- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история...
Здравейте. Пиша ви, за да споделя какво ми се случва и да ми дадете някакъв съвет, особено ако има такива, които са преживяли нещо подобно.
С приятеля ми сме почти година заедно, но имаше период от около месец, в който само се разделяхме и събирахме.Преди това го мислех за коренно различен човек, който държи на връзката ни. В първия момент, когато каза, че иска да се разделим ми беше трудно да повярвам. В този един месец той се държеше ту добре, ту ме нараняваше страшно много. Виждах го, че се бори със себе си, но... просто не знаех защо, а когато питах той се ядосваше.
Дойде момент, в който на мен ми писна и реших, че няма за какво да се унижавам повече, като го търся. Излязох с друго момче няколко пъти, същевременно той с друго момиче. В същото време, вече разделени окончателно, продължихме да поддържаме контакт. Мина седмица-две и аз оставих момчето, както и той остави момичето...
Видяхме се и той каза, че иска да се съберем. Тогава аз се чудих много, защото... знаех какво ще стане. Мислех, че ще минат ден-два и пак ще ме нарани. Затова първоначално отказах. Но после... не издържах. Всичко в мен надделя и се съгласих. Казах си да става каквото ще.
И така... неочаквано за мен вече сме заедно около половин месец отново и.... ето къде е проблемът. Не съм очаквала да е същото, но не очаквах да бъде и така. Страх ме е страшно много, че ще ме нарани.
Чела съм много теми тук, в които хора споделят, че след подобно нещо нищо никога няма да е същото... Ами да. Сега осъзнах какво значат тези думи.... Вече не обръщам внимание на хубавите неща, които ми казва. Гледам с недоверие на всичко свързано с него... Донякъде ми е празно, но знам, че си го обичам. Просто ме е страх да му се доверя, както преди... Случвало ли ви се е подобно нещо? Накъде отиват нещата при такова положение?![]()
Първоначално написано от uSmivKaLovE
... the same донякъде
.. но не знам накъде отиват нещата
има 2 варианта - към по - хубаво, или към по - лошо ..
индивидуално е, за това мисля, че не може да се отговори ..
но В ПОВЕЧЕТО (не мога да кажа за всички) случаи НИКОГА не е така, както е било преди.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Че е трудно да се изгради наново изгубено доверие- трудно е .Не можеш да знаеш дали ще те нарани,няма как и да разбереш.Според мен той иска да е с теб.Очевидно и ти искаш да си с него,сигурно отново трябва да повярваш в магията на вашата връзка .. и трябва да ценниш повече малките неща.И може би всичко ще е наред.
Да наистина -трудно е да повярваш,че всичко отново може да бъде същото,но се стремете заедно да го постигнете. Ако искате всичко може да бъде същото дори по-хубаво и от преди.
Възвръщането на доверието си е зор работа, но не е невъзможно.
С какво толкова те нарани, че да се страхуваш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С всичките пъти, когато си променяше решенията(дали да бъде с мен или не), не мислейки че тези промени ме нараняват. Не можеш първо да казваш, че искаш да си с някой, а след малко да си на коренно обратното мнение. Не можеш да даваш надежда на някой и да му я отнемаш по този начин, мислейки само за себе си.Първоначално написано от LadyDi