почвам да се ориентирам горе долу апък ти щом мислиш, че искам готова работа ми напиши домашната и без тфа ми е за сряда
![]()
Спомените са неизменна част от всеки човек.Те му припомнят и добрите и лошите неща ,които са му се случвали.Връщат го към миналото му, напомням му какъв е бил и какъв е сега.
В трудни моменти всеки се отдава на своите спомени ,с надеждата те да го накарат да се почувства по добре.Спомените съдържат в себе си сила,емоции,чувства.Човек живее със своите спомени докато е жив.Те са неизменна част от житейския му път.Спомените често пъти ни помагат да осъзнаем грешките си и да не ги повтаряме за в бъдеще.В студени дни, пак спомените ни връщат в детството ни ,когато там някаде край камината ни е било топло.Когато сме наранени ,отново те ни връщат далече в миналото ,където и когато сме били обичани.Живота ни е низ от спомени важни или не те ни правят това което сме.Макар и спомените да са част от нас,не трябва да забравяме че в спомените не бива да се живее,защото те принадлежат към миналото ни...миналото в което започваме да живеем и бъдещето за което просто съществуваме.
Хмм за това се сештам в момента... кратко е но мисля че ще ти помогне,като те насочи върху какво да разсъждаваш... ако го поразтеглиш малко ще се получи![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Аз мога да ти помогнаПървоначално написано от irr3plac3able
с готово съчинение с единствения проблем че повече от 5 няма как да ти пишат
- затова ще се въздържа
![]()
хах миии тииии ако искаше толкооова да помогнеш ше ше да го напишеш а няяше да даваш съвети ..