.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен
    Град
    България
    За мен едно момиче може да е красиво, а за друго момче да е грозна!
    Всичко е много субективно!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

предпочитам със средно красиви, до грозни.
    с много красиви се изискват много пари.
    така че, събирайте пари, щото като е силен джоба и мацките са тупалки

Град
    Wonderland
    много филми...
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    [b] Проблем е силно казано.....
    Rhype: Ето пример - красива ,надута и лигава - много отблъскващо за мен о.О
    Предпочитам да има някакви граници и не може да се каже точно защото всеки човек е различен ,и има собственна ценностна система : )
    ще ти кажа само че нямаш идея колко грешиш, не се изказвай без да имаш и най-малката представа каква съм. Дала съм това мнение, не защото съм това, което описа ТИ, а защото това ми е мнението по въпроса, какво странно има човек да има самочувствие? Ти нямаш и идея за ценностната ми система, мълчи
    Колко загубен мой да си..мпфф...от едно мнение не преценявай?!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Няма какво да преповтарям горе написаното,че всеки има различни разбирания за красота...

Цитирай Първоначално написано от Sweet__Dream
    А не се ли страхуват мъжете от такива жени?Предполагам е разбираемо,че красивата жена ще има повече изисквания и претенции,което много бързо отказва"ловеца" от "плячката",поради наличието на по-лесна такава.
    Според мен,такова е отношението на момчетата/мъжете към умните момичета/жени.Така се чувстват заплашени,защотото умната жена може да определи критериите си,за това какво заслужава и какво не.Изискванията на една интелигентна жена са много по-високи от колкото на едно повъхностно и плиткоумно девойче.
    Да,сигурно и на красивите им е трудно-преценявани само по обвивката,често подценявани и използвани.Ако погледнете в някоя книга ще видите,че в повечето случаи тези,които най-много страдат са все най-красивите,най-добрите,най-умните.Но,нима другата крайност да е по-добре.Мисли те ли,че едно не до там красиво момиче се смята за привилигирована спрямо хубостта на друго?
    Всяка една от крайностите си има своите преимущества и недостатъци.За това по-добре да гледаме от добрата страна на всяка една от позициите..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми определено ще даде повече положителни неща.Шанс за връзка е по-голям.Друг е въпроса е,ако момчичето/момчето е без багаж в главата.Въпрос на интерпретация е тази красота.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Re: Пречи ли красотата?

Първо,добър вечер на всички Пускам тази тема,защото искам да получа отговор на въпроса,който виждате в заглавието на темата.
    Пречи ли красотата при започването на една връзка?Какви са + и - в това да си красив?Не са ли красивите жени,по-нещастни?Не са ли обект на постоянна завист и злоба?
    Ще ми бъде интересно как мислят и момичетата,и момчета.
    А вие "мъже" каква жена предпочитате за започването на една връзка(говорим за истински отношения и чувства)?
    Благодаря предварително за вниманието
    Според мен винаги една красива жена е по-нещастна,защото всички мъже като я погледнат и си мислят,че тя е заета или пък ,че те не са на нейното ниво ,за да я заговарят...
    tAke a dIrty pIcture

Re: Пречи ли красотата?

Първо,добър вечер на всички Пускам тази тема,защото искам да получа отговор на въпроса,който виждате в заглавието на темата.
    Пречи ли красотата при започването на една връзка?Какви са + и - в това да си красив?Не са ли красивите жени,по-нещастни?Не са ли обект на постоянна завист и злоба?
    Ще ми бъде интересно как мислят и момичетата,и момчета.
    А вие "мъже" каква жена предпочитате за започването на една връзка(говорим за истински отношения и чувства)?
    Благодаря предварително за вниманието
    Пречи ли красотата при започването на една връзка? - Красотата не пречи при започването на връзка , дори е в полза. Кой не харесва красиво момче или момиче?
    Минусите в повечето случаи са , че много хора ви завиждат и искат да ви разделят. Вярно е , че по-красивите в повечето случаи са обект на завист и злоба , но всяко нещо си има плюсове и минуси , нали
    Не смятам , че по-красивите жени са по-нещастни. Това , че са красиви даже им помага много в живота. А и да , аз лично предпочитам красива жена , но в никакъв случай красотата не е единствения фактор при започването на една връзка.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами зависи от момчето ако то е с нея само заради това че е хубава и да му е едва ли не за украшение и да се хвали че тя е с него и може да я еб*, а има и такива момчета които наистина оценяват не само външата красота .. но да може ми най-красивите са по нещасни защото са останали много малко стойностните мъже които не гледат само как изглежда една жена....
    Така де казвам от женска гледна точка...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен
    Всичко е в главата. Ако едно момиче е красиво и умно няма да се хваща на всеки,които ще налита. Обикновено обаче тези,които се водят за красиви са толкова надути и прости,че.... проблема им идва от там. А не дали имат хубав вид или не. Нито пък дали всеки мъж щял да ги иска... какво са ви виновни мъжете? Всеки олигофрен,простак,мазньо... не знам си къв индивид може да те иска,но ти ако си и умна ще знаеш кое си заслужава и кое - не.
    Завистта - че какво като ти завижда някоя си?? Какво те засяга това?
    Красотата винаги ще е + при такова положение.

И ако си умна,добра,мила,красива и не се държиш като господарка на света и мъжките сърца(погледи)...какъв е проблема да си имаш една хубава връзка със също толкова добро,мило,умно момче ?

Въпроса е,че (както казах вече) тези госпожици, считани за красиви (в техното си обкръжение примерно) придобиват такова противно самочувствие и са толкова грозни отвътре,че..... (в последствие обикновени загрозяват и външността си... ). И обикновените (странно казано) момчета си мислят,че не са достойни за тази красавица...защото тя е толкова VIP,че не ги поглежда ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си