- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с целуването
здравейте, досега само с едно момче съм се целувала (доста пъти), обаче нито той, нито аз бяхме особено опитни... та... как да го кажа, целувките ни бяха някакви прекалено лигави (в истинския смисъл на думата) и мокри![]()
![]()
![]()
та тая седмица ще се срещам с едно момче, което много харесвам, и най-вероятно ще се целуваме, тъй че... обяснете ми нещо относно правилното целуване...![]()
![]()
знам, че звучи тъпо и смешно, знам, че всичко става с опит, ама влезте ми в положението
![]()
виждала съм как някои хора се целуват супер дискретно, искам и аз така бе!пък с предния човек като заизвадихме едни езици, като се олигавихме целите
ужас
опитайте се да ми обясните и да ме просветлите малко :Д
темата НЕ е ебавка, наистина съзнавам, че е тъпа, но се нуждая от помощта ви, супер много харесвам това момче.![]()
езика не е за вадене на сливиците ... не е нужно да го буташ целиянаистина всичко става с практика, но ако момчето с което си решила да се целуваш сега е по-опитно в целувките гледай да го следваш и да се нагодиш на неговия начин
език А влиза в уста Б а език Б си седи в устата и чака езика Б да дойде когато език А влезне в уста Б език Б почва лекичко да облизва език А по дебилно не мога да ти го обясня ..
За олигофрени:
х1 буркан
х1 топче
пълниш буркана с вода слагаш топчето и въртиш езика
да де, ясно, ама някои го правят... някак си засмуквайки
ох, зле съм, да става квото ще :Д
в тоя ред на мисли, пожелайте ми късмет на срещата
едит:
http://vbox7.com/play:84c71edb
ето така!!! съвсем леко и so-no-tongue :Д
Както си почнала всичко но НЕ и така http://vbox7.com/play:a2fb0fc8
на вас ви е смешно ама на мен ми е супер притеснено![]()
като се целувах с оня, даже около устните ни имаше лиги![]()
нормално ли е тва?
ей тва точно не го ща, пфф...
страх ме е![]()
![]()
![]()
Като се целунете го остави той да те води..Първоначално написано от Savannah
Не прибързвай.. От два пъти всичко ще е окей, няма от какво толкова да се притесняваш :P
да, така и ще направя, само дано не реши че един вид го отблъсквам![]()
мерси много за съветите, чакам още
Значи като тръгнете да се целувате го захапваш и почваш да късаш.Лиги пускай колкото искаш ама после трябва да скриеш трупа![]()
Westside rollin' all day, every day
много gradual report си гледалПървоначално написано от TheX
Хах да.Тъкмо гледах тая част и като видях темата не се сдържахПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Westside rollin' all day, every day
иам чувството че след тия постове всичко се постигна,освен да помогнеме на момичето : ) мацка.. когато те целуне просто следвай неговия език с върха на твоя .. всеки си има стил и с всяко ново момче е като първа целувка,защото незнаеш начина му на целуване ;рр според мен той дори няма да усети че той ти е един от първите![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
мдам, мерси много
значи просто трябва да бъда себе си, пък ще се нагодя според неговото целуване лесно
хубаво е поне, че не съм срамежлива (да бе хаха) и нямам проблем с това, кой ще поеме първата крачка![]()
хъх кофти ..![]()
та по темата ..
1 не си отваряй много устата все едно ше лапнеш голям .. залък![]()
2 не си пъхай езика до сливиците му .. някои хора се целуват само с "връхчетата" на езика ..
3 нека целувките не са от сорта на 20-30 минути ..по кратки, но по чести ..
п.с. наистина опитай да "изтръгнеш" този навик, защото изобщо не е приятен ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Личния ми рекорд е около 50 минутиПървоначално написано от Hilary_
![]()
съчувствам ти ..Първоначално написано от Rhype
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оххх това ми напомня на мен преди доста времеБях в същата ситуация... но когато се целунахме с момчето сякаш знаех какво да правя и се получи невероятна целувка.... дори една от най - хубавите до сега , нищо че не се получиха нещата с това момче. Просто се отпусни затвори очи и не зяпай сякаш ще му лапаш главата и не изследвай сливиците му с език.... и в случая щом се чувстваш неуверена го остави той да те води .
Много мнения, много съвети, но не видях като че ли никой да ти казва какво всъщност е простичкото решение на лигавите ти целувки.Когато се целуваш с момчето, единия слага езика си в устата на другия ИЛИ се срещат някъде по средата. Когато се докоснат езиците, леко започни да галиш връхчето на езика му, а не да се преплетат напълно. Тук идва и ключовата част!!!
КОГАТО СЕ ЦЕЛУВАТЕ ПО-ДЪЛГО, СЕ ОТДЕЛЯ СЛЮНКА, (КАКТО И КОГАТО СИ СТОИШ СЪС ЗАТВОРЕНА УСТА) КОЕТО АВТОМАТИЧНО ВОДИ ДО МИСЪЛТА, ЧЕ КОГАТО УСЕТИШ, ЧЕ СЛЮНКАТА В УСТАТА ТИ СЕ НАСЪБИРА, ТРЯБВА ДА Я ПРЕГЛЪТНЕШ ( КАКТО КОГАТО СИ СЪС ЗАТВОРЕНА УСТА) !!!
Това е нещо като неписано правило на френските целувки - всеки си поглъща слюнката и по този начин тя не става лигава.. ако искаш направи следния тест - иди в кухнята, вземи една лъжица и си я сложи в устата. Стои малко така и скоро ще усетиш нуждата да преглътнеш в следствие на слюнкоотделянето. Същата работа е и със целувката.. ако не преглътнеш, ще се олигавите целите. Колко е дълга целувката няма никакво значение...Айде успех и пробвай номера с лъжицата
![]()
Първоначално написано от AlokiNn
Разбии ме![]()
![]()
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Тц тц тц... Колкото повече слюнка отделяш толкова по-силно желаеш партньора си! Това е както с яденето - ако си много гладна и ти сложат любимото ти ядене пред теб дали няма да ти се напълни устата със слюнки а? Така че това че целувките ви са мокри не е лош знак, просто преглъщай по-честичко за да предотвратиш прекаленото олигавване![]()
Ай стига сте и давали акъл... Сега чакаме да каже как е минала срещата![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
^ ахах, точно така както почват да се целуват НЕ искам.
обаче баш накрая целувката стана такава, каквато аз искам – без езици на показ, без лиги (явни и на показ)
точно така искам![]()
оф, вие оставете, ми май няма да има среща![]()
![]()
![]()
и все пак коментарите ви са полезни, това не е единственото момче ;D