- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незабравими моменти
Не знам дали има такава тема и се извинявам, ако повтарям.
Тук можете да разкажете най-незабравимия момент(и) от любовния си живот.Става въпрос за онази случка, която е като откъс от романтичен филм.За мигът, в който краката ти са омекнали и душата ти е полетяла.За преживяването, което ще помниш цял живот...![]()
Без значение кога, при какви обстоятелства и с кого е станало.
Идеята е да си покажем един на друг, че понасящата те в небесата романтика съществува не само в Шекспировите творби... и може би да си върнем вярата, поне мъничко![]()
all day... all night... what the fuck?!
няма незабравими моменти ,с времето всичко изчезва!
склероза ?Първоначално написано от InloveAgain
![]()
Естествено, че изчезва.Е все пак моментът, споменът, случката оставаПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Може и заради това да еПървоначално написано от LoveRetroMusic
.
В навечерието на Нова година 07 срещу 08 ..![]()
Вървяхме по пътя към къщата му (останалите бяха по-нагоре, вече бяха поспрели всичките зари, пиратки .. ;д) спрях по средата на пътя и го гушнах аадски силно .. той мен също .. гледахме се в продължение на 10 минути в очите без и думичка да си кажем .. той се усмихваше аз също .. НО тишината се наруши от моето "Обичам те!" .. в момента, в който го чу очите му се насълзиха и без да се замисли отвърна: "И аз те обичам мило" ..![]()
постояхме на онова място гушнати .. аз се разплаках .. а на него очите му бяха влажни през цялото време .. < 3
![]()
![]()
Никога няма да забравя това място .. тази дата .. този човек!!! < 3![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Това е много хубава история,трогна ме.![]()
всеки един момент прекаран с ангелчето ми си остава незабравим. Сещам се за много такива красиви,съкровенни моменти изживяни с него но не намирам достатъчно силни думи за да ги изразя така както ги чуствам.
Много хубава история.Първоначално написано от Hilary_
![]()
24.05.2008
"Празно ми е без теб!" [което от устата на студенокръвно като него,повярвайте ми, е много..]
Извинявам се за отклонението:
ImmortalForever, това на аватара и подписа ти ли си?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хах, имам много незабравими моменти, и винаги, когато се сетя за тях ми се появява усмивка на лицето, без да се усетя![]()
Такам... не се бяхме виждали 10 месеца, да 10...И аз си бях дошла, но не му казааах... и излязохме с баба ми по работа
, после стана късно и тръгнахме нагоре... бях отчаяна, мислих, че няма да го видя и виждам някакъв черен силует пред мееен и някакви гласовееееее... и изведнъж той вика "Добър вечер" на баба ми и "здрасти" на менее... и аааз седяяяя и не мога да повярвам
И той ме прегърна сууупер силно, [и аз него, де] адски силно, сигурно сме седяли така 10000 минути
... после се хванахме много силно за ръка, ходихме, гледахме се, говорехме... и не можем да се нагледамееееее... и после останахме сами, отидохме на една пейка иииииии си се радвахме чак до сутринта
Имам още хиляди такива историйки, ма тва беше изключително чувство...
еlsy![]()
Миии не са няк'ви романтични случки,но определено ще ги запомня
1.Началото на декември 2006 год.Лежим на леглото,завити с едно дебело одеало и гледаме няк'ва романтична комедия
В този момент телефона му звъни ... Вдига и след няколко секунди ми вика "Мило отивам до спирката,че майка ми е пратила няк'ви пари" Аз естествено отказах да стоя сама в апартамента и реших да тръгна с него ... Имахме 5 мин. да стигнем до там (пак,че не беше много далеч
) и той умника тръгна по тениска,а навън валеше сняг
Когато стигнахме на спирката видях две съученички,които ме дръпнаха настрани и ми казаха (цитирам абсолютно дословно):"Малеее Зоренце т'ва ли е Ицо ... Аххх ама как може да тръгне по тениска в тоя студ ... Малеее ама той наистина бил голям сладур!!!Ако решиш да късаш с него му кажи,че имаш една приятелка,която иска да пие кафе с него"
,при което бях готова да я заблъскам тая
(добре,че ми беше приятелка и знаех,че до някъде се базика
)
2.Първата ни целувка с това момче също беше незабравима ... Стояхме в тях и си говорехме за един кретен.По едно време и аз не знам к'во точно стана,но той ми хвана ръцете и започна да ме гъделичка ... Аз в стремежа си да се освободя се спънах и *хоп* седнах в него![]()
Устните ни почти се бяха допряли,а ние просто стояхме и се гледахме ... Никой не смееше да направи първата крачка и така около 5-6 минути
На края аз се престраших и го целунах
И от там като се почна с едни целувки,едни прегръдки
Просто беше страхотно
3.25.12.2007 год.!С тогавашния ми приятел (не този от по-горе) бяхме на Р.Д. на едно момче.Вечерта към 23:30ч. излязохме на улицата пред вилата (вилата се намира в едно село
) и навсякъде беше тихо и спокойно
Почти се бях сдухала,защото нямаше никакъв сняг,само от вилата се чуваше музика (а по принцип селото е пълно с вили и постоянно има купончета).Изнервих се и влязох вътре ...
