- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поредното разочарование
бях пуснала една тема,че ме е страх от любовта и че не съм била влюбена от мн време и най-накрая се влюбих,и разбира се пак провал.всичко беше толкова хубаво,излизахме смеехме се,всяка вечер ми се обаждаше за лека нощ и си говорихме..говореше ми колко ме харесвал и колко му е хубаво.до сега не съм имала връзка,а предимно заради секса съм била с някой.и за първи път от толкова време изпитвах чувства толкова се влюбих и тая вечер си писахме в скайп и ми каза че още не можел да забрави някакво момиче направо тия думи като нож ми се забиха в сърцето.аз му казах че е най-добре да не се виждаме и той каза ами добре в момента положението било по добре така,обаче аз му казах че не искам да ме търси повече и той се съгласи.толкова ми е тежко всички ме изоставиха и приятели нямам и незнам вече.толкова се влюбих в него,а не бяхме правили и секс..а каквоо всъщност се е опитвал да забрави няква си,не ми го каза но е така.просто исках да си излея мъката някъде мн ми е гадно![]()
Случвало ми се е много пъти. Човек като падне, става, изтупва се и продължава. Не се самобичувай. Важното е човек да продължи - "Show must go on". Сигурен съм, че ще намериш момчето на своите мечти. Аз мойто (момиче) няма да го намеря скоро. От толкова рани по душата си, започнах да наранявам и да унищожавам неволно. Превърнах се в абсолютен егоист и вече за нищо не ми пука. Остана ми само морал и достойнство... ще видим до кога. Преди всичко, гледай да не загубиш себе си.
Трябвало е да бъде искрен с теб още от началото, аман от такива хора.. Не си заслужава да страдаш за такъв ..
prawa si !Първоначално написано от Linns
za syjalenie.. w kraino wreme i taka..
Ужасмилата , излей си мъката друго не мога да кажа ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Жалко,много жалко![]()
Ама все пак всичко минава,рано или късно ..
Нека ти е обеца на ухото тогава, за да не се влюбваш друг път !![]()
How old r u ?
[size=7][b][u]fosse cos
19
ОМГ. Идиоти сте всички без Presley.
Абе Никол - верно ли това е бъдещето на България?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вече имаш мен ... горе главата мила![]()
Влюбила си се в един пълен паляк твърде слаб за да се справи с чувствата в себе си и използва други за това.Жалка история е това момче скатавайки се така от проблемите ще стане мъж точно...дори и никога ми се струва твърде кратко време.Колкото и изтъркано да звучи е истина просто не си сполучила това не трябва да те кара да се предадеш и да се отказваш от любовта и т.н. Живота обича силните за това бутай напред и вярвай ще срещнеш този който си е за теб![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
На всеки се случва... и просто трябва да минем през разочарования, но не и да се отчайваме, защото винаги идва по-добро.
Най-добре се опитай да създадеш нови контакти... обади се на стар познат, запознай се с нови хора. Все някъде те чака твоят човек.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
оууу, не горкото момиче как може само на тебе да се случи. Живота е несправедлив. Леле че нещастник е този, който те изпусна нямам думи толкова съм бесен!Послушай малко чалга изяж всичките бонбони и щи мине после се хвърляй на първия срещнат![]()
Ти се влюбваш в дадено момче чак след като правиш секс с него,а?!Първоначално написано от Stela90
![]()
... Сори,но явно си доста куха лейка ... и то 19 годишна (wtf?!)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
++++Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
имах предвид че не бяхме правили секс,а се бях привързала много към него..и ако обичаш не ме обиждай като не знаешПървоначално написано от 3oPuTy
Бе както и да го въртиш е ужасно дебилно. И между другото с тая история си точно за подигравки. Ти си я писала, не аз. Що се засягаш не знам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Наистина,гадно е постъпил с теб.Използвал те е ,за да забрави бившата си.Това е многа подла постъпка!!Спокойно,рано или късно ще забравиш случилото се и ще намериш някой който те заслужава.
омг![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
И мен ме разочароваха, ама кво, чудо голямоЩе ти мине скоро...
еlsy![]()
Що просто не вземета да замълчите.. и като ви се струва тъпа темата не я затворите,а я обсъждате немога да разбера... като неможете да разберете и да помогнете изобщо не пишете !!! Вие не сте кухи лейки грам....![]()
Трябва да бъдеш силна!
Щом е бил с теб, защото е искал да забрави друга няма смисъл. Всъщност може и да има,но трябва да се унижаваш (едва ли не) за да се опиташ да го спечелиш и да спечелиш любовта му. А той е човека който трябва да се бори за теб,така е редно. Но разбира се не винаги трябва да се правят редни неща. Но въпреки всичко трябва да бъдеш силна и може би да го забравиш щом има друга. А ти никога няма да си сигурна дали я е забравил и кога ще я забрави...Знам, че е гадно, но истината винаги е гадна.. за жалост.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Голям праз както прави секс без да е влюбена, други изобщо не го правят нали? Еййй големи скици сте! И точно защото е на 19 има право да избира с кого и защо да го прави, сега просто е в труден период!
Спокойно, ще се оправиш! Няма да е нито първият нито последният който ще те ти разбие сърцето! Такива неща ни правят по-силни, дори и сега да не ти се вярва. Така е трябвало да стане, не се безпокой, ще мине!![]()