Хммм, колко много са .. 19.11.2008
Да видим бях в болница цял месец , а после още един не излизах от нас.Не бяхме се виждали от 2 месеца.Разбрахме се, че ще се видим на гарата в неговия град.
Качих се на влака, когато пристигна го видях през прозореца всичко ми се преобърна, казах си 'абе какво правя?' той стоеше полу замръзнал и разтреперан от вълнение.Слезнах, минах през подлеза и излезнах на централна гара.Той беше на другия край, сърцето ми биеше толкова лудо, че нямах сили да го погледна в очите.Минах половината път и се спрях, обърнах се нямах сили.Той дойде сърцето му биеше толкова силно, че го чувах ! Хвана нежно лицето ми и го вдигна, за да види очите ми.Грееше от щастие направо му се плачеше.Казах 'спри' , а той ми каза 'о миличкото ми мое сладко' , прегърна ме толкова силно. Никога, никой , никога пак не ме прегърна пак така, дори самия той.Той дори не каза 'искам да те прегърна' , а 'искам да те притисна до себе си' .. Стисна ме до тялото си, а сърцето му биеше толкова силно, ужасно силно.Усмихнах се казах 'миличко сърцето ще ти изкочи', а той ме отдалечи за малко погледна ме и ми каза 'Обичам те слънчице, така както никога не съм обичал.Завинаги миличко мое' след което ме притисна отново.
За деня нямам сили да говоря
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.