- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- маска с хума
абе .. интересува ме .. 6тото мисля да си правя .. ама незнам то4но как .. освен 4е към няколко лъжици хума се прибавя оцет ...
така .. кога се слага на измита или преди да се изкъпя ... и след това изоб6то ползвате ли шампоан .. ??![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
ами незнам за това.аз имам сапунчета с хума и след като се изкъпеш се мажеш по лицето, чакаш около 5 минути и се измиваш.действат,поне на мен помага![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Момичето пита за косатаИначе на опаковката на моята хума пише само с оцет. А ти сама ще си прецениш, има си хора които си мият косата само с хума и не използват никакви химикали (демек шампоан, балсам, маска)..
Sve sto je srcu drago daleko je..
ами да .. аз в4ера си направих .. стоях 15-20 минути с нея и след това я измих и с 6ампоан.. и наистина помага .. усе6та се резултата веднага .. някак си косата е по - мека![]()
да наистина косата е много мека след това,но аз съм пробвала само с оцет,но после задължително с шампоан,заради мириса на оцета.
да .. задължително .. миризмата после ина4е остава много силна ...![]()
На моята пише следното:
Предварително измитата коса се попива с кърпа.Половината от съдържанието на опаковтака се залива с хладка вода до образуване на течна кашица.Сместа се нанася в корените на косата и след това се разнася по цялата дължина.Косата се завива с найлонова шапка (торбичка).След 20-30 мин се изплаква обилно с вода и се нанася балсам.![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Еми така, наистина става супер мека ама аз само 2-3 пъти съм си правила такива маски, щото много ме мързи, пък и косата ми е достатъчно мека без хума![]()
И иначе на моята хума пише, че за здрава и лъскава коса хумата се смесва със зехтин и се стои 10-15мин, а за стягане на порите - с вода и се държи от 3 до 5мин на лицето![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Аз пък ползвам САМО хума и вода и косата ми става твърда и адски лесно се оформя... Не си харесвам косата, когато е мека... седи безоформено![]()
еlsy![]()