.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от Savannah
    ^ ахах, точно така както почват да се целуват НЕ искам.
    обаче баш накрая целувката стана такава, каквато аз искам – без езици на показ, без лиги (явни и на показ)
    точно така искам
    оф, вие оставете, ми май няма да има среща
    и все пак коментарите ви са полезни, това не е единственото момче ;D
    Защо бе, какво стана? Верно има и други ама що пък да не е тоя

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

всичко отиде на майната си...
    не че сме гаджета или нещо такова, ама... търсеше ме известно време после забрави за мен.
    та не ми се вярва да излезем

не че сме гаджета или нещо такова, ама... търсеше ме известно време после забрави за мен.
    Я сега кажи от къде си да дойда да пробваш с мен целувката как ще е

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Я сега кажи от къде си да дойда да пробваш с мен целувката как ще е
    Не си от директните обаче кефиш
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Остави се на течението да те води Според мен не се изисква някво голямо усилие... Де да знам ся... ще се опрайш..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Остави се на течението да те води Според мен не се изисква някво голямо усилие... Де да знам ся... ще се опрайш..
    Само преебаваш работите, течението тря да я доведе до мен.

ХОРА, ИЗЛЯЗОХМЕ, ПРЕГРЪЩАХМЕ СЕ, ЦЕЛУВАХМЕ СЕЕЕ, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!
    прави сте, въобще не помислих за това как е правилно да се целуваш през цялото време... то идва отвътре, когато харесваш човека, когото целуваш
    беше зашеметяващо

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Честито, радваме се за теб!

ХОРА, ИЗЛЯЗОХМЕ, ПРЕГРЪЩАХМЕ СЕ, ЦЕЛУВАХМЕ СЕЕЕ, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!
    прави сте, въобще не помислих за това как е правилно да се целуваш през цялото време... то идва отвътре, когато харесваш човека, когото целуваш
    беше зашеметяващо
    така е ... с времето започваш да правиш и някой запазени трикчета , но то ще си дойде само

Град
    [На Метри От Земята]
    аз пък мисля, че с всеки човек започвам да се уча на ново :P
    Просто аз

Води се по него.Поне аз винаги така правя

Фен Аватара на loffgame
    Хехе честитоо
    То и аз бях на първата си среща..сещах се че все пак ще трябва да го целуна ама КАК !??!? Та бях толкова непохватна... и накрая взех че яидях каква тигрица съм Целувката ми беше.... много луда ама си беше добра,че чак момчето остана и искаше ощеее Та така...

Супеер, честито!! Само жалко за daehuu, остана на сухо.

Абе нямаш ли някоя по-нахакана и опитна приятелка да ти предаде малко практика??? Не,че нещо ама..за добра кауза ще да е

Град
    Стара Загора
    Ем,аз лично бих могла да ти помогна с натрупания от мен опит,който не е особено голям,но е на средно ниво.Намирам за сладко преди да започнете да се целувате да захапеш долната му устна,но съвсем леко и закачливо.След това бавно вкарваш езика си и внимателно докосваш неговия,а и може да го 'засмучеш',но не целия,а само върха,защото ще се олигавите жестоко.

ами ... при положение,че си се целувала много с първото ти момче..би трябвало вече да не се лигавиш... Спокойно,ако този с който се целуваш,се целува добре,няма да бъде много лигаво той ще одържа фронта просто...дръж езика..си вътре в устата му...не ближи носа му впий твоите устни в неговите и си играй с езика му освен това целувките не е нужно да са само с език,има някои които са само с устни и точно те мгоат да бъдат супер страстни и чувствени и възбуждащи . Целуването е инстинкт ще го осъвършенстваш не се бой,човек ссе учи докато е жив. Ако пък се изложите,можете просто да се посмеете ии да практикувате пове4ко,за да се научите

Цитирай Първоначално написано от BlackEyed
    Ем,аз лично бих могла да ти помогна с натрупания от мен опит,който не е особено голям,но е на средно ниво.Намирам за сладко преди да започнете да се целувате да захапеш долната му устна,но съвсем леко и закачливо.След това бавно вкарваш езика си и внимателно докосваш неговия,а и може да го 'засмучеш',но не целия,а само върха,защото ще се олигавите жестоко.
    това със засмукването го анправи много леко и нежно,защото има хора,които ги боли когато им засмучеш езика..а иначе аз лично мога да зсмуча целия език ебз да се олигавя xD . даже за тъшак съм правила и свирка на език ама това ве4е е върха на олигофренията. а можеш да засмучеш също така много нежно долната му устна,това също възбужда някои момчета

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Значи като тръгнете да се целувате го захапваш и почваш да късаш.Лиги пускай колкото искаш ама после трябва да скриеш трупа
    много gradual report си гледал
    Where we gradually.... report

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    аз пък мисля, че с всеки човек започвам да се уча на ново :P
    В крайна сметка всеки има различен стил при целуването

Ей честито ти

Повече от фен Аватара на c0ci
    моят съвет е да се оставиш на чувствата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове