- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за диктуване.
Искам да попитам знаетели програма,чрез която диктучваш ка компютъра си и той пише на български.Знам за подобна и съм е пробвала,но тя разпознава само английски.ако някой може да ми каже за бългаски ще съм благодарна.Мерси
и на мен ми трябва![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Толкова ли не можеш да пишеш на български?
Мисля, че няма такива програми на български.
Преди време видях такава за английски език, но беше първо доста GB и второ думите трябваше да ги произнасям много гладко и ясно, за да ги записва и на бързая реч окапваше.
Windows 7 си има врадена такава функция. Пише само на английски но после можеш да си го преведеш с някой translater ...
Първоначално написано от ivanstef
тей ли .... щото ся ще си го преинстал.. wind. на 7-ца и исках да знам каква е програмата по-точно ..![]()
![]()
Функцията "Speech Recognition" се използва и за управление на компютъра посредством гласови команди! Аз пробвах веднъж, но изглежда английското ми произношение на думите и командите не се разбират много добре от програматаПървоначално написано от ivanstef
Голям смях падна! Аз му казвам едно, той ми пише съвсем друго... По едно време "яко" почнах да му се карам, ама явно не е от най-схватливите компютъра ми!
![]()
Ся като пуснат Win8 и 9 дето ще имат 128 bit версий и ще се учат сами на нови неща ще видите![]()
Е не баш сега де ама :
Win8 -> 2012
Win9 -> 2015
Май така бешече не ми се рови ся да проверя ... ест това е неофициална информация де
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Да, те да си оправят старите бакии преди да пускат нови..Първоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
А как е името на програмата на която диктуваш на английски?
В малко по горните постове вече я споменахме...Първоначално написано от play23
![]()
Ъъъ, или аз недовиждам ама по горе пише само за speech recognition която е вградена в win7?
Ами че тя върши работа!Първоначално написано от play23
![]()