- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някога пробвали ли са да ви ограбяр?
Мен-не точно ограбване,а и аз незнам точно какво.
Бях 3 клас..и свършихме училище и аз съм свикнала да ходя бъзро и никога неоставах след това в училще..и съответно се прибирам сама
И бях на 60-70метра от училище и на около 1 от пресечката за моята улица и срещу мене идва някакво момче и ми вика:ей, давай си парите тука бее'' и аз незнаех какво да правя.Тръгнах да бягам от него(в тази посока от която доидох) а той ми вика ''Спокойно,бе аз само се шегувам,върни се'' и тръгва към мене.Но аз само се обърнах и се забързах още повече.Исках да се разплача но бях толкова че неможех да правя нищо..имах чуство че съм затворена в някаква стая..как съм се прибрала във вкъщи-незнам![]()
Не са се опитвали да ме ограбят, но един мангал се опита да ме обара и аз тръгнах да бягам след него на спринт и го целех с камък ама той се скри в малките улички .. Трябваше да го хвана и да го наритам ама бягах с тясно яке и кецове а така работата не става![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Да, бяха 2ма. Бях на 10-11, тъкмо се прибирах беше мрачно и по едно време чувам, че има някой зад мен, обърнах се видях 2ма по-големи от мене забързах се но онея тръгнаха да бягат единия ме хвана за ръката и ми викат дай си парите, а аз седя и му викам нямам пречоби ме видя, че нямам и избягаха..![]()
ограбвали са ме 6ти клас - двама от люлин ми взеха телефона, полицията го намери на следващия ден и ми го върна чак след година, а ония наркомани ги осъдиха ... май.![]()
Да..преди 5-6 години, късно вечерта след тренировки, докъто чаках рейса на спирката видях някви двама как си лафят нещо и ме гледат, тръгнаха към мен и аз УЖ реших да ходя пеша към горната спирка и се затичах и тея тичаха след мен ама _!_
Като му бъка адреналина на човек, мал шанс да го хванат така...
Тва е единствения случЕй..![]()
пссст..
Да.
Бях 9 клас, зимата, тъмно, тъкмо ни бяха превели първите 3 стипендии /голям кеф/.
Ама не им се порадвах дълго време...
Не, (да чукна на дърво).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не само са се опитвали ами са ме грабили.
Първия път някакъв на кафево, който твърдеше че му трябват пари за "влак"
Отидохме с него до магазина аз си развалих парите и му дадох половината.
Втория път некъв типаж ме заплаши с бой и ми взе чаасовника.
Ама това преди много години
да, един гнусен мангал. бяхме двама, явно мангала не беше преценил ситуаницята, изяде боя...
we give it all.
А пък миналата събота некакъв костюмиран мангал на централна гара ми поиска телефона, защото неговия не работел.
Ами ти понеже си добро момче..Първоначално написано от w0sh
The blood that binds us ..till death unites us
v 4ti klas edni batkovci mi otkradnaha 40 st![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
От мен лично никога нищо. Аз каквото съм давала, съм си го давала доброволно![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ще ограбят те на босия цървулите.
Кво могат да ми ограбят на мене? Почти никога не нося много пари с мен. Обикновено съм с макс 20 евро в джоба и карти.
Grumpy old madman
не..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
В периода между 6 и 8 клас почти ВСЕКИ божи ден в зоната - оборище-ст. гара са ме 'джобили' хАХхА... беше яко забавно..имало е случаи и да си плюя на петите, и да си давам парите, и да се трепаме пред хората.. според зависи колко 'страшни и големи' ми се сторят хАхХА
даже една полицейска акция направихме с куките от местното районно, щото верно беха почнали всеки ден да ми се случва на мен и едни приятели, и ходихме до районното да се оплачем ебаси..
там разглеждахме картотеки, глупости и тия викат... сега като излезете от училите (музикалното), ще видите една цивилна лада - наша кола е, това е знак че ви следим... вие се разходете по оборище нагоре-надолу няколко пъти и само чакайте да ви нападнат.. и ние след даскало излизаме и верно гледаме ладата и почваме да се разхождаме.. по едно време виждам в един от входовете мъжа и жената полицаи - цивилни .. седят и нещо се правят че се натискат ли не знам. ..
тоя ден нищо не стана, но в последствие разбрах че са ни следяли още няколко дена + наблюдение на района и са хванали някакви джебчии, които отдавна тероризирали този район.
мен не, но пред мен един мангал ограби една стара жена, дръпна ѝ синджирчето от врата и тръгна да бяга. аз бях с един авер и го подгонихме... хванахме го, наритахме го и върнахме бижуто на жената.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
на един купон в нас си бех оставила 5лв. на бюрото при компютъра и некой ми ги беше взел![]()
тва ако се брои за ограбване...
не![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Не са,слава богу.
Така като гледам тея от София,най са си патили. : )
не
само ми се е случвало някакви да ме молят да 1 левче да се обадят някъде или да си купят цигари .. ама аз не им завах ;д
един пък казваше че умира от глад и искаше пари-аз му купих един кроасан.. той го изхвърли![]()
![]()