.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    споко брат аз сум на 13 и ми е 14см но някои по бурзо се развиват ще порасне и твоя нема се притисняваш. Ич да не ти пука еби си момичето и туи е
    Крещящо си тъп Саше

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    7? .. 7??!!!!!! на 16.... човек... незнам...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Аве сичките му викате че ако си намери свясно момиче няма да има проблеми а замисляте ли се вие колко са малко тези СВЯСНИ МОМИЧЕТА ??

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Няма такова говедо като "свястно момиче". Изобщо не се надявай. Пък и дори и да е свястно не знам жена, която би се примирила със 7см. На повечето мъже в спаднало състояние им е по-голям. Искрено се надявам темата да е ебавка, защото в противен случай много ти съчувствам.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Ivo92
    Не, в смисъл какво значение има дали пениса ти е 10 или 15 см,(има значение, но пак можеш да си правиш секс). Същото е и при жените - те пък се притисняват колко са им големи гърдите. - но това също не е определящ фактор дали могат да правят секс или не.
    Да, ама гърдите на момичето на теб никъде не ти влизат и е въпрос на предпочитание - какво искаш да мачкаш. А пенисът ако не можеш да го усетиш във влагалището си, какъв е смисъма да гледаш, че там някакъв ти се лашка на главата. Има начини и пози, при които нещата могат да се подобрят в някаква степен... Но все пак, пич, пожелавам ти да станеш много добър в оралната любов, за да можеш да "бодваш" по нещо. Внимавай и пред коя си сваляш гащите, защото ако е някой к*рва, дето си я забил в дискотеката, е голяма вероятността като ти го види, да се облече и да си замине - такива селски изпълнения колкото си искаш. С момиче, с което имаш връзка, не би трябвало да се случи така, освен ако не е някаква пълна патка.

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Не се притеснявай,би трябвало да знаеш,че не е от определящо значение размера,а и за една свястна мадама,няма да са от значение някакви си сантиметри....
    Ама нали си наясно, че свестни мадами вече почти няма ..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Голям фен
    love is gone!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Абе мамка му,дразните ме,стига сте говорили глупости!Всяка която каза че няма проблем в това,с ръка на сърцето да каже,че ще остане доволна от 7 сантиметра!Ами извинете ама спрете да лъжете.Кво да правиш,пич,живота е жесток...

ПП:Зла съм,знам,ама съм честна
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Абе мамка му,дразните ме,стига сте говорили глупости!Всяка която каза че няма проблем в това,с ръка на сърцето да каже,че ще остане доволна от 7 сантиметра!Ами извинете ама спрете да лъжете.Кво да правиш,пич,живота е жесток...

ПП:Зла съм,знам,ама съм честна
    +1
    7 sm e prekaleno malko pone 12-13 gledai da stane po nqkyf na4in za da moje6 pone nqkakvo udovolstvie da dostavq6 na partniora si ina4e sexa s tebe 6te e sku4en pone taka mislq az ...

Стига пък и вие! Има още да расте спокойно, някои по-бавно се развиват не се притеснявай. Това е моето мнение. Пък и най-добре се консултирай с лекар, питай и майка си и баща си.

Ако си намериш свястно момиче " размерът няма да е от значеие"

братле не се притеснявай... ти излизай с тях аз ще ги чукам...
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си