- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо на тази тема мъжете са на почит ?!
Еми същото е като мъжа и жената и въпроса "Защо когато една жена преспи с мъж за една вечер е курва , а мъж преспал с жена за една нощ е пич?!" .![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Представи си на едно място едно момиче и 100 момчета(всичките на 14 годишна възраст) и на друго място едно момче и 100 момичета. Тези 100 момчета, които са на единя бряг може би 90 от тях, ако не и повече биха правили секс с момичето, а ако това стане тя веднага се превръща в парцал, боклук или както искаш го разбирай. А сега си представи на другия бряг самотното момче със стоте момичета. От тези 100 девойки сигурно най-много 10 биха правили секс с него. А сега си представи, че повече от 90 момичета преспят с него. ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!Първоначално написано от smiirnoff
Сега разбра ли защо?
кой как се уреди
иначе докато си в диапазона 14 - 24 да си хванеш някоя готина кака винаги е било пичощина, защото тея момичета имат възможност да с по-зрял и често по-обезпечен финансово мъж, но все пак са избрали теб.
подчертал съм готина, защото не говорим за скочубри, там тоя принцип не важи!
При мен стоят по друг начин нещата.. нито един от двамата не би трябвало да се хвали с това .. напротив: биха ми паднали в очите ..![]()
А защо е общоприето това, което авторката написа?
Защото повечето са ограничени (колко обичам тая дума ^^) ии не осъзнават нито поемат отговорност за действията си ..![]()
Ти просто не се виждаш какви глупости пишеш!Първоначално написано от ReachlessGirl
Ти очевидно не знаеш кво "ограничен" значи.
Проста си. МНОГО.
освен, че са ограничени, са и комплексирани!!!
![]()
Ама кой те кара да ми четеш постовете бе??Първоначално написано от KumchoValcho
Като не ти изнасят отивай си там от където си дошъл .. раздел "Кофата" ..
и НЕ ме занимавай повече!!
Ако продължиш значи ти си тъпия .. и няма смисъл да повтарям едно и също! ..
Всичко е въпрос на гледна точка. Когато момче преспи с момиче това е постижение. Защото такъв е начина на мислене на повечето момчета. Все пак не всеки ден спиш с момиче. А за момичетата това не е такова нещо. Обаче това не означава, че момичето е курва.
аз пък мисля че е същото като при гейовете що тях ги плюят а на лесбииките се кефят ... шото така е прието в бг поне аз така мисля![]()
![]()
Патриархат.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да, прав си тук.Първоначално написано от Grimmboy
+!Първоначално написано от AlokiNn
>>DjBelev<<
Защото момчетата като правят секс не им расте дупката за това![]()
![]()
![]()
се пак зависи и от мом4етата
![]()
![]()
![]()
Най - точно казано!!Първоначално написано от moneycomeme
Адмирации към авторката!!
Страх ме е, че за мене всичко си.. Страх ме е, че след твоите лъжи още повече искам с мен да си!!
Във всеки един мъж му е заложено в съзнанието още от години, че жената трябва да стои вкъщи, да се грижи за децата, да чисти, да готви и т.н
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
много добре казаноПървоначално написано от moneycomeme
Просто аз
според мен няма точен отг. Много съм си задавала този въпрос, но отг. все не съм намирала : ))
Ем щото ние момичетата влагаме и чувства а някои момчета гледат просто как да те изчукат![]()
Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥
защото сме си пичове![]()
My Heaven is your hell
I'm bound to roam in the shadows
As the morning sun will rise
Bringing death I can't survive
I should spread my wings- I should fly
But tonight I choose not to hide
My Heaven is your hell
защото вие се стиската а ние мъжете НЕЕ![]()
![]()
![]()
My Heaven is your hell
I'm bound to roam in the shadows
As the morning sun will rise
Bringing death I can't survive
I should spread my wings- I should fly
But tonight I choose not to hide
My Heaven is your hell