То наща история цялата е като от някой романтичен филм. За мое щастие няма драма и сълзи все още макар че не се съмнявам че и те ще дойдат по някое време... Но романтичните филми винаги имат хепи енд така че не се притеснявам
Ама първата ни среща беше наистина яка! Бяхме си писали и говорили по скайп близо 2 месеца (той беше през лятото в Швейцария и нямаше как да дойде) и на 03.10.(събота) в 16:00 дойде в Дрезден да ме види.. Разхождахме се първо в един огромен парк, после вечеряхме, отидохме на кино, на разходка с колата и накрая към 24:00 се прибрахме в мойта стая в общежитието и седнахме на терасата. Имам страхотна гледка и особено вечер е много красиво. Той ми каза че наистина иска да е с мене и блаа блаа някви хууубави романтични неща и после малко по малко почна да ме прегръща и накрая аз го целунах и беше наииистина прекрасно! И цяла нощ се гушкахме и си говорихме за какви ли не неща и сутринта към 7:00 си тръгна... И на 05.10. (понеделник) ми пише смс "Мъчно ми е за теб ще дойда довечера да те видя"! Като се има предвид че във вторник имаше лекции и че учи на час и половина с влак от тука (а билетите не са никак ама НИКАК евтини)! На 09.10. пък имаше РД но трябваше да е в Магдебург (където учи моя приятелка) заради някакви презентация и знаех че там не познава никой и ще е сам на рожденния си ден. За това си хванах влакчето и го изненадах! Естествено той не ми остана длъжен и по някое време в неделя ми се обади и ми каза че си е взел билет за Дрезден точно когато и аз ще пътувам обратно и е резервирал места във влака за да седим заедно и че ще си тръгне на следващия ден От четвъртък до вчера сутринта пак беше при мене и си изкарахме невероятно! Запознах го даже с наще и много се харесаха.
Абе изобщо стараем се и двамата много да си правим моментите заедно незабравими... То не че ни е трудно де.. И двамата сме много романтични