- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл..?
ИИ сега да си разкажа неволите и аз,как иначе ..
Мм ознавам едно момче от близо две години ии сме по-близки от една.. под "по-близки" искам да кажа че аз .. съм влюбена в него.. той се държи супер мило с мен,излизахме постоянно,пишехме си и съм сигурна че той знаеше че го харесвам.. но той се занимава с 17-18 годишни.. междо другото аз съм на 15,а той на 16.. ии аз самата осъзнавах че нямам шанс..
Септември той ми каза че ще се мести да учи в друг град,заради борбата..Там имало по-добро спортно училище даващо му по-добри перспективи... И ден след тоа ми призна че ме харесва.. Аз не казах нищо.. защото той ще си идва само събота,неделя и празниците.. има лии смисъл да поддържам връзка с този човек.. макар че го обичам супер много.. има ли смисъл да го връзвам за себе си ?
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Няма как да го "вържеш за себе си", защото дори и да започнеш връзка с него тя ще е от разстояние .. а тези връзки изискват много доверие един към друг .. помисли си добре (все пак си на 15 ии ще ти е доста трудно след като е далеч от теб да не споменавам колко вечери ще се тормозиш мислейки какво прави, с кой е и тн .. ) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оуууу влюбих се в кученцетооооо <3
^^
аа .. по темата
НЕ мога да ти отговоря ..
съжалявам
.. WUL ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
моето момиче е на 500км от мен но вече половин години не спира да ме обича нито аз нея...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Монтана- враца не е много голямо разстоянието,но се страхувам че той би се почувствал ограничен заради връзката ни.. а ако не друго със сигурност най-силното ми желание е да останем приятелиПървоначално написано от haritov
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Първоначално написано от infatuation
възможно е да е ограничен може и да не е
защо се отказваш преди да опиташ?
В живота няма нищо сигурно поемай рискове
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами за любовта граници няма .. Всичко зависи от вас,дали ще може да издържите на подобно нещо[/i]
Защо не си казала нещо когато ти го е признал? Ако и двамата се обичате и си имате доверие нищо неможе да ви спре. Съгласна съм с това че любовта няма граници. А и ако не се получи не е болка за умиране. Той не е единствения и няма да е последния. Според мен си струва да поемеш риска.
сладко котее![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
кучито е по - хубаво ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Това е хубаво куче ;P~
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
na men пък хъскито не ми харесва ;д на аватара на авторката е по яко![]()
защо да няма смисъл ;р винаги имаа и не ти прече да опиташ : ) : )
* brunettes
do it better ;] ..
Пробвай, пък ще разбереш![]()
Най-хубавите кучета са хъските !! <333Първоначално написано от iashxui
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
не спамете темата на детето, ве, дебелаци.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
ОМГ!! за какво е темата,а вие ми спорите кой е дебел и кои са най сладките кучета![]()
![]()
По-добре недей,казвам ти го от личен опит.
не се изказвай неподготвен,прасе