.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не знам какво да правя

Историята започна преди месец и половина някъде..Аз и една моя приятелка - А., бяхме излезли по центъра да се разходим и видяхме три момчета, две от които бяха супер сладки. Запознахме се с тях, разменихме си скайповете и номерата.Тези момчета бяха от 'известните' в града и се учудихме, че ни обръщат внимание. Та писахме си по скайп, те ни звъннаха и се разбрахме да се видим.Отидохме на кафе, говорихме си и се оказа, че се харесваме с едното момче - Р. Излизахме и втори път, и трети.. след което Р. и приятеля му - Д. ни изтърсиха, че ако аз искам да бъда с Р. моята приятелка трябва да е с Д. Направо се опулих.. Та така , половин час ни обясняваха как са най - добри фр. и ако единия си харесал някоя, другия трябвало да ходи с приятелката и , иначе не можело.. Ние им казахме, че моята фр. не го харесва и няма смисъл. Р. ми каза, че ме харесва.Уж нямаше проблем, стана време да си тръгваме и Р. ме целуна. По пътя ми се обади и каза, че на следващия ден(15.09) ще ми се звъне да се видим.Ние обаче сме от едно даскало и го видях в двора и отидох при него. Питах го как е и какво смята да прави и каза, че ще ходи някъде с класа и после ще ми звънне да се разберем.Аз чаках ли, чаках, ама никакъв го нямаше. Оказа се, че той е приятел с едно момче, което много ме мрази и настройва всичките си познати срещу мен - трови ме, подиграва ми се..Писах му по скайп защо не ми се е обадил, а тои отвърна , че нямало смисъл да сме заедно, много гадно сме се държали с приятеля му и т.н. Каза да си помислим дали ще се променим и пак да му пиша.. Е, писах му - един ден, втори ден , трети ден - нямаше отговор. Когато ме виждаше казваше здрасти и ме подминаваше.Един ден бях на кафе с една друга приятелка, където бяха Д. и негови фр. Той ме гледаше някакво злобно и се обади на някой по телефона и пак ме погледна, ама този път подигравателно, злорадо..Сетих се какво става и точно след 2,3 мин Р. дойде с още едно момче и седнаха на масата при другите. Р. постоянно гледаше към мен и ми се усмихваше и аз му отвръщах с усмивка и тогава всички почваха да се хилят наглас. Усетих, че ми се подиграват. Пак му писах в скайп - не отговори.. След няколко дни - отново, този път ми писа.. Каза ми , че ми е обяснил, че не може да има нищо между нас, попитах го защо, а той отвърна, че ще говорим друг път, защото си ляга.. и от тогава нито ми е писал , нито съм го виждала.. Разбрах , че една от моя клас сега се зарибявала с него, а той казваше , че ме харесва . Знам, че го познавам от много малко време, но ми е гадно.. Защо постъпи така .. Не знам дали се нуждая от съвет или просто исках да споделя с някой. Мерси на тези, които са прочели темата.

П.С. Извинявам се, че съм писала с толкова подробности!

Супер фен Аватара на Di
    Зарежи го,тоя е боклук!
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен
    Дори и да не се нуждаеш от съвет ще ти го дам ... Остави го .. с " известните момчета " не се занимавай ... те могат само да ти съсипят живота ... и да се подиграват с теб ... както той така и цялата му компания ... , но дори и той да не го иска .. приятелите му така ще извъртят нещата , че ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    мани го тоа има ги къде по-свестни?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

И аз несъм от т. нар. известни гъзарчета и се отнасям добре с всички по принцип, но с нахалните и досадните няма как иначе да се отървеш...
    А ти в историята си показа, че не си го оставила да диша...
    "каза, че ме харесва" - хаха ти на десет ли си? То отначало всеки може да ти хареса ама като те опознае ще си опича акъла...
    Винаги такъв какъвто съм - нито повече нито по-малко!

o0 тоя е "нещо не добре " зарежи го .. не си заслужава .. може би не те е харесвал и само са се ебавали.. няя смисъл да ти е гадно за такъф идиот.. Не плачи за нещо, което не плаче за теб
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

dick suckin whores?
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

според мен ти не си добре . Още от началото на историята ти се досетих как ще завърши ама ти явно не си успяла.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Намери друг!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    остави го ..

Град
    [На Метри От Земята]
    зарежи го
    Просто аз

Повече от фен Аватара на sl0w
    Изглежда пич , оважава си приятелите , което е хубаво . Но да ти се подиграват цяла компания е малко гадно Така че по-добре го остави на мира .

Град
    Sofia
    Mани го тоя.

Колко младо, наивно , глупаво момиче.
    Ако бях на твоето място - този така щях да го нареда през всичките му приятели щеше да ми кипне.Как ще седиш и ще гледаш как тъпла момчета ти се подиграват ? и на всичкото отгоре ще му се усмихваш.
    Детска работа.

Кога в този раздел ще почнат да пишат хора над 16 години ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

умри. lol
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Момиче,нали знаеш защо са ,,известни момчета,, ... Няма смисъл да повтарям,онова което много от съфорумниците са написали,аз мисля като тях

Град
    the desert
    Омгггг, защо в раздела е необходимо да пишат само хора над 16г ? Той е за всички и ако не всеки може да се изразява като голям ,то същността е точно в това да му се покаже и помогне.Мацката просто е наивна-въпрос на характер и мислене ! Та ,по темата -измисли няк'фо номерче и му го върни тъпкано на тоя боклук , така хем известните повече ня'я се ебават с теб ,хем и на идиота урок ще дадеш.
    What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.

Супер фен
    Поредното заблудено момиченце... Welcome to reality

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си