.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на gabi_94

Няколко въпросчета...?

Ами реших да си направя една тема и да попитам за няколко неща.
    1. Отдавна искам да си купя ето такава баретка но не мога да си намеря, или ако намеря ще е доста скъпичка, а в момента не разполагам с много финанси
    2. Търся си и ето такива ръкавички http://4anta.com/wp-content/uploads/...b8d186d0b8.jpg само че с пръсти, не като тези изрязани, но искам да са плетени и толкова дълги

Да знаете къде в София мога да си намеря такава барета и ръкавички? Дори да не е София, кажете, по принцип ходя често в други градове.

3. Предложете някакво лосионче, кремче, което да ми заличи възможно най-бързо няколко огромни пъпки Едната е подкожна и не знам какво да я правя, а е голяма и е на челото, ужасна еее, моля ви кажете нещо, след два дена имам рожден ден и искам да изчезне поне тя до тогава. Мажа я със салицилов спирт и крем здраве, но не помага. Ако се сетите, кажете нещо, за 2 дена поне да не си личи толкова.

4. Имам доста чуплива и упорита коса, искам поне на рождения ми ден да е права за по- дълго, предложете ми някой мн хубав лак, който не слепва косата и да не стои твърдо някак, но да ми задържи прическата и косата ми да стои правя, може и някакъв балсам за изправяне, няма значение какво, нещо което да я задържи права, иначе пресата ми е мн хубава, а може и да ми препоръчате нещо, което да ми предпазва косата от изгаряне.

Еми това са въпросчетата, надявам се ми помогнете
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Roma, Italia

Re: Няколко въпросчета...?

И аз имам рожден ден след 2 дни

За пъпките бих ти препоръчала (от личен опит) Аcne out - крема.Струва към 6,40.
    За косата - може да използваш вакса след като я изправиш, може с този балсам http://beautycosmetic.biz/schwarzkop...sa-p-1458.html
    Той не я изправя идеално,но ако го изпозваш и после изправиш косата си ще се задържи за по-дълго.Поне при мен така стана.
    По другите въпроси не мога да помогна.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

ами с вакса съм пробвала ама нещо не се получаваше както трябва, мн ми омазни косата...акне аут не съм го пробвала но сега може и да си го взема..иначе рдто ми всъщност е след три дена де, на 20ти

Мега фен Аватара на ameli
    баретките ги имаше доскоро в ню йоркъра, не знам сега ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    такива шапки имаше в ню йоркър, а ръкавици има в кенвело- шапката знам че беше към 15лв. , а за ръкавиците не мога да се сетя

ами да знам за ню иоркър ама няма такъв магазин в софия за съжаление

Град
    Инкогнито
    пробвай в манията там онзи ден като бях имаше доста шапки

Град
    София
    Такава лилава барета една приятелка си я купи от calliope. За ръкавиците честно казано не знам откъде може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си