.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    малеее,а аз хининовата коса как я използвам не е истина зех си малката развасофка-120мл. и от 4 пъти свършиии мн ли слагам,защото аз слагам по цялата коса смисъл където пръсне там,по- колко трябва да се слага?!
    Не трябва да слагаш по цялата коса!Слага се само в корените..втриваш и не трябва да прекаляваш с количеството.
    е то и косата не ми е от най-късите даже не е и къса де по раменете е,ама кво става като по цялата коса?

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    малеее,а аз хининовата коса как я използвам не е истина зех си малката развасофка-120мл. и от 4 пъти свършиии мн ли слагам,защото аз слагам по цялата коса смисъл където пръсне там,по- колко трябва да се слага?!
    Не трябва да слагаш по цялата коса!Слага се само в корените..втриваш и не трябва да прекаляваш с количеството.
    е то и косата не ми е от най-късите даже не е и къса де по раменете е,ама кво става като по цялата коса?
    Не ти ли се омазнява твърде бързо косата ?!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

не нз шо и аз очаквах такъв ефект ама не

^^ а съм предимно с пуссната

Град
    Yambol
    тя косата расте от корените..за това не виждам смисъл да си слагаш хининова вода по цялата коса..

да сигурно ама забелязах ,че както ми беше изтощена и насъфтяла сега не си ичи цъфтежа въобще

Град
    Yambol
    еми това е хубаво..радвай се

е ок ше купувам по 2 шишенца на месец и тва си е

хелп

хора аз тука четох мноу варианти..ама искам да ви питам може ли да ползвам ии стимул за коса на икаров иии хининова вода ? какви ще са последствията ? плс спешно искам да знам....

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    Цитирай Първоначално написано от absinth14
    За по-бърз растеж на косата препоръчвам на всички да пробват 1 супена лъжица бадемово масло и 1 жълтък. Маската се нанася на ИЗМИТА, подсушена коса, в корените, веднъж седмично. Омазнява се малко по-бързо косата от нея, но наистина има ефект, ако искате да ви порасне по-бързо косата. Стои се около 2 часа. Хубаво е да се сложи найлонова шапчица и след това кърпа, за да се спари хубаво косата. Тази маска е подходяща и за сухи коси. Има дълбоко подхранващо действие.
    по колко расте косата горе долу за месец? смятам да пробвам това
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

А момичета въпросният Тривитаминол как се използва ? :)

...

Ампулата на Виши за разтеж на косата много помага.Продава се в аптеките и струва около 4.20 за 2-3 пъти стига.Много е ефикасна и косата става много хубава.Втрива се в скалпа,а не по цялата коса.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

Re: хелп

Цитирай Първоначално написано от fucklowe3
    хора аз тука четох мноу варианти..ама искам да ви питам може ли да ползвам ии стимул за коса на икаров иии хининова вода ? какви ще са последствията ? плс спешно искам да знам....
    Може,аз моята я мажа с по-1000 мизерии и е супер всичко
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на magicfairy
    Цитирай Първоначално написано от absinth14
    За по-бърз растеж на косата препоръчвам на всички да пробват 1 супена лъжица бадемово масло и 1 жълтък. Маската се нанася на ИЗМИТА, подсушена коса, в корените, веднъж седмично. Омазнява се малко по-бързо косата от нея, но наистина има ефект, ако искате да ви порасне по-бързо косата. Стои се около 2 часа. Хубаво е да се сложи найлонова шапчица и след това кърпа, за да се спари хубаво косата. Тази маска е подходяща и за сухи коси. Има дълбоко подхранващо действие.

Аз знам малко по-раличен варянт на тая маска.
    1 супена лъжица Тривитаминол
    1 супена лъжица Бадемово масло
    1 супена лъжица Рициново масло
    1 супена лъжица Хининова вода
    2 жълтъка

Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).

Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).
    Вторият месец само 1 път в месеца (същия ден /неделя/ като първия).
    Третия месец като първия.

Косата наистина расте, аз я правя едва от 1 месец (стигнала съм до втори, тази неделя трябва да я правя) и косата ми наистина се забелязва, че е пораснала.

Пробвай с бадемово масло - добро е!
    Иначе аз позлвам хининова вода и не се оплаквам,върши си перфектно работата и съм много доволна..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    не знам за какви витамини става въпрос, но преди година някъде една приятелка пиеше такива - за коса , нокти и кожа и почна да пълнее от тях.. и ги спря
    така че, не ви съветвам да ги пиете
    Ами аз пиех Мерц дори когато не спортувах. Пазех си същите килограми. Пък сега тренирам.

За Тривитаминола миналата година гледах една дълга-предълга темичка тука... Потърсете си я. : ))

ами за хининовата вода не знам .. при мен лично нямаше никакъв резултат ама всеки с косата си .. :P .. но и аз търся такова нещо за растеж и попаднах на Тривитаминола ... за два месеца правело наистина чудеса ... по принцип повечето не се обръщат към него, защото принципно се прилага на животни но се пак това само три витамина и няма нищо страшно ... поразгледах повече и гледам доста хора са доволни от него .. та сега и ас го използвам .. пък чакам и аз да видя ефекта .. ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си