Имам един преден зъб, който ми е крив /навътре е /
много бих желала /тъй като нямам възможност за шини/ та искам да си сложа изкуствен зъб т.е. да отидя на зъболекар и ако може да ми се извади тоя и да ми сложи изкуствен зъб .. та някой знае ли дали има някакви минуси изуствения зъб
и 2я ми въпрос имам зъбен камък-колко пари е за премахването му
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Наскоро моя приятелка ходи на зъболекар да и махнат зъбния камък и и искаха 40 лв.
Изкуствения зъб ще ти излезе горе-долу колкото шините, така че си прецени.
там, където аз ходя, чистенето на зъбен камък+полиране на една челюст е 25 лв.Първоначално написано от girl4eety
Ако ти е крив първия преден зъб според мен ако сложиш изкувствен ще си го личи, пък и ще трябва да вадиш здрав зъб. Ама ако ще слагаш зъбен имплант, то е скъп колкото брекетите ама пак ти си решаваш.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
по-добре шини от 100 лв, вместо искуствения зъб
Да и тия шини от 100 лв. ще ги носи 3 години и пак няма да има ефект..Първоначално написано от petiam
А за зъбния камък знам, че е около 30-40лв.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Само не знам ,как ще изтърпиш болката от вадене на зъбПървоначално написано от girl4eety
![]()
Така или иначе ще се наложи да ти извадят кривия зъб, за да може този до него да расте нормало.. Не е много страшно спокс(е зависи при какъв зъболекар си ест), на мен лично да ми вадили здрав зъб и то защото беше леко кривнал ама пречел там на някъф друг, и аз незнам точно кво беше.. не разбирам от зъби![]()
А иначе майка ми скоро си маха зъбния камък и беше към 80лв![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Първоначално написано от Rhype
![]()
е как, както се търпи.
На теб досега не са ли ти вадили зъб?
Недей така да плашиш момичето, те слагат упойка преди ваденето.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
а иначе дали ще стане да се извади моя зъб и да ми се сложи изкуствен
Първоначално написано от sexy_baby_originale
На колко години си?
renateee за какъв ръстеж по дяволите говориш?Да не е на 10?
Значи,може да ти изпилят зъба и да му сложат порцеланова фасета или керамична.За един зъб цените варират от 200 до 600 лв.
Да ти кажа,че има брекети , то ся сигурно няма да са точни брекети , но една позната си беше сложила такава скоба(като брекетите) само на единия зъб и и се изправи много бързо,ама наистина много!
Как така на единия зъб!?Възможно ли еПървоначално написано от BoCupycake
![]()
Възможно еПървоначално написано от vagarious
![]()
Аха аз в миналото като носих брекети като ми ги свалиха ми сложиха една дъга от вътре на зъбите 2-та които бяха най-проблемни за всеки случаи(не се забелязва).Ама ние да не сме ортодонти и отиди при ортодонт не зъболекар(ако ще слагаш нещо)
Това за първи път го чувам, но няма значение!Ако може да поразпиташ за цена?Първоначално написано от peace9
![]()
Да и аз се интересувам !?Първоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
Няма смисъл да се комплексираш заради единия зъб. Една моя позната има на едно място по два зъба...страшна гледка.. но никой нищо не и казва. Такаче според мен няма нужда от глупости, защото ще съжаляваш по една или друга причина след време. Но ако толкова си решила наистина, заради един скоби или шини ... по-добре зъб, но за цената не мога да те ориентирам.