- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Огромен проблем!
споко брат аз сум на 13 и ми е 14см но някои по бурзо се развиват ще порасне и твоя нема се притисняваш. Ич да не ти пука еби си момичето и туи е![]()
Крещящо си тъп Саше
7? .. 7??!!!!!!на 16.... човек... незнам...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аве сичките му викате че ако си намери свясно момиче няма да има проблеми а замисляте ли се вие колко са малко тези СВЯСНИ МОМИЧЕТА ??
Няма такова говедо като "свястно момиче". Изобщо не се надявай. Пък и дори и да е свястно не знам жена, която би се примирила със 7см. На повечето мъже в спаднало състояние им е по-голям. Искрено се надявам темата да е ебавка, защото в противен случай много ти съчувствам.
Да, ама гърдите на момичето на теб никъде не ти влизат и е въпрос на предпочитание - какво искаш да мачкаш. А пенисът ако не можеш да го усетиш във влагалището си, какъв е смисъма да гледаш, че там някакъв ти се лашка на главата. Има начини и пози, при които нещата могат да се подобрят в някаква степен... Но все пак, пич, пожелавам ти да станеш много добър в оралната любов, за да можеш да "бодваш" по нещо. Внимавай и пред коя си сваляш гащите, защото ако е някой к*рва, дето си я забил в дискотеката, е голяма вероятността като ти го види, да се облече и да си замине - такива селски изпълнения колкото си искаш. С момиче, с което имаш връзка, не би трябвало да се случи така, освен ако не е някаква пълна патка.Първоначално написано от Ivo92
Ама нали си наясно, че свестни мадами вече почти няма ..Първоначално написано от moneycomeme
Първоначално написано от eliyiy
Код:
love is gone!
Абе мамка му,дразните ме,стига сте говорили глупости!Всяка която каза че няма проблем в това,с ръка на сърцето да каже,че ще остане доволна от 7 сантиметра!Ами извинете ама спрете да лъжете.Кво да правиш,пич,живота е жесток...
ПП:Зла съм,знам,ама съм честна![]()
Брях,брях
+1Първоначално написано от Zarity
7 sm e prekaleno malko pone 12-13 gledai da stane po nqkyf na4in za da moje6 pone nqkakvo udovolstvie da dostavq6 na partniora si ina4e sexa s tebe 6te e sku4en pone taka mislq az ...
Стига пък и вие! Има още да расте спокойно, някои по-бавно се развиват не се притеснявай. Това е моето мнение. Пък и най-добре се консултирай с лекар, питай и майка си и баща си.
братле не се притеснявай... ти излизай с тях аз ще ги чукам...
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...