- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женкари
Забърквали ли сте се с такива? Възможно ли е да се променят или трябва де сме твърде наивни, за да мислим така?
Аз се излъгах с такъвИ май бях много твърдоглава, за да си мисля, че мога да го променя
... ааабе филми
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ъхъ .. забърквала съм се и да промени се .. ноо ми трябваше дооста време ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бях 9 месеца с такова момче и определено смея да твърдя,че го промених![]()
![]()
На тоя свят всичко е възможно,но за целта се иска силно желание и още по-силна упоритост![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е как става тоя номер?!![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Променят се. Уж...
The blood that binds us ..till death unites us
Забърках се, ама момчето не се промени и .. дО![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Време .. а и момчето не трябва да е прекалено резервирано към това, което му се случва .. с една дума любов трябва да се породи от негова страна .. а ти да си тази, която да му покаже "правилния път" ...Първоначално написано от kombarka
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ooo da..Ведднъж се забърках,не бях влюбена само ми беше интересен...между другото не знам какви любовници са женкарите,но съм забелязала че са страшно ограничени като разсъждаване..И видя ли такъв -бягам далече..Ами нее не можеш да промениш никой,много голяма заблуда е ако което и да е момиче си мисли,че може да промени момчето до себе си...Или го приема такъв,какъвто го е харесала в началото или ако не и отърва-да си обира крушите!
Ем абсолютно същото стана и с мен. Накрая разбрах, че няма смисъл, но още го харесвам.Първоначално написано от moneycomeme
![]()
Nobody breaks my heart.
Оф, такива до болка са ми познати. Нали още съм влюбена в такъв...мой да съм влюбена, ама това не значи, че не е негодник..така да го нарека
А дали се променят, може би след сватбата![]()
Не разбирам защо все такива същества ме привличат, може би защото се праят на по-нодостъпни по някъв начин. Те носят много щастливи моменти (отиваш на седмото небе) обаче и най-много нараняват...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Изкарах повече от една година с един такъв,защото го обичах и го обичам .Скоро го скъсах.Като човек момчето беше супер точно,но отношението му към жените и това,което смята за редно или нередно в любовта просто беше .. няма да ви казвам. По едно време си мислех,че се е променил,но се убедих,че вълка козината си мени,но нрава не .. явно на някои просто им е заложено да бъдат такива. Дано като поотраснат да им дойдат акълите в главите.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Щом е само харесване-ще отмине..няма страшно!
забърквал съм се майна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В момента си харесвам такова момче. Той наистина не знае какво иска. И нея и мене и двете, нито едната... Обаче има смелост да ми разказва колко я обича, пък предишния ден ме е питал кога ще се хващамеи ми разказва,че той ми дава шанс НА МЕН
?! WTF! Всъщност ми разказваше и колко момичета от даскалото са го харесвали.. с една дума както казва моята приятелка - затворих му вратата. Въпреки че не искам и не исках,но ако той ме иска ще се бори за мен,ако не щом трябва още един път ще му затворя проклетата врата!
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Дааа, бях се забъркала.
Даже мисля , че тема имаше в този раздел за него.Беше написана страшно добре.![]()
Всъщост не знам дали съм можела да го променя, но да ти кажа не съм и имала зор да го правя.Те са така 'за една вечер' при тях всичко е само за 'една вечер' и аз реших , че и за мене трябва да е.
Не мисля, че бих се забъркала сериозно с такъв тип момче.
Дали могат да се променят ? Относително е. До самия индивид, някой хора остават женкари цял живот, други с годините се променят и узряват.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Който намери старата тема да даде линк!![]()
Nobody breaks my heart.