.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    :smt060 Na Sveti Valentin, ex gadjeto mi iska6e da se varne s men.Iii na tozi den izprati malkoto si brat4e koeto mi podari buket s 4erveni rozi ot negovo ime,pridrujen s edna belejka, v koqtp pi6e6e"6te te 4akam vav 16:00 vav parka otzad,Obi4am te".....=)Be6e tolkova romanti4no... Kogato otidah da se vidim na opredeleniq 4as,toi mi kaza"Zdravei", i me celuna po buzata i me popita dali sa mi haresali rozite...i az est kazah 4e da i se iz4ervih cqlata,.... za parvi pat mi podarqvat rozi=D...iii taka sednahme na peikata da govorim za nas dvamata i tai kato be6e studeno i toi sable4e gorni6teto si i mi go nametna na mene. za da ne istina =D....i tova be6e varhat...iii taka samo jalkoto e 4e tazi istoriq posle ne svar6va mn dobre mejdu nas dvamata,no si kazvam taka 4e takiva nezabravimi momenti ti se slu4vat vednaj v jivota i te vinagi se pomnqt...kakto se slu4i pri mene 4e godina mina ot tazi slu4ka i az ne moga o6te da zabravq nito nego ,nito hubavite momenti koito sme imali sas nego.....=)

.....End.......

=)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    наистина много хубави истории а тези на Hilary_ и sladkish_14 ме разплакаха

аз за съжаление нямам какво да разкажа...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Миии не са няк'ви романтични случки,но определено ще ги запомня

1.Началото на декември 2006 год. Лежим на леглото,завити с едно дебело одеало и гледаме няк'ва романтична комедия В този момент телефона му звъни ... Вдига и след няколко секунди ми вика "Мило отивам до спирката,че майка ми е пратила няк'ви пари" Аз естествено отказах да стоя сама в апартамента и реших да тръгна с него ... Имахме 5 мин. да стигнем до там (пак,че не беше много далеч ) и той умника тръгна по тениска,а навън валеше сняг Когато стигнахме на спирката видях две съученички,които ме дръпнаха настрани и ми казаха (цитирам абсолютно дословно):"Малеее Зоренце т'ва ли е Ицо ... Аххх ама как може да тръгне по тениска в тоя студ ... Малеее ама той наистина бил голям сладур!!!Ако решиш да късаш с него му кажи,че имаш една приятелка,която иска да пие кафе с него" ,при което бях готова да я заблъскам тая (добре,че ми беше приятелка и знаех,че до някъде се базика )

2.Първата ни целувка с това момче също беше незабравима ... Стояхме в тях и си говорехме за един кретен.По едно време и аз не знам к'во точно стана,но той ми хвана ръцете и започна да ме гъделичка ... Аз в стремежа си да се освободя се спънах и *хоп* седнах в него Устните ни почти се бяха допряли,а ние просто стояхме и се гледахме ... Никой не смееше да направи първата крачка и така около 5-6 минути На края аз се престраших и го целунах И от там като се почна с едни целувки,едни прегръдки Просто беше страхотно

3.25.12.2007 год.!С тогавашния ми приятел (не този от по-горе ) бяхме на Р.Д. на едно момче.Вечерта към 23:30ч. излязохме на улицата пред вилата (вилата се намира в едно село ) и навсякъде беше тихо и спокойно Почти се бях сдухала,защото нямаше никакъв сняг,само от вилата се чуваше музика (а по принцип селото е пълно с вили и постоянно има купончета).Изнервих се и влязох вътре ... След малко DJ-я ни намали музиката и каза "Песента,която ще започне след малко е специален поздрав за двете влюбени гълъбчета " В този момент си погледнах телефона и видях,че е 23:57ч. (а на 26-ти с моя правехме една година) и реших да изляза да го извикам вътре.Излязох пред къщата и останах втрещена ... Беше започнало да вали сняг и то точно като по филмите Беше топло (все пак бях по тениска и не ми беше студено),валеше на парцали и натрупа за няколко минути Моя ме гушна и ми честити,след което ме вдигна и започна да ме върти (да не ви казвам как се чувствах после ).После заедно очертахме едно голяяямо сърце в снега и си написахме имената На края като най-големите лапета на света започнахме да се целим със снежни топки и да се смеем силно :P Беше повече от страхотно!!!
    Лелееее какви хубави истории
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

27 октомври 2009
    Един от малкото ми незабравими моменти и винаги като се сетя за този ден се усмихвам и ми става много хубаво .
    Беше някъде към 7 часа , когато отидох да посрещна момичето , което обичам.През целия път до тях почти не си говорихме , стигнахме до тях , тя ме прегърна много силно и седяхме така около 5 минути. След което последва най-хубавата целувка в живота ми.Спря за миг и ми каза "Обичам те" - видях истината в нейния поглед.Почувствах се като нечовек,бях толкова щастлив.Тя е най-нежното създание , което познавам!
    Каквото и да стане съм сигурен , че никога няма да забравя този момент. Обичам те!

