- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да пия ли ескапел?
Такам..с приятеля ми правим секс от много време,но днес решихме да опитаме без презерватив..по точно на мен ми беше за първи път ,той е практикувал и преди това-та всичко нали беше ок, преди да свърши го изкара и се изпразни извън влагалището. Проблема е че ме страх от така наречената предеякулационна течност,дали няма да стане гаф и дали е по добре да пия ескапел ? (макар че знам че са много вредни) ...И ако някой мисли да пише "да си мислила,да не си го правила без,патка,гъска,малка курва" да си спести коментара.благодаря предварително.
не, не пий
Не, не пий.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
недей.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
fuck u! \/
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Като ще се правиш на интересна,поне нека е правилно.Първоначално написано от elito0o0o0
Пише се 'цианкалий'
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Пий МОМЕНТЛНО! Ако вземеш да родиш, горко им на тия деца с такива "родители"!![]()
ще си го пиша както мми е удобно уеПървоначално написано от Extremescream
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
НЕ
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И аз имам подобен проблем.Днес с приятелката ми правихме секс и се скъса кондома.Аз усетих и веднага го извадих,но тя много се шашна и ся ми вика дали да пие Ескапел.Аз и казах че според мен няма проблем,но кажете вие.Цикълът и е доста нередовен,нямам представа дали това е от значение и за сички дето искат да ни хранят-на 16 сме и двамата.
ами защо не си направиш тест за овулация? ако покаже,че си пий...иначе неКазвам ти да пиеш.защото една позната забременя от такава течност и сега си има едно малко сладурче
(е,тя е на 23...)
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ако ти се пие да видиш кво е на вкус![]()
Може аз да пусна тема момчета пили ли сте ескапел и ако да какво е на вкус и колко пръста ви излезнаха след това и къде..
Проблема е че цикъла ми е нередовен и не мога точно да определя кога ми е овулацията,днес обаче започнаха да ме болят много по силно гърдите (както преди цикъл) ,те и вчера ме боляха (деня на въпросния акт) .. а иначе последния път ми дойде на 1ви,което значи че другата седмица по някое време ако всичко е наред чакам гости ... много ми е притеснено,а времето тече и не знам дали да рискувам да не пия ескапел,и недай си боже да е станал гафа не знам какво ще го мисля ..