След малко DJ-я ни намали музиката и каза "Песента,която ще започне след малко е специален поздрав за двете влюбени гълъбчета
" В този момент си погледнах телефона и видях,че е 23:57ч. (а на 26-ти с моя правехме една година) и реших да изляза да го извикам вътре.Излязох пред къщата и останах втрещена ... Беше започнало да вали сняг и то точно като по филмите
Беше топло (все пак бях по тениска и не ми беше студено),валеше на парцали и натрупа за няколко минути
Моя ме гушна и ми честити,след което ме вдигна и започна да ме върти (да не ви казвам как се чувствах после
).После заедно очертахме едно голяяямо сърце в снега и си написахме имената
На края като най-големите лапета на света започнахме да се целим със снежни топки и да се смеем силно :P
Беше повече от страхотно!!!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хммм, колко много са .. 19.11.2008
Да видим бях в болница цял месец , а после още един не излизах от нас.Не бяхме се виждали от 2 месеца.Разбрахме се, че ще се видим на гарата в неговия град.
Качих се на влака, когато пристигна го видях през прозореца всичко ми се преобърна, казах си 'абе какво правя?' той стоеше полу замръзнал и разтреперан от вълнение.Слезнах, минах през подлеза и излезнах на централна гара.Той беше на другия край, сърцето ми биеше толкова лудо, че нямах сили да го погледна в очите.Минах половината път и се спрях, обърнах се нямах сили.Той дойде сърцето му биеше толкова силно, че го чувах ! Хвана нежно лицето ми и го вдигна, за да види очите ми.Грееше от щастие направо му се плачеше.Казах 'спри' , а той ми каза 'о миличкото ми мое сладко' , прегърна ме толкова силно. Никога, никой , никога пак не ме прегърна пак така, дори самия той.Той дори не каза 'искам да те прегърна' , а 'искам да те притисна до себе си' .. Стисна ме до тялото си, а сърцето му биеше толкова силно, ужасно силно.Усмихнах се казах 'миличко сърцето ще ти изкочи', а той ме отдалечи за малко погледна ме и ми каза 'Обичам те слънчице, така както никога не съм обичал.Завинаги миличко мое' след което ме притисна отново.
За деня нямам сили да говоря![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Уоу!На някои се разплаках, честно![]()
Един път имах мощни проблеми,бях в приятеля ми плаках,а той ме прегръщаше непрекъснато и повтаряше,че винаги ще е до мен и заедно ще преодолеем всичко....но аз продължавах да плача..Накрая той ме накара да докосна тавана...не успях.После ме повдигна и успях да го пипна...Подейства....Успокои се и видях в лицето му любовта,загрижеността,дове рието.Целуна ме по челото,както често обичаше да прави,прегърна ме,избърса ми сълзите....Друг път се пибирахме с колата на приятели,аз бях легнала в скута му и гледах навън през прозореца звездите...а той беше заровил пръстите си в косата ми и така близо 1 час без дума да си кажем.Как не исках този момент да приключи,а имах чувствтото че са минали само няколко минути.Въобще всеки момент за мен с него беше приказен...така че и да продължа да пиша,няма да мога да се изчерпя..![]()
5.12.2008. Бяхме на една пейка зад ЦУМ. Само двамата без дразнещите хора, които да развалят момента. Не спирах да я прегъщам, претисках я толкова силно до себе си. Чак още усещам аромата и щом си спомня за този момент. През цялото време и казвах колко много я обичам, тя едва не заплака но ми отвърна със същото. Чувствах се като най-щастливото момче на земята.
То наща история цялата е като от някой романтичен филм. За мое щастие няма драма и сълзи все още макар че не се съмнявам че и те ще дойдат по някое време... Но романтичните филми винаги имат хепи енд така че не се притеснявам![]()
Ама първата ни среща беше наистина яка! Бяхме си писали и говорили по скайп близо 2 месеца (той беше през лятото в Швейцария и нямаше как да дойде) и на 03.10.(събота) в 16:00 дойде в Дрезден да ме види.. Разхождахме се първо в един огромен парк, после вечеряхме, отидохме на кино, на разходка с колата и накрая към 24:00 се прибрахме в мойта стая в общежитието и седнахме на терасата. Имам страхотна гледка и особено вечер е много красиво. Той ми каза че наистина иска да е с мене и блаа блаа някви хууубави романтични неща и после малко по малко почна да ме прегръща и накрая аз го целунах и беше наииистина прекрасно! И цяла нощ се гушкахме и си говорихме за какви ли не неща и сутринта към 7:00 си тръгна... И на 05.10. (понеделник) ми пише смс "Мъчно ми е за теб ще дойда довечера да те видя"! Като се има предвид че във вторник имаше лекции и че учи на час и половина с влак от тука (а билетите не са никак ама НИКАК евтини)! На 09.10. пък имаше РД но трябваше да е в Магдебург (където учи моя приятелка) заради някакви презентация и знаех че там не познава никой и ще е сам на рожденния си ден. За това си хванах влакчето и го изненадах! Естествено той не ми остана длъжен и по някое време в неделя ми се обади и ми каза че си е взел билет за Дрезден точно когато и аз ще пътувам обратно и е резервирал места във влака за да седим заедно и че ще си тръгне на следващия денОт четвъртък до вчера сутринта пак беше при мене и си изкарахме невероятно! Запознах го даже с наще и много се харесаха.
