Миии не са няк'ви романтични случки,но определено ще ги запомня

1.Началото на декември 2006 год. Лежим на леглото,завити с едно дебело одеало и гледаме няк'ва романтична комедия В този момент телефона му звъни ... Вдига и след няколко секунди ми вика "Мило отивам до спирката,че майка ми е пратила няк'ви пари" Аз естествено отказах да стоя сама в апартамента и реших да тръгна с него ... Имахме 5 мин. да стигнем до там (пак,че не беше много далеч ) и той умника тръгна по тениска,а навън валеше сняг Когато стигнахме на спирката видях две съученички,които ме дръпнаха настрани и ми казаха (цитирам абсолютно дословно):"Малеее Зоренце т'ва ли е Ицо ... Аххх ама как може да тръгне по тениска в тоя студ ... Малеее ама той наистина бил голям сладур!!!Ако решиш да късаш с него му кажи,че имаш една приятелка,която иска да пие кафе с него" ,при което бях готова да я заблъскам тая (добре,че ми беше приятелка и знаех,че до някъде се базика )

2.Първата ни целувка с това момче също беше незабравима ... Стояхме в тях и си говорехме за един кретен.По едно време и аз не знам к'во точно стана,но той ми хвана ръцете и започна да ме гъделичка ... Аз в стремежа си да се освободя се спънах и *хоп* седнах в него Устните ни почти се бяха допряли,а ние просто стояхме и се гледахме ... Никой не смееше да направи първата крачка и така около 5-6 минути На края аз се престраших и го целунах И от там като се почна с едни целувки,едни прегръдки Просто беше страхотно

3.25.12.2007 год.!С тогавашния ми приятел (не този от по-горе ) бяхме на Р.Д. на едно момче.Вечерта към 23:30ч. излязохме на улицата пред вилата (вилата се намира в едно село ) и навсякъде беше тихо и спокойно Почти се бях сдухала,защото нямаше никакъв сняг,само от вилата се чуваше музика (а по принцип селото е пълно с вили и постоянно има купончета).Изнервих се и влязох вътре ... След малко DJ-я ни намали музиката и каза "Песента,която ще започне след малко е специален поздрав за двете влюбени гълъбчета " В този момент си погледнах телефона и видях,че е 23:57ч. (а на 26-ти с моя правехме една година) и реших да изляза да го извикам вътре.Излязох пред къщата и останах втрещена ... Беше започнало да вали сняг и то точно като по филмите Беше топло (все пак бях по тениска и не ми беше студено),валеше на парцали и натрупа за няколко минути Моя ме гушна и ми честити,след което ме вдигна и започна да ме върти (да не ви казвам как се чувствах после ).После заедно очертахме едно голяяямо сърце в снега и си написахме имената На края като най-големите лапета на света започнахме да се целим със снежни топки и да се смеем силно :P Беше повече от страхотно!!!