- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- недоизживяна любов..
И все пак човека все още има чувства към тебе.Първоначално написано от moneycomeme
Мисля, че това е признак, че връзката му куца и си струва да опиташ да се върнеш при него. Няма дори да е егоистично, защото очевидно и той това иска.
И най-хубавата пиеса завършва с кървава сцена.. непомня кой го беше казал .. : )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Ужасно.
[size=7][b][u]fosse cos
Щом чак е и плакал, вероятно наистина има още чувства към теб. Въпросът е дали това е любов или само споменът от нея.
И аз съм на мнение да не се опитваш да си го връщаш. Не трябва да се опитваш да ги разделяш, защото всичко ще се обърне срещу теб рано или късно. Просто това не е начинът.
Той знае, че го обичаш и всичко е в негови ръце, след като ти си нямаш приятел в момента. Но дали ако пак се съберете ще е пак както преди...
ESPIRIT Ти ме разбираш най-добре!Така мисля и аз!![]()
Това,което си написала..съм сигурна,че е повлияло на всеки един от нас,който е прочел темата ти. Написала си го толкова красиво и добре описващо .. има толкова нежност и любов и същевременно толкова болка.. болка от това,че не си успяла да направиш това,което си искала.
Мила,много е хубаво в днешно време да има хора,които да не мислят само за себе си,да помислят как ще се почувстват другите,тези,които с нищо не са виновни за случилото се,но недей да си причиняваш болка сама на себе си.Единственото,което ще ти кажа е,че тази любов просто трябва да се изживее.. и ако аз бях на твое място,щях да се опитам да поправя грешката,независимо какво ще ми струва това,защото ако не го направиш може това чувство никога да не отмине,никога да не си го простиш и винаги да съжаляваш,че не си го направила.Личи си,че го обичаш страшно много и въпреки,че не те познавам наистина историята ти ме трогна страшно много. И трябва да бъдеш щастлива. Той може да не е открил истинското си щастие в това момиче ,той сам знае защо е с нея и какво изпитва.Наистина съветвам те да му кажеш за чувствата си ,въпреки че ще нараниш момичето..но недей да поставяш щастието на другите пред своето собствено. Виж,можеш да му признаеш за чувствата си,за това че си сгрешила като си постъпила така с него,да видиш той как ще постъпи и точно по постъпката му ще разбереш дали обича това момиче.Ако ли пък не просто продължаваш,но ще знаеш,че си се опитала да промениш нещата,но просто не се е получило.
Миналата година,както вече споменах на купона му признах,че още го обичам.....Ако той не обичаше приятелката си поне щеше да ми звънне...Но ето - мина повече от година и само,когато се разминем в училище или извръщаме поглед, или казваме едно безпредметно ,,Здрасти'' .....Наистина благодаряя за подкрепата,но нямам намерение да върша,каквото и да било с него.Приказката ни приключи.Споделям ви грешката си с надеждата,някоя или някой от вас да не бъде така безкомпромисен и окончателен...особено когато ОБИЧАМЕ..![]()