В периода между 6 и 8 клас почти ВСЕКИ божи ден в зоната - оборище-ст. гара са ме 'джобили' хАХхА... беше яко забавно..имало е случаи и да си плюя на петите, и да си давам парите, и да се трепаме пред хората.. според зависи колко 'страшни и големи' ми се сторят хАхХА

даже една полицейска акция направихме с куките от местното районно, щото верно беха почнали всеки ден да ми се случва на мен и едни приятели, и ходихме до районното да се оплачем ебаси..
там разглеждахме картотеки, глупости и тия викат... сега като излезете от училите (музикалното), ще видите една цивилна лада - наша кола е, това е знак че ви следим... вие се разходете по оборище нагоре-надолу няколко пъти и само чакайте да ви нападнат.. и ние след даскало излизаме и верно гледаме ладата и почваме да се разхождаме.. по едно време виждам в един от входовете мъжа и жената полицаи - цивилни .. седят и нещо се правят че се натискат ли не знам. ..

тоя ден нищо не стана, но в последствие разбрах че са ни следяли още няколко дена + наблюдение на района и са хванали някакви джебчии, които отдавна тероризирали този район.