Здравейте, може ли някой да ми помогне да направя характеристика на елемента БЕРИЛИЙ![]()
трябват ми: физични свойства, химични свойства, разпространение, значение, употреба и физиологично действие
моля ви ако знаете нещо помагайте![]()
![]()
![]()
Животът укрепва чрез приятелствата. Да обичаш и да бъдеш обичан - по-голямо щастие не съществува.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
j_adore2 благодаря
нали![]()
Животът укрепва чрез приятелствата. Да обичаш и да бъдеш обичан - по-голямо щастие не съществува.
Ама това вече бие на мързел - чакате всичко на готово , ама не можете да погледнете в google - някой друг трябва да свърши това вместо вас .
Разбирам да е нещо което го няма в интернет , ама това вече ....![]()
![]()
Не виждам какъв е проблемаслед като съм пуснала тази тема значи че не съм успяла да открия това което ми трябва ! Друг е въпроса дали някой ще изяви желание да ми помогне или не . Тъй че не говори !
Лелееее колко е сложно да напишеш в google берилий . Трябва да имаш висше за да го намериш![]()
![]()
![]()
Първото нещо което излиза е това което ти е нужно .... ама не - много е трудно мани ...![]()
![]()
не мога да разбера какви сте вий хора... без причина да се заядате, нито те е карал някой на сила да пишеш в тази тема нито нищо леле лелее ...![]()
![]()