.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Повече от фен
    Град
    София

Re: Защо на тази тема мъжете са на почит ?!

Еми същото е като мъжа и жената и въпроса "Защо когато една жена преспи с мъж за една вечер е курва , а мъж преспал с жена за една нощ е пич?!" .
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Re: Защо на тази тема мъжете са на почит ?!

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Имам въпрос.

Хипотетично:
    Представете си едно момче и едно момиче - и двамата са на 14 примерно.
    Момичето решава да го направи с гаджето си (той е на на 17). Правят секс .. дрън дрън .. момичето вече е изгубила девствеността си. На другия ден момичето отива при приятелите си и има казва, че вече е правила секс, при което всички започват да я обиждат, че е к***а, тъпа, малка, куха и etc. Толкова за момичето.

Момчето (което също е на 14) решава, че иска да прави секс. Намира си някоя кака .. дрън дрън .. и той вече е правил секс. На другия ден момчето отива при приятелите си и им казва, че вече е правил секс, при което всички започват да го хвалят, какъв пич е, поздравяват го, че е правил секс, признават го за 'велик' и etc. Толкова и за момчето.

Въпросът ми е:
    Защо, когато момче и момиче на една и съща възраст (в случая 14) правят секс, след това отиват да се 'похвалят' на приятелите си, момичето бива оплюто и наругано, а момчето похвалено и сложено на почит не само сред връсниците си, но и сред по - големите (не говоря за възрастните) ?
    Представи си на едно място едно момиче и 100 момчета(всичките на 14 годишна възраст) и на друго място едно момче и 100 момичета. Тези 100 момчета, които са на единя бряг може би 90 от тях, ако не и повече биха правили секс с момичето, а ако това стане тя веднага се превръща в парцал, боклук или както искаш го разбирай. А сега си представи на другия бряг самотното момче със стоте момичета. От тези 100 девойки сигурно най-много 10 биха правили секс с него. А сега си представи, че повече от 90 момичета преспят с него. ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!
    Сега разбра ли защо?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Защото обществото ни е ограничено.

кой как се уреди

иначе докато си в диапазона 14 - 24 да си хванеш някоя готина кака винаги е било пичощина, защото тея момичета имат възможност да с по-зрял и често по-обезпечен финансово мъж, но все пак са избрали теб.
    подчертал съм готина, защото не говорим за скочубри, там тоя принцип не важи!

При мен стоят по друг начин нещата.. нито един от двамата не би трябвало да се хвали с това .. напротив: биха ми паднали в очите ..

А защо е общоприето това, което авторката написа?
    Защото повечето са ограничени (колко обичам тая дума ^^) ии не осъзнават нито поемат отговорност за действията си ..

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Защото повечето са ограничени (колко обичам тая дума ^^) ии не осъзнават нито поемат отговорност за действията си ..
    Ти просто не се виждаш какви глупости пишеш!
    Ти очевидно не знаеш кво "ограничен" значи.
    Проста си. МНОГО.

освен, че са ограничени, са и комплексирани!!!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ти просто не се виждаш какви глупости пишеш!
    Ти очевидно не знаеш кво "ограничен" значи.
    Проста си. МНОГО.
    Ама кой те кара да ми четеш постовете бе??
    Като не ти изнасят отивай си там от където си дошъл .. раздел "Кофата" ..
    и НЕ ме занимавай повече!!
    Ако продължиш значи ти си тъпия .. и няма смисъл да повтарям едно и също! ..

Всичко е въпрос на гледна точка. Когато момче преспи с момиче това е постижение. Защото такъв е начина на мислене на повечето момчета. Все пак не всеки ден спиш с момиче. А за момичетата това не е такова нещо. Обаче това не означава, че момичето е курва.

:

аз пък мисля че е същото като при гейовете що тях ги плюят а на лесбииките се кефят ... шото така е прието в бг поне аз така мисля

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Патриархат.

Re: :

Цитирай Първоначално написано от Grimmboy
    аз пък мисля че е същото като при гейовете що тях ги плюят а на лесбииките се кефят ... шото така е прието в бг поне аз така мисля
    Да, прав си тук.

Град
    София
    щот тва е мисленето на българина ...
    Exorcism !

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Защо ли?
    1) Защото голям батко е по-лесно да си намери малка лигла
    2) Защото за момичетата 1вия път все още е важен и не трябва може би да е ей така тр да е с спец човек,докато при момчетата е се тая защото първия път е нещо ново все 1 си бог..
    3) Защото това момче да е с по голямо момиче (3-4 год.) е доста по-рядко от това момиче да е с по голямо момче (3-4год.)
    И това може би е достатъчно за да ти отговоря напълно
    +!
    >>DjBelev<<

Защото момчетата като правят секс не им расте дупката за това се пак зависи и от мом4етата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Защото ние момичетата сме отговорните същества-ние не сме само бъдещи жени и съпруги-ние сме бъдещи майки....И ако се случи нещо с нас,ние не обричаме само себе си на неприятности,а и носим отговорност за евентуално бебе и цяло поколение ...Ние сме тези,които ги боли всеки месец,ние сме тези които ще носим дете в утробата си 9 месеца,ще повръщаме,изпадаме в депресии,чувстваме нещо живо в коремчетата си...Ние сме тези,които трябва да се пазим и да си намираме подходящ татко,мъж,защото не всичкото удоволстие можем да получим само от секса...удоволствие е да виждаш любовта в очите на момче/мъж до себе си,удоволстие е да виждаш как ти си целият му смислен свят,има ти доверие,а не само да си кралицата не неговата нощ,когато решиш да пуснеш ей така,за мерака. Докато мъжете,те не носят толкова куп последици след гърба си,ако направят беля,естествено ако въпросният не е с чувствто за отговорност,което пак не е гаранция за щастие,защото целта на нашите животи са имаенно щастието..
    Най - точно казано!! Адмирации към авторката!!
    Страх ме е, че за мене всичко си.. Страх ме е, че след твоите лъжи още повече искам с мен да си!!

Във всеки един мъж му е заложено в съзнанието още от години, че жената трябва да стои вкъщи, да се грижи за децата, да чисти, да готви и т.н

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мен приятелките ми ме поздравиха, но бях на 20

Тия теми не ги ли дъвчем вече 7 години?

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Защото ние момичетата сме отговорните същества-ние не сме само бъдещи жени и съпруги-ние сме бъдещи майки....И ако се случи нещо с нас,ние не обричаме само себе си на неприятности,а и носим отговорност за евентуално бебе и цяло поколение ...Ние сме тези,които ги боли всеки месец,ние сме тези които ще носим дете в утробата си 9 месеца,ще повръщаме,изпадаме в депресии,чувстваме нещо живо в коремчетата си...Ние сме тези,които трябва да се пазим и да си намираме подходящ татко,мъж,защото не всичкото удоволстие можем да получим само от секса...удоволствие е да виждаш любовта в очите на момче/мъж до себе си,удоволстие е да виждаш как ти си целият му смислен свят,има ти доверие,а не само да си кралицата не неговата нощ,когато решиш да пуснеш ей така,за мерака. Докато мъжете,те не носят толкова куп последици след гърба си,ако направят беля,естествено ако въпросният не е с чувствто за отговорност,което пак не е гаранция за щастие,защото целта на нашите животи са имаенно щастието..
    много добре казано
    Просто аз

Супер фен Аватара на elysunny
    според мен няма точен отг. Много съм си задавала този въпрос, но отг. все не съм намирала : ))

Град
    Бургас
    Защото, ние българите обичаме да се хвалим!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Ем щото ние момичетата влагаме и чувства а някои момчета гледат просто как да те изчукат

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Ем щото ние момичетата влагаме и чувства а някои момчета гледат просто как да те изчукат

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

защото сме си пичове
    My Heaven is your hell
    I'm bound to roam in the shadows
    As the morning sun will rise
    Bringing death I can't survive
    I should spread my wings- I should fly
    But tonight I choose not to hide
    My Heaven is your hell

защото вие се стиската а ние мъжете НЕЕ
    My Heaven is your hell
    I'm bound to roam in the shadows
    As the morning sun will rise