- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с целуването
Защо бе, какво стана? Верно има и други ама що пък да не е тояПървоначално написано от Savannah
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
всичко отиде на майната си...
не че сме гаджета или нещо такова, ама... търсеше ме известно време после забрави за мен.
та не ми се вярва да излезем![]()
Я сега кажи от къде си да дойда да пробваш с мен целувката как ще еПървоначално написано от Savannah
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
Не си от директните обачеПървоначално написано от daehuu
кефиш
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Остави се на течението да те водиСпоред мен не се изисква някво голямо усилие... Де да знам ся... ще се опрайш..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Само преебаваш работите, течението тря да я доведе до мен.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
ХОРА, ИЗЛЯЗОХМЕ, ПРЕГРЪЩАХМЕ СЕ, ЦЕЛУВАХМЕ СЕЕЕ, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!![]()
![]()
![]()
прави сте, въобще не помислих за това как е правилно да се целуваш през цялото време... то идва отвътре, когато харесваш човека, когото целуваш
беше зашеметяващо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така е ... с времето започваш да правиш и някой запазени трикчета , но то ще си дойде самоПървоначално написано от Savannah
аз пък мисля, че с всеки човек започвам да се уча на ново :P
Просто аз
Води се по него.Поне аз винаги така правя
Супеер, честито!!Само жалко за daehuu, остана на сухо.
![]()
Абе нямаш ли някоя по-нахакана и опитна приятелка да ти предаде малко практика???![]()
Не,че нещо ама..за добра кауза ще да е
![]()
Ем,аз лично бих могла да ти помогна с натрупания от мен опит,който не е особено голям,но е на средно ниво.Намирам за сладко преди да започнете да се целувате да захапеш долната му устна,но съвсем леко и закачливо.След това бавно вкарваш езика си и внимателно докосваш неговия,а и може да го 'засмучеш',но не целия,а само върха,защото ще се олигавите жестоко.![]()
ами ... при положение,че си се целувала много с първото ти момче..би трябвало вече да не се лигавиш... Спокойно,ако този с който се целуваш,се целува добре,няма да бъде много лигаво той ще одържа фронтапросто...дръж езика..си вътре в устата му...не ближи носа му
впий твоите устни в неговите и си играй с езика му
освен това целувките не е нужно да са само с език,има някои които са само с устни и точно те мгоат да бъдат супер страстни и чувствени и възбуждащи
. Целуването е инстинкт ще го осъвършенстваш не се бой,човек ссе учи докато е жив. Ако пък се изложите,можете просто да се посмеете ии да практикувате пове4ко,за да се научите
![]()
това със засмукването го анправи много леко и нежно,защото има хора,които ги боли когато им засмучеш езика..а иначе аз лично мога да зсмуча целия език ебз да се олигавя xD .Първоначално написано от BlackEyed
даже за тъшак съм правила и свирка на език
ама това ве4е е върха на олигофренията. а можеш да засмучеш също така много нежно долната му устна,това също възбужда някои момчета
![]()
Where we gradually.... reportПървоначално написано от AlokiNn
В крайна сметка всеки има различен стил при целуванетоПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
Ей честито ти
![]()
омг![]()