.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да я накарам да си признае?

Как да я накарам да си признае кое в мен я дразни или не й харесва...
    В смисъл такъв - говорили сме за това много пъти и за което и да я питам което сме правили заедно, което аз съм правил за нея/на нея (масаж, целувки... схващате идеята) казва, че няма как да е по-хубаво... и това ме притеснява защото неможе всичко да е 6
    А бих искал да е...
    Винаги такъв какъвто съм - нито повече нито по-малко!

Мега фен
    Град
    <3
    Ти мазохист ли си. Оо
    Но явно пък и тя не умее да лъже добре,щом се съмняваш. Или просто си втълпяваш тъпизми...
    Защо искаш да ти каже неща от които ще ти стане неприятно?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Как да я накарам да си признае?

Цитирай Първоначално написано от Undertak3r
    Как да я накарам да си признае кое в мен я дразни или не й харесва...
    В смисъл такъв - говорили сме за това много пъти и за което и да я питам което сме правили заедно, което аз съм правил за нея/на нея (масаж, целувки... схващате идеята) казва, че няма как да е по-хубаво... и това ме притеснява защото неможе всичко да е 6
    А бих искал да е...
    вържи я за стол и и запуши устата докъто не си признае?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Хах няма да ми стане неприятно - приемам се такъв какъвто съм и това е.
    Но е по-добре да знаеш каде грешиш за да знаеш над кое да поработиш за да за щастливи хората около теб...
    Тя е обедема в това което казва... но аз несъм обеден, че има идеални хора... още по-малко, че аз съм един от тях

Мега фен Аватара на machoka
    Покажи и някоя нейна грешка в очите и кажи, че не си съгласен с това.. резултата ти е ефективно гарантиран и доказан в практиката.. всичко ще си ти каже - даже неща, от които ще те боли и ще си съжалиш, че въобще си си отворил устата на слабо време..

а ако си един истински мазохист - ще правиш това постоянно.. не, по-скоро рядко, но за сметка на това всеки път когато тя стъпи на криво...просто защото си магаре )

Стига с това мазохист...
    Трудно ли е да се проумее, че човек може да приема грешките и недостатъците си?
    И дори когато съм я ядосвал (веднъж) и я попитах кое не харесва в мен/във връзката ни казва, че всичко й харесва... дори и когато съм казвал каде е сгрешила и кое ме е подразнило/наранило... (също се е случвало веднъж)
    Става дума за връзка повече от половин година (някои казват, че е малко някои, че е много).
    Очаквам ваши мнения, които не са повлияни от предходните коментари...

Мега фен Аватара на machoka
    КОе не разбра)) Жените не обичат да ги критикуваш, а още по-малко могат да траят някой да им навира в носа грешките им, нелепите им изказвания или всякакви неща от тоя сорт. КОгато я усетиш, че стъпи на криво - лепни и компромата в носа и ако не започне да те плюе я провокирай с нещо от сорта 'ето ттука грешиш. кога съм грешал аз?'

абе дай ми скайп паролата си и до утре по това време ще имаш списък до земята с недостатъците ти

шегувам се, разбира се дюд )

Ами... така стана... бях й го казал по същият начин... и какво ми отговори тя? "Съжалявам, че греша толкова и ще се опитам да съм като теб, обичам те!"
    Старая се да е щастлива с мен... но да успявам чак толкова?
    Незнам какъв отговор търся... обикновенно сам решавам проблемите си, но ми трябват наистина добри идеи този път...

Мега фен Аватара на Hilary_
    хъх .. вкарваш си излишни филми, че нещо трябва да не е наред ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    +1
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Undertak3r
    Ами... така стана... бях й го казал по същият начин... и какво ми отговори тя? "Съжалявам, че греша толкова и ще се опитам да съм като теб, обичам те!"
    ...
    хаха, наистина преиграва момичето. може би е вманиачено в теб :Д ако е така, не очаквай да ти посочва грешки, за нея си безгрешен.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    +
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

притисни я в някоя тъмна уличка с нож в ръка.
    -__-
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Ами точно защото не може всичко да е 6, няма смисъл да се ровиш и да разбираш какво не и харесва. Няма как да го подобриш. Тя си те харесва такъв и се задоволява с това, което и даваш.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Прави по-хубав масаж

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Защо трябва да си създаваш излишни главоболия, търсейки проблеми?

Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    Защо трябва да си създаваш излишни главоболия, търсейки проблеми?

?

Град
    [На Метри От Земята]
    ако нещо не е ОК то ще си прoличи
    Просто аз

Град
    somewhere over the rainbow
    Това "следващият път ще съм добричка като тебе" ми звучи като ирония.За половин година заедно е напълно възможно да няма забележки към теб и да е прекалено влюбена в теб за да ти каже,ако нещо не и харесва.
    А можеби не иска да обръща внимание на малките ти недостатъци?Това е добра стратегия-опитай се да я приложиш и ти и ще ти е много по спокойно на душата.
    Защо искаш да знаеш какво не харесва в теб?За какво ти е да го знаеш?И ако го знаеш,има ли смисъл да се променяш?Отсега ти казвам-не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си