- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречи ли красотата?
За мен едно момиче може да е красиво, а за друго момче да е грозна!
Всичко е много субективно!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
предпочитам със средно красиви, до грозни.
с много красиви се изискват много пари.
така че, събирайте пари, щото като е силен джоба и мацките са тупалки
много филми...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
ще ти кажа само че нямаш идея колко грешиш, не се изказвай без да имаш и най-малката представа каква съм. Дала съм това мнение, не защото съм това, което описа ТИ, а защото това ми е мнението по въпроса, какво странно има човек да има самочувствие? Ти нямаш и идея за ценностната ми система, мълчиПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Колко загубен мой да си..мпфф...от едно мнение не преценявай?!![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Няма какво да преповтарям горе написаното,че всеки има различни разбирания за красота...
Според мен,такова е отношението на момчетата/мъжете към умните момичета/жени.Така се чувстват заплашени,защотото умната жена може да определи критериите си,за това какво заслужава и какво не.Изискванията на една интелигентна жена са много по-високи от колкото на едно повъхностно и плиткоумно девойче.Първоначално написано от Sweet__Dream
Да,сигурно и на красивите им е трудно-преценявани само по обвивката,често подценявани и използвани.Ако погледнете в някоя книга ще видите,че в повечето случаи тези,които най-много страдат са все най-красивите,най-добрите,най-умните.Но,нима другата крайност да е по-добре.Мисли те ли,че едно не до там красиво момиче се смята за привилигирована спрямо хубостта на друго?
Всяка една от крайностите си има своите преимущества и недостатъци.За това по-добре да гледаме от добрата страна на всяка една от позициите..
Ми определено ще даде повече положителни неща.Шанс за връзка е по-голям.Друг е въпроса е,ако момчичето/момчето е без багаж в главата.Въпрос на интерпретация е тази красота.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Според мен винаги една красива жена е по-нещастна,защото всички мъже като я погледнат и си мислят,че тя е заета или пък ,че те не са на нейното ниво ,за да я заговарят...Първоначално написано от Sweet__Dream
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Пречи ли красотата при започването на една връзка? - Красотата не пречи при започването на връзка , дори е в полза. Кой не харесва красиво момче или момиче?Първоначално написано от Sweet__Dream
Минусите в повечето случаи са , че много хора ви завиждат и искат да ви разделят. Вярно е , че по-красивите в повечето случаи са обект на завист и злоба , но всяко нещо си има плюсове и минуси , нали
Не смятам , че по-красивите жени са по-нещастни. Това , че са красиви даже им помага много в живота. А и да , аз лично предпочитам красива жена , но в никакъв случай красотата не е единствения фактор при започването на една връзка.
Ами зависи от момчето ако то е с нея само заради това че е хубава и да му е едва ли не за украшение и да се хвали че тя е с него и може да я еб*, а има и такива момчета които наистина оценяват не само външата красота .. но да може ми най-красивите са по нещасни защото са останали много малко стойностните мъже които не гледат само как изглежда една жена....
Така де казвам от женска гледна точка...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Всичко е в главата. Ако едно момиче е красиво и умно няма да се хваща на всеки,които ще налита. Обикновено обаче тези,които се водят за красиви са толкова надути и прости,че.... проблема им идва от там. А не дали имат хубав вид или не. Нито пък дали всеки мъж щял да ги иска... какво са ви виновни мъжете? Всеки олигофрен,простак,мазньо... не знам си къв индивид може да те иска,но ти ако си и умна ще знаеш кое си заслужава и кое - не.
Завистта - че какво като ти завижда някоя си?? Какво те засяга това?![]()
Красотата винаги ще е + при такова положение.
И ако си умна,добра,мила,красива и не се държиш като господарка на света и мъжките сърца(погледи)...какъв е проблема да си имаш една хубава връзка със също толкова добро,мило,умно момче ?
Въпроса е,че (както казах вече) тези госпожици, считани за красиви (в техното си обкръжение примерно) придобиват такова противно самочувствие и са толкова грозни отвътре,че..... (в последствие обикновени загрозяват и външността си... ). И обикновените (странно казано) момчета си мислят,че не са достойни за тази красавица...защото тя е толкова VIP,че не ги поглежда...