- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незабравими моменти
незабравимите моменти не могат да се опишат...![]()
е теб не те карат да ги описваш,а да ги разказвашПървоначално написано от be7inka11
![]()
хммм ето нещо прясно прясно:
Той: Знаеш ли кво ?
Аз: Обичаш ме ?
Той: Не!... Ти си всичко за мен!
![]()
![]()
на спирката на трамвай 5та пред Съдебната Палата... късно вечер на 12 април две фигури, момче и момиче стоят прегърнати в тишина. досега са били само приятели, ала тогава се заражда нещо повече... той я притиска към себе си още по-силно. месеци наред си мислеше, че тя няма подобни чувства към него... какъв съм бил миндил, мисли си. внезапно тя извръща глава нагоре и го поглежда право в очите... той се навежда към нея, тя се изправя на пръсти и устните им се срещат... времето всякаш спира, всичко останало престава да съществува и всякаш никога не е съществувало, не го интересуваше нищо друго освен прекрасното същество в обятията му... най-накрая устните им се отделиха и знаейки, че никога вече няма да бъдат само приятели, момчето и момичето се притиснаха един към друг и продилжиха да чакат трамвая...
никога няма да забравя този момент... никога.
REGGAE BOOM <3
Честно казано има много незабравими и специални моменти ,но аз винаги помня моментите в които любимия ми човек е бил до мен и ме е подкрепял {} За мен няма нищо по-важно от това човека до теб винаги да е до теб,когато имаш нужда.![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
+Първоначално написано от ShtrudeL
това си е само за нас..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първо искам да поздравя а хубавата тема - кара хората да се усмихват
16.04.2009 бяхме навън с приятели. Той дойде и ме погледва в очите. Гледахме се дълго време и той ме целуна притискайки ме до себе си. Каза ми, че много ме обича, а аз му отвърнах, че го обичам повече и започнахме да спорим. Отидохме при другите ( неговите и моите приятели, които също бяха гаджета тоест - две мои притяелки с два негови приятеля) Прекарвахме си супер весело. Закачки, гоненица, снимки... незабравимо изживяване
.. всеки допир .. усмивката му .. това приятелство .. несподелена любов ..![]()
Красива история.. Определено ме трогнаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Всеки един мигггггг
иначе не издавам ТАЙНА![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Помня още когато бяхме заедно един ден той ми се обади по телефона име пита какво правиш,както всеки ден)) и си говорихме и изведнъж той ми каза,слез аз съм пред вас... аз мнгоо се зарадвах,че е сикал да ме изненада,отварям вратата и го виждам него с 2 чашки с горещ шоколад,от тях до нас се е разкарвал с 2те чашки,беше поизстинал,но това не беше хич важно,важен беше жестът,никога няма да го забравя този момент
((( и след време спря да да ги прави тези жестове :/
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
31.12.2009-01.01.2010 bqh v bivshiq si,koito produljavashe da me tursi sled kato skusahme..v 5 i 30 noshta reshihme da otideme da pospime malko v negowata staq .. lejehme gushnati do 7 chasa .. celuvahme se , govorihme si 1 chas i polowina..toi mi kaza che ima chuvstva kum men i az mu kazah che oshte si go iskam.. lejehme gushnati,chuvah silnoto tuptene na surceto mu,useshtah kak trepereshe,kakto i az .. nqma da go zabrawq nikoga ! inache imam i mnogo drugi hubawi spomenii .. ;]
Ооооо!!!Миналото лято в Night Club Space!Такова разбиване не сме правили.36 часа без сън.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Беше преди доста време, но няма да го забравя. Ходех на курс по френски и се разбрахме да се видим след урока. Беше лятото, вечерта към 9, 9 и нещо. Не ни се прибираше, но не ни се и ходеше никъде. Не знам откъде й хрумна идеята да се приберем пеша (от центъра до Люлин )Час и половина ходехме гушнати без да си казваме каквото и да било, но всеки знаеше какво си мисли другия. Стигнахме до тях (аз съм бил кавалер едно време
), тя каза, че няма да ме пусне да си ходя и прекарахме нощта заедно. Тази нощ няма да я забравя, каквото и да стане.
Другия незабравим момент, в който с цялото си същество разбрах, че я обичам безмерно(не че не знаех че я обичам и преди това), беше в нас. Вече бяхме заедно от доста време и редовно се случваше единия да остава при другия за седмица-две. Та, вършейки някаква ежедневна работа, чух по радиото една от любимите ни песни - Nothing Else Matters, отидох при нея, погледнах я, а тя се беше разплакала, целунах я и й казах: Винаги, ама винаги ще бъдеш най-прекрасното нещо в моя живот!
И въпреки, че вече не сме заедно я обичам.![]()
Ам то не е нещо романтично, но няма да забравя една вечер как ми правеше стриптийз в двора на даскалото![]()
Срам ме е да разказвам![]()
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
15.01.2010г.
Беше поредният скапан Петък,само различното беше,че вместо аз да се прибера в Банско,той дойде в Благоевград.Трябваше да спи в един негов приятел.Реших,че искам да спи при мен и понеже баба ми и дядо ми са два етажа под мен в къщата,се възползвах от факта,че от 5 до 8 са на работа и вкарах моя човек в апартамента ми.
През цялото време треперих,непрекъснато ме беше страх и се чудех,какво ще правя ако някой реши да се качи при мен.Заключихме и двете врати,и пак ме беше страх.However.
Прекарахме чудесно времето си заедно.Гледахме Naruto, успях да измъкна малко пица от баба ми и му дадох да яде,гледах го как си бръсне брадата
.. абе чувствахме се като истинско семейство.
Най-хубаво беше,когато си легнахме.Завихме се под завивката и се гледахме.Това щеше да е първото ни преспиване заедно.Както всичко беше тихо и светеше само слабата нощна лампа,той ми каза "Много си хубава" и ме целуна много ... незнам как да го кажа ... беше изпълнено с любов.Почувствах се като НЕГОВАТА ПРИНЦЕСА.Сякаш в този момент нищо друго нямаше значение.
А вечерта я прекарахме прекрасно.Аз заспах в 10 още,защото бях спала само два часа предишната вечер.По едно време се събудих и го видях как ме гледа.Попитах го защо не спи,а той ми каза,че иска да ме гледа докато се надява да го сънувам.След това го попитах колко е часа.Беше 3.Той беше стоял буден 5 часа,само за да ме гледа как спя.![]()
След това заспахме и двамата гушнати.
От тогава,леглото ми винаги ще бъде празно.![]()
![]()
ПП: Обичам те,шушляк!![]()