Абе изобщо стараем се и двамата много да си правим моментите заедно незабравими... То не че ни е трудно де.. И двамата сме много романтични![]()
Не помня датата. Беше преди повече от година.
Бяхме заедно от около 3 месеца. Бяхме пред нас. Аз бях седнала на стената на реката, а той пред мен и ме беше гушнал. От слушалките му звучеше една наистина много хубава песен. Мълчахме. В един момент той започна да ми говори. Толкова хубави неща ми говореше. "За толкова време, започна да означаваш толкова много за мен." "Ти си единственото нещо, което си е само мое и на никой друг."![]()
... ей такива работи. Никой, никога не ми беше говорил така. Почувствах се толкова обичана. По бузите ми се стекоха сулзи.
Неусетно. Той обаче, усети. "Защо плачкаш миличка?!", попита ме, бутна ме малко и ме погледна доста уплашено. Мълчах. После казах "Защото ме правиш най-щастливото момиче на света!!!" и отново го прегърнах, толкова силно. Той започна да целува сълзите ми,
а после ги изтри. Беше един наистина красив миг. НИКОГА няма да го забравя.
А най - щастливият ми момент беше това лято.
Бяхме на разходка до един язовир. Пътят до там е около час. Отидохме, починахме и си тръгнахме. Бяхме вече почти в града, когато моята мъдра глава се сети, че съм си забравила телефона на една пейка при язовира.![]()
Казах му доста предпазливо, а той се засмя мнооого силно. Обърна се гушна ме и започна да ми говори разни смешни подобни гафове, които той е правил. По едно време, както си се смеехме, той ми хвана главата, погледна ме в очите и ми каза "Обичам те...само с теб мога да си говоря така.." и ме целуна толкова нежноо..
![]()
Почувствах се неописуемо.
уаааууу..наистина страхотно.Поздрави на авторката за страхотната тема и благодаря на всички,които са споделили лични моменти с любимия човек.Страхотно е да виждаш че любовта съществува,защото честно казано напоследък леко се съмнявам в това..
Първоначално написано от NeopitomeNa
Толкова е болезнено да си спомняш![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
аз също ..Първоначално написано от NeopitomeNa
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имаме супер много моменти с вече бившия ми приятел .Веднъж миналта зима беше супер студено обаче ние отидохме до моста и гледахме отсреща градовете как светят и се бяхме гушнали и седяхме там около 40 мин.Или пък веднъж,когато седяхме на една пейка и той супер сладко се гушкаше в мене .. точно като малко детенце и ми повтаряше "Обичам те,не ме оставяй".Или пък като ми се обади по телефона и ми каза един милион хубави неща и,че съжелява за всичко,което ми е причинил и,че попринцип не е такъв и т.н и аз се разплаках.Или пък като ми каза "За теб ще дойда,където и да си .. никога няма да те оставя" .. леле .. Или пък всеки път,когато се карах с нашите и излизах от нас бясна ей така посред нощите и му се обаждах той винаги идваше и ме взимаше и ме успокояваше и ми казваше,че всичко ще е наред .. Или пък като му се обаждах и го събуждах и той ми говореше с бебешкия си глас,с който говори всеки път като не се е разсънил .. хиих.. :P Иии всеки път,когато ме е притискал до себе си просто ей така .. всеки път,когато ме е държал за ръка .. всеки път,когато съм го поглеждала в очите и съм виждала любовта му в тях .... ей това са хубави спомени .. ;// Или пък като ми казваше,че съм единствената,която го мисли за добър и,че другите нямат значение за него ... дам. . много,много спомени.. и като сме се лигавили и сме си викали лигльо и пикла и още хиляда детинщини сме правили заедно .. или пък като ходих с него на лостове и той беше направил една серийка и после дойде при мене и ме гушна и ухото ми се упря точно до сърцето му и го чувах как биеше супер бързо и му казах "Въх сърцето ти както тупти .. " и той ми каза,че било заради мен .. и всеки път ей така .. правеше по една серийка като ходихме и идваше и ме гушкаше се едно да си почине ии после пак ..
100000000000 момента имам с него,които никога няма да забравя.Всеки момент на нежност,на загриженост .. дори и лошите ни моменти и от тях не бих се отказала.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!