- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърз разтеж на косата
е то и косата не ми е от най-късите даже не е и къса де по раменете е,ама кво става като по цялата коса?Първоначално написано от slynchoo
Не ти ли се омазнява твърде бързо косата ?!Първоначално написано от meche95
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
тя косата расте от корените..за това не виждам смисъл да си слагаш хининова вода по цялата коса..![]()
да сигурно ама забелязах ,че както ми беше изтощена и насъфтяла сега не си ичи цъфтежа въобще![]()
еми това е хубаво..радвай се![]()
хора аз тука четох мноу варианти..ама искам да ви питам може ли да ползвам ии стимул за коса на икаров иии хининова вода ? какви ще са последствията ? плс спешно искам да знам....![]()
по колко расте косата горе долу за месец? смятам да пробвам товаПървоначално написано от absinth14
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
А момичета въпросният Тривитаминол как се използва ? :)
Ампулата на Виши за разтеж на косата много помага.Продава се в аптеките и струва около 4.20 за 2-3 пъти стига.Много е ефикасна и косата става много хубава.Втрива се в скалпа,а не по цялата коса.
Може,аз моята я мажа с по-1000 мизерии и е супер всичкоПървоначално написано от fucklowe3
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от absinth14
Аз знам малко по-раличен варянт на тая маска.
1 супена лъжица Тривитаминол
1 супена лъжица Бадемово масло
1 супена лъжица Рициново масло
1 супена лъжица Хининова вода
2 жълтъка
Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).
Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).
Вторият месец само 1 път в месеца (същия ден /неделя/ като първия).
Третия месец като първия.
Косата наистина расте, аз я правя едва от 1 месец (стигнала съм до втори, тази неделя трябва да я правя) и косата ми наистина се забелязва, че е пораснала.
Пробвай с бадемово масло - добро е!
Иначе аз позлвам хининова вода и не се оплаквам,върши си перфектно работата и съм много доволна..
Ами аз пиех Мерц дори когато не спортувах. Пазех си същите килограми. Пък сега тренирам.Първоначално написано от POLLINA
![]()
За Тривитаминола миналата година гледах една дълга-предълга темичка тука... Потърсете си я. : ))
ами за хининовата вода не знам .. при мен лично нямаше никакъв резултат ама всеки с косата си .. :P .. но и аз търся такова нещо за растеж и попаднах на Тривитаминола ... за два месеца правело наистина чудеса ... по принцип повечето не се обръщат към него, защото принципно се прилага на животни но се пак това само три витамина и няма нищо страшно ... поразгледах повече и гледам доста хора са доволни от него .. та сега и ас го използвам .. пък чакам и аз да видя ефекта .....