- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;(;( изобщо нз какво да правя
здравейтезапознах се с едно момче ( да го наречем И ) той ме е виждал и друг път и ме харесва .. проблема е че ме запознаха и с неговия приятел ( Г )
Г ] ме привлече много и го харесвам .. почти всеки ден излизаме тримата и не мога да спра да мисля за него ...... той ми каза че съм му допаднала !
а И ме харесва супер много прегръща ме много е мил но не изпитвам нищо към него .. .. не искам изобщо да го нараня кажете какво да правя защото не намирам отговор
на 14 съм![]()
Това сама трябва ти да го решиш, а не ние. Наранение винаги има и ще има, но според мен щом не ти харесва този И няма смисъл да му даваш напразни надежди. Само ще ти кажа, че има разлика между даден човек да те харесва и просто да си му допаднала ,,той ми каза че съм му допаднала,, - двете неща са коренно различни.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
[quote="kobrichka"] Това сама трябва ти да го решиш, а не ние. Наранение винаги има и ще има, но според мен щом не ти харесва този И няма смисъл да му даваш напразни надежди. Само ще ти кажа, че има разлика между даден човек да те харесва и просто да си му допаднала ,,той ми каза че съм му допаднала,, - двете неща са коренно различни. [/quoе казал направо за да не нарани приятеля си![]()
може би не ми го е написал направо че ме харесва за да не нарани приятеля си но мисля че с тва ми намекнанз вече какво да си мисля
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти знаеш ли, че той те харесва...или просто смяташ, че след като ти го харесваш трябва и той да те?!? Да може да не е искал да ти каже направо, че те харесва заради приятеля си,но... винаги има едно НО... може пък просто да не те харесва. Има ги и двете опции...![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
марш на пясъчника?
ти не знаеш какво искаш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хъх .. тръгни с Г .. на 2ри ден ше се заобичате .. на първата седмица ше скъсате и ше избягаш при другия ..![]()
филмчета да стават ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
евала.. цялата философия на всичко, което може да се каже по темата.Първоначално написано от LoveRetroMusic
бъдете щастливи )
Имаа мноогоо други момчета.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
.................................................. . no comment![]()
офф или аз напоследък нещо не съм в час или темата е супер тъпа.. незнам вече почвам да се чудяяяяяяяяяяя![]()
Ако тръгнеш с Г .. няма ли да нараниш И ?
Не знам..ти реши твоето щастие или чувствата на И .![]()
За да не нараниш никой,остави ги и двамата.
Забрави ги и двамата.Само ще развалиш приятелството им.
И ако трябва да избираш межди 'И и Г', 'И' повече ми харесва като буквичка.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако ти пука за приятелството им, по-добре ги остави и двамата, защото както и да постъпиш ще има някой наранен. И както казаха преди, ако не харесваш И. няма смисъл да му даваш напразни надежди и накрая на всичко да се чувства още по-гадно.
Момчетата колкото теб ли са на възраст?
Ти си срам за 14-годишните![]()
Как въобще си помисляш за връзка с момче, към което нямаш чувства?
all day... all night... what the fuck?!
Мацкоо мацкоо най-добре да забравиш и за двамата ( макар,че и ти незнаиш кво искаш ) ама така само ще им развалиш приятелството и ще стане дъндания и ти ще си виновна ..![]()
'' и '' е 9 клас а другия е колкото мен 8 клас. ..
...
-Научи се да лъжеш много добре. => (следователно) Когато лъжеш достатъчно много имаш възможността да си безкрайно искрен с хората,без след това да те "мразят".
-Ако бях на мястото и на двамата бих те помислила за лигла,която не знае какво иска и изобщо нямаше да се занимавам с теб и да се карам с приятеля си. (Не,че сега не мисля че си лигла.)
-=> ,Или бъди съвсем директна и искрена (но без лигавщини),или ги остави и двамата намира Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Логично би било да си с този,който сърцето ти иска.Щом то иска Г.,той да е.Не се забърквай в тройки...
Просто поговори с И-то и му обясни ДЕЛИКАТНО как стоят нещата и че ти просто не можеш да заповядваш на сърцето си . След това,ако и Г-то те иска ,бъди си с него и да не ти пука. В крайна сметка не губиш нищо ,дори и да не си хванеш гадже ,освен един обожател,към когото нищо не изпитваш.
What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.
Ех деца.. (да аз големия батко се обадих...
![]()
![]()
)
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Добро утро![]()
Отдавна станах.Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,