Историята на Hilary_ е прекраснааа .. Много мило ми стана като я прочетох

А иначе по темата за мен всеки един момент е бил незабравим

Отначало когато почнах да харесвам милото...Сяка сутрин отивах на училище с мисълта,че ще го видя въпреки,че се държах пренебрежително цялата настръхвах тези 6 7 часа всеки ден ги чаках с нетърпение...Първата целувка макар и да беше заради една игра никога няма да я забравя...Когато му казах,че изпитвам силни чувства към него,а той каза,че не сика да ми дава напразни надежди,а на другия ден доийде при мен и ме целуваше и прегръщаше тогава разбрах,че не е така...Когато вече бяхме заедно...Всяко излизане,всяка целувка всяка прегръдна не мога да ги забаравя беше като сън...Когато ми подари първата роза бях толкова щастлива но в същото време и притеснена...Когато имах сериозен проблем първия път той се отнесе с разбиране успокояваше ме прегръщаше ме,целуваше ме уверяваше ме,че всичко ще е наред.Първият път когато преспахме...Първият път когато се разделихме...5 дена страшно много ми липсваше нямаше секунда в която да не мсиля за него.Клипчето което направи с нашата песен и снимки...Подарръка за половин година беше толкова мил...Когато се бяхме скарали на 1 година и как се държеше с мен след като ме видя в какво състояние съм...При едно сериозно скарване когато ми показа колко много ме обича и държи на мен.Всичко е толкова важно и незабравимо,всеки един момент преживян с него е незабравим,Никога не искам тази приказка да свършва...

"В час по химия той беше на два чина пред мен пишеше нещо предаде бележката стигна до мен и прочетох "Понякога очите ми завиждат на сърцето ми,защото когато изчезнеш от погледа ми си винаги в сърцето ми" Когато прочетох това една сълза от радост се стече по лицето ми и точно в този момент той с еобърна и ме видя.Тогава разбрах,че мечтата ми е реалност,че наистина ме обича,че това не е сън...Никога няма да го збаравя никога...

Град
    бълХаристан
    има и такива, ама не искам да казвам

най-незабравимите в изминалите 2 години са свързани с бившата ми приятелка, а именно
    един смс 11 срещу 12 януари миналата година че иска да скъсаме - щях да получа удар и после не спах цяла нощ. на сутринта, беше адската мъгла, сняг и студ и щяхме да говорим. замалко да се пребие като се подхлъзна, обаче аз балъка и спасих живота (за втори път, другия път беше по едни стълби на морето). беше си взела кафе и в колата ми каза куп лъжи и глупости, аз дори сълза- две пуснах и тя слезе... даже не си взе боклука от картонената чашка, а ми я остави смачкана в колата
    стоях още половин час, опитващ се да разбера кво става и след тва със сълзи на очи карах колкото се може по-бясно без идея къде да отида. късмет че не се пребих, щото бях с летни гуми . след тва стоях с часове под едно дърво, "моето си дърво' и мислих, мислих...
    те тва е!

иначе има и още незабравими, но хубави спомени. обаче онези два няма да забравя никога, защото ме предаде човек в когото се кълнях и вярвах. как да забравя?
    туй то

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    27.04.09
    Видяхме се на обичайното място,прегърнахме се и двамата бяхме с насълзени очи,защото се прибирах в Добрич.Аз и казах,че след 2 седмици пак ще се видим и ще бъде за месец,тогава тя ме целуна хванахме се ръце и се гледахме в очите.Отидохме в борисовата там ние се снимахме в един момент се целунахме и тогава изгря слънцето и ни обгърна с топлина.Но дойде време да тръгвам отидохме на спирката и я целунах за последно,още помня как ръката и се изплъзна от моята и пое към дома си.Във влака получих смс в,който тя ме молеше за прошка,защото не е показала колко много ме обича,а за мен нямаше накъде повече да се доказва,беше невероятно.

2 дни по-късно тя ми изневери и от тогава все едно съм загубил душата си.
    А все още я обичам...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми ..
    Бяхме в нас. Гледахме някакъв филм, мисля. По едно време ни доскуча, той ме погледна и ми каза "Ела" .. Станахме и излязохме на терасата. И понеже съм на последния етаж ии .. само една стълба ни трябва да се качим на покрива. Той изправи стълбата до стената и ми каза "Хайде, ела" , а аз имам някакъв панически страх от високо и съответно отказах. Той се качи по стълбата ии .. на покрива. А аз долу под стълбата и му крещя да слезе. Той пак ми каза "Ела деее" и аз почнах да се качвам с някви истерически крясъци нагоре и с викове " Лелеее, ако умра - ЩЕ ТЕ УБИЯ" Че така де .. качих се на покрива, цялата треперех от страх .. и той видя. Хвана ми ръката и ми каза "Спокойно де, тука съм" и ми се усмихна тоооолкова мило. И всичките ми страхове изчезнаха в тоя момент. Седнахме на покрива на 10 етажния блок, към 11 през нощта, прегърнати ..
    НИКОГА няма да го забравя тоя момент... колкото и отдавна да беше.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Всеки миг със него...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Хмм.. толкова много хубави моменти.. но първата целувкаа..

14.08.2009
    Бяхме на екскурзия в Германия и бяхме излезли на разходка около 10 човека..но беше вечер и на мене много ми се доспа и реших, че трябва да вървя със затворени очи и уж той да ме опътва.. След малко и той реши да си затвори очите, а останалите пред нас да ни казват, ако има тротоар или стълб и т.н.И по едно време казах, че дълго вървим така, а дори не сме се блъснали и точно след около 1-2 минути усещам удар и падам на земята.. А то какво било.. в Германия заграждат дърветата с железни огради след това ми се поду устната..беше ужасно и за да ми мине реши вечерта в хотела да ме целуне .. а то мене в същото време ме и болеше много.. но беше наистина незабравимо ) ..а след това каза, че заслужавам още една.. и още..

Град
    in my world!
    ами няма такива
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

седим си в един парк и изведнъж тя ми разкопча ципът и ...
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Ох, не знам дали съм писала, ама не мисе чете.
    Та... 30-31 юли(ама може и да е 29-30юли) бяха най-незабравимите ми моменти. Още ги помня, сякаш бяха вчера. <3

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ми ..
    Бяхме в нас. Гледахме някакъв филм, мисля. По едно време ни доскуча, той ме погледна и ми каза "Ела" .. Станахме и излязохме на терасата. И понеже съм на последния етаж ии .. само една стълба ни трябва да се качим на покрива. Той изправи стълбата до стената и ми каза "Хайде, ела" , а аз имам някакъв панически страх от високо и съответно отказах. Той се качи по стълбата ии .. на покрива. А аз долу под стълбата и му крещя да слезе. Той пак ми каза "Ела деее" и аз почнах да се качвам с някви истерически крясъци нагоре и с викове " Лелеее, ако умра - ЩЕ ТЕ УБИЯ" Че така де .. качих се на покрива, цялата треперех от страх .. и той видя. Хвана ми ръката и ми каза "Спокойно де, тука съм" и ми се усмихна тоооолкова мило. И всичките ми страхове изчезнаха в тоя момент. Седнахме на покрива на 10 етажния блок, към 11 през нощта, прегърнати ..
    НИКОГА няма да го забравя тоя момент... колкото и отдавна да беше.
    много сладко се е получило..ех любов
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    първата ни среща..след това как се запознахме..

никога няма да забравя първата ни целувка.. толкова чакана и искана..

няма да забравя и на имения му ден как оставихме всички гости в хола и незнайно как се озовахме в спалнята на майка му и баща му ии си говорихме все едно сме се запознали преди мин .. толкова мил и ангелски поглед извади тогава,че направо ме разтопи.

И в един мол.. к'ва щуротия направихме и така сме се смяли,че ни мислеха за побъркани.

. . . никога не съм изпитвала страх,че ще го загубя .. само в началото още преди да бъдем гаджета не бях сиг дали тези чуства който показва и закойто говори бяха истински ..но ми ги доказа адски мноого пъти.

Имаме още много ама са ми по лични и не искам да ги споделям с форума ;]]

Най-незабравимият момент беше преди да се запознаем с него
    Първата усмивка, която си разменихме и първала "случайност" :P
    За случайното.. Беше точно както го описвате - като по филмите. Беше толкова перфектно, но жалко, че не продължи дълго. Час - час и половина след това споделихме и по една усмивка от разтояние. Най-красивата и щастлива усмивка, която видях онази вечер.. и след нея най-щастливата усмивка, която аз дадох
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Ami s bivshiq mi priqtel .. na edin ostrov na dunava,,v edna palatka legnahme si kym 10 a zaspahme 2.. beshe nezabravima nosht .. hodehme ot 10 meseca i togava za pryv pyt mi kaza che me obicha

sys segashniq..
    bqhme na edno systezanie vyv varna ... toi ne e ot moq otbor. predi gonkite imahmme okolo chas.. toi si beshe oborudval lodkata i doide da mi pomogne da oborudvam svoqta sled tova mi kaza da doida s nego na fara... vyrvqhme i si govorehme..sednahme gledahme moreto..togava za pryv put se celunahme..

ot togava vsqko edno systezanie e bilo izpulneno s romantichni momenti

sega se seshtam ..beshe 2 oktomvri - systezanie v nesebyr :} imashe nqkfa gadna mygla i nqmashe gram vqtyr => nqmashe i gonki .. sedqhme na edni peiki govorihme si... gledahme moreto.. toi beshe sednal a az lejah i glavata mi beshe v skuta mu .. gledahme se v ochite .. togava toi mi kaza "Obicham te" i se navede i me celuna

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Всяко докосване на неговото и моето тяло е съвършенно ..

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ами това лято. . не помня точно датата, на село има река и един вир 2-3 метра дълбок в който скачат от виииииисоок камък. . ии аз с целият си акъл, да му се направя на интересна /защото ходихме от не много/ реших, че трябва да скочо и аз. . обаче течението беше страшно силно ии ме избута ии аз паднах по едно на което му казват пързалката, но никой не се спуска от там, защото има много камъни. . ии аз падам, при което си удрям главата и потъвам. . леко ми се губи но ми разказват, че той на секундата е скочил да ме търси ;pp и така. . извади ме и ме прегърна невероятно силно, при което първите му думи бяха: "Човек, не знаеш колко се изплаших, внимавай какво правиш, защото ще се побъркам без теб! ! " При което аз в нещо средно между смах и сълзи от страх му казвам: "А спокойно, аз не се изплаших много!!" - въпреки че главатта ми леко кървеше И това беше последвано от първото "Обичам те!"! !
    Другият спомен за който веднага се сещам е как много жестоко се скарахме, защото той ми чете някакви супер стари смс-и (страшно е ревнив. . дева е) и аз сама в 12.30 обикаляки с една приятелка селото чеших че трябва да ида до тях и да му кажа, поне че искам да е щастлив. . Отидохме там, той се правеше че ме няма, пусна кучето си уж по мен . . то е каракачанка и много ме обича но той се напраи на интересен. . и от там аз тотаслно откачих, хванах няква пътека из гората и се изгубих. . сиг 1 час съм търсила някъв път за да стига до къщата му и накрая речих, че няма да я търся оставам тък и не ми пука за нищо и легнах да спя ;ddd и точно след десет минути, Дуда /кучето му/ почна да ми лае в ухото и моя принц седеше над мен. . ии като по филмите ме взе на ръца. . просто си бях изкълчила крака и ме понесе надоло. . остави ме на пейката пред тях и влезе /помислих че ме оставя да си ходя/ и излезе след 3 минути с одеало ови ме, прегътна ме и ми каза да не правя повече такива глупости и да знам че никога няма да спре да ме обича! ! !
    И такам. . Обичам го! ! !
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Ами това лято. . не помня точно датата, на село има река и един вир 2-3 метра дълбок в който скачат от виииииисоок камък. . ии аз с целият си акъл, да му се направя на интересна /защото ходихме от не много/ реших, че трябва да скочо и аз. . обаче течението беше страшно силно ии ме избута ии аз паднах по едно на което му казват пързалката, но никой не се спуска от там, защото има много камъни. . ии аз падам, при което си удрям главата и потъвам. . леко ми се губи но ми разказват, че той на секундата е скочил да ме търси ;pp и така. . извади ме и ме прегърна невероятно силно, при което първите му думи бяха: "Човек, не знаеш колко се изплаших, внимавай какво правиш, защото ще се побъркам без теб! ! " При което аз в нещо средно между смах и сълзи от страх му казвам: "А спокойно, аз не се изплаших много!!" - въпреки че главатта ми леко кървеше И това беше последвано от първото "Обичам те!"! !
    Другият спомен за който веднага се сещам е как много жестоко се скарахме, защото той ми чете някакви супер стари смс-и (страшно е ревнив. . дева е) и аз сама в 12.30 обикаляки с една приятелка селото чеших че трябва да ида до тях и да му кажа, поне че искам да е щастлив. . Отидохме там, той се правеше че ме няма, пусна кучето си уж по мен . . то е каракачанка и много ме обича но той се напраи на интересен. . и от там аз тотаслно откачих, хванах няква пътека из гората и се изгубих. . сиг 1 час съм търсила някъв път за да стига до къщата му и накрая речих, че няма да я търся оставам тък и не ми пука за нищо и легнах да спя ;ddd и точно след десет минути, Дуда /кучето му/ почна да ми лае в ухото и моя принц седеше над мен. . ии като по филмите ме взе на ръца. . просто си бях изкълчила крака и ме понесе надоло. . остави ме на пейката пред тях и влезе /помислих че ме оставя да си ходя/ и излезе след 3 минути с одеало ови ме, прегътна ме и ми каза да не правя повече такива глупости и да знам че никога няма да спре да ме обича! ! !
    И такам. . Обичам го! ! !
    имаш много готин приятел, а ти си няква откачалка и много ме кефиш

Мега фен Аватара на babity
    Не е с любимия човек, ама е незабравима романтика. Седя си на спирката и телефона ми звъни. Вдигам. Отсреща:
    -К'во правиш?
    -Чакам си рейса на спирката.
    -Обърни се настрани!
    -На кое настрани?
    -На ляво!
    Бавно си извръщам главата и почвам да оглеждам...
    -Виждаш ли ме?-чувам по телефона.
    -Не -малко слосана отговарям аз и продължавам да се оглеждам.
    -'Ми няма и да ме видиш, 'щото не съм там, идиот!
    Последва един гърч, едни псувни, после любовни обяснения... редовното...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от mIm3t0o0
    19.04.2009-Бяхме се събрали да празнуваме Великден.Той стоеше до майка ми и го чух как и каза "Виж колко е красива".По-късно ме покани да танцуваме,аз бях страшно притеснена и той го усети.Притисна ме много силно и ми каза "Спокойно,и на мен ми е притеснено"-направо се разтопих
    17.05.2009-Първата ни целувка.Не стана по някакъв необикновен начин но няма да забравя как стояхме много близо един до друг и никой не смееше да направи първата крачка,след което той се доближи до мен и ме целуна.
    30.05.20009-Бяха приели майка ми в болница заради бъбречна криза.Аз незнаех как е защо е там знаех само че е на системи.Той беше у нас,имаше работа но я заряза за да е до мен,а аз избягах и се скрих в тоалетната за да не ме гледа как плача.Той дойде и ми каза "Излез от там не стой сама виждал съм човек да плаче,аз също съм плакал".Когато излязох ме прегърна толкова силно.В този момент почувствах че винаги ще ме подкрепя...и беше така.
    29.06.2009-Най-хубавата вечер в живота ми(до този момент).Не се бяхме виждали от 2 седмици,и той предложи да се поразходим някъде само двамата.Никой не знаеше къде сме,това беше малкото ни бягство.Вървяхме в един изоставен парк близо до нас където никой не ходи.Държахме се за ръце и в един момент той спря,погледна ме в очите докосна ме по лицето и ме целуна както никога преди(и никога след това не ме целуна така).Продължихме да вървим и той прошепна "Много си красива"
    Не са кой знае колко романтични но за мен са просто.....НЕЗАБРАВИМИ
    Не са лиииии? Толкова ме разчувстваха отвътре..
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Моменти такива- много.
    Спомням си, че беше точно преди 2 години. С момчето изобщо не се харесвахме. Пишехме си често, но винаги се стигаше до караница И един ден решихме да излезем ей така, защото нямаше какво да се прави. По някаква "случайност" приятелите ни бяха заети... и случи се... още щом го видях се влюбих в него Не че не го бях виждала, просто моментът беше такъв... както и да е, любовта ни продължи кратко.

Друг незабравим момент е с друго момче, което ме изпращаше и както си вървим той ме дръпна за ръката и изненадващо ме целуна Аз не очаквах и го изгледах много изненадано, а после почнах да се смея... сигурно цялата съм се изчервила. Хубави времена бяха...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Вървяхме с девойката , подхлъзнах се и си счупих ръката на 2 места точно като по филмите.Тован няма да го забравя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си