- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незабравими моменти
Имаме супер много моменти с вече бившия ми приятел .Веднъж миналта зима беше супер студено обаче ние отидохме до моста и гледахме отсреща градовете как светят и се бяхме гушнали и седяхме там около 40 мин.Или пък веднъж,когато седяхме на една пейка и той супер сладко се гушкаше в мене .. точно като малко детенце и ми повтаряше "Обичам те,не ме оставяй".Или пък като ми се обади по телефона и ми каза един милион хубави неща и,че съжелява за всичко,което ми е причинил и,че попринцип не е такъв и т.н и аз се разплаках.Или пък като ми каза "За теб ще дойда,където и да си .. никога няма да те оставя" .. леле .. Или пък всеки път,когато се карах с нашите и излизах от нас бясна ей така посред нощите и му се обаждах той винаги идваше и ме взимаше и ме успокояваше и ми казваше,че всичко ще е наред .. Или пък като му се обаждах и го събуждах и той ми говореше с бебешкия си глас,с който говори всеки път като не се е разсънил .. хиих.. :P Иии всеки път,когато ме е притискал до себе си просто ей така .. всеки път,когато ме е държал за ръка .. всеки път,когато съм го поглеждала в очите и съм виждала любовта му в тях .... ей това са хубави спомени .. ;// Или пък като ми казваше,че съм единствената,която го мисли за добър и,че другите нямат значение за него ... дам. . много,много спомени.. и като сме се лигавили и сме си викали лигльо и пикла и още хиляда детинщини сме правили заедно .. или пък като ходих с него на лостове и той беше направил една серийка и после дойде при мене и ме гушна и ухото ми се упря точно до сърцето му и го чувах как биеше супