.... Една дълга нощ
.... Няма сън!
.... Няма любов!
.... Няма сърце!
Как можа да ме остави.Всичко започна един ден.Седя си аз пред компютъра и изведнъж по скайп ми се включва некъв и почваме да си говорим.Разказваме си историй,той ми казва че е по-голям от мен и т.н.Да,ама приятелят ми в тоя момент ми пише.И аз му давам скайпа на това момче с което говоря и той ми казва,че това е един петокласник,който се базика с някви като мене.Да,аз се ядосах и го блокирах....
...Почнах ме училище и ми показаха това момче.В началото реших,че ще си изяде боя,но като го видях отблизо се оказа,че е прекрасно момче.Влюбих се в него,веднага щом го видях.Да ама нали,уж,го мразя.Оставих тази история за седмица,две.След това разбрах,че момчето е лудо по мен.И аз му разкрих чувствата си.Да,ама той пък реши,че не харесвал емота и по-големи.И сега на къде.Аз го обичам и той ме обича.Между нас 2 години.Аз не мога да живея без него.Но когато го заговоря-той отговоря с нещо несвързано и тръгва нанякъде.По скайп ме игнорира,все едно не му пиша и незнам какво да правя.Без него съм нищо. . .