Не знам просто сам адски учудена от това, което ми раазказаха .. (в момента учим за Лилиев-символист..госпожата ни разкаваше за символистите-група хора, които смятат, чее техният свят не е този на земята, а на небето, в отвъдното.Те не харесват живота на земята заради лъжите,измамите,войните,ло ите хора,злобата и т.н.....не харесват този начин на живот..смятат,че тук те не са в хармония със себе си,а на небето-там всичко е прекрасно,красиво,няма войни няма нищо лошо, там са в хармония със себе си. Затварят се в себе си и чрез стихотворенията си изразяват душевните си състояния.Доколкото разбрах ги описват чрез природата ии така..иии в часа казвам на ена съученичка..добре как може да искаш да умреш...и госпожата ме чу ..разказа ми това(по-горе написаното) .. и продължи с тази история- ..В Индия имало малко момиченце, което умира при катастрофа..смятат че се преражда, защото след време момиченце..разказва на майка си за любимата си торбичка, кооято се намира в еди кой си град...къща,шкаф.Майката се вързва и с детето тръгват да търсят града..отиват на улицата, която детето посочва..помни къщата, влиза..отваря шкафа и взима същатата тази торбичка.....помнело неща от предишния си живот(преди да катастрофира с предните си родители) .. като ми го разказаха ..принципно не вярвам в това с прераждането, но това тотално ми завъртя главата..
Как мислите.. ??
аа чували ли сте/чели..за подбони случаи, защото ми стана адски интересно?