- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Nightwish
http://www.youtube.com/watch?v=YUVEI2_ty9A![]()
като чух това щях да се хвърля от някъде, фалшиво, ужасно, просто нямам думи!
http://www.youtube.com/watch?v=zfPWU6CJ3vY
това е оригинала, тук дори и публиката се разплаква....страхотен глас
мразя я новата им певица, развяла всичко, разваля самата идея на групата! изобщо неможе да се сравнява с Tarja Turunen
Просто споделям, надявам се някои хора да ме разберат....
Според мен Nightwish заминаха... без Таря за нищо не са....
Всяко вдишване е квадратче към теб...
е, ето че един човек ме разбираПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
благодаря ти, на същото мнение съм
![]()
ами не
но сега са доста по-поп ориентирани, което на мен не ми пречи. проблемът е в рязкия контраст между диапазона на Таря и Анет. а тя се опитва да го хване Анетка, но са й по-скромни способностите.
но отношението, което получи и продължава да получава е ужасно. спомням си на един концерт, където напусна сцената, защото имаше дело за детето си и можеше да не остане при нея, а на концерта всички я освиркваха. че е непрофесионално да напусне, не е, обаче е така феновете като започнат да злобеят ми става супер тъпо.
да, не е толкова добра певица и Найтуиш не са това, което са. те от Once загубиха магията си, въпреки че все още им бяха 'catchy' нещата. твай.
+Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Nightwish за мене са Nightwish докато са с Таря. Това сега е банда с много добри музиканти и певица която просто не е за там. Като искат да са без Таря защо не оставиха Марко да пее...
anton
Таря е на 100 ами 1000 пъти по добра от новата!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
кога е било това? може ли някакво клипче или нещо....Първоначално написано от xRainx
мен пък и с тази новата ми харесва как звучихубави песни пак си имат
Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
имат си хубави песни и те са тези в които тя почти не пее
Искаш да позлобееш ли? Lame...Първоначално написано от fluffka1
Найтуиш без гласа на Таря наистина не са това, което бяха. Но това не значи, че правят по-лоши неща. Просто правят нещо различно от това, което правеха с Таря.
Иначе пак имат песни, които ми харесват. Например, първият им сингъл с Анет "Amaranth" беше доста добър.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
R.I.P. NightWish [ 1996 - 2005 ]
Хубавите песни от Dark Passion Stop са инструменталите ><Първоначално написано от fluffka1
да, песента е хубава,една от любимите ми, и Анет почти не пее в неяПървоначално написано от LadyDi
![]()
по мое мнение правят по лоши неща, според мен певицата не е за там, има въжможности, ама са много по-малки, неможе да се сравнява с Таря
П.С. сериозно питах за този случай, незнам защо ми се отвръща с такова държание
искам Таря ;(
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
А че кой пее в нея тогава?Първоначално написано от fluffka1
оппа... омотах песнитеПървоначално написано от LadyDi
аз имах пред вид за тази http://www.youtube.com/watch?v=x2sd8UMUaIk
мн ми харесва, страхотна песен, а Amaranth, абе тя бива, просто новите им неща са коренно различни, няма я идеята. Като я слушама Анетката, имам чувството че слушам поп певица, сякаш съм пуснала сити твтова си е мое мнение де
ама определено старите парчета ми добадат повече
Какво по народност е Nightwish?
финландци саПървоначално написано от Belair
Съгласна съм, че са коренно различни и не правят това, което правеха преди. Но нещата им съвсем не са лоши. Просто с Таря бяха наложили едно ниво и качество на парчетата, което без този глас няма как да бъде постигнато.Първоначално написано от fluffka1
Ако се абстрахираш от факта, че това са Найтуиш, парчетата са доста сносни всъщностМоже би трябва да се прекръстят. Ще имат повече успех.
И аз мисля, че трябва да се прекръстят честно казано. Феновете на Nightwish са свикнали с гласа на Таря и очакват същото и от Анет... Но ако се прекръстят наистина ще имат повече фенове.Първоначално написано от LadyDi
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от BloomF
![]()
Няма никаква база за сравнение между Таря и Анат. То просто се вижда, че без Таря не е същотоАдски ми липсва старото звучене на песните и сичко. Иначе Nightwish са велики до 2006
![]()
![]()
поздрав за всички - Wish I Had An Angel
![]()
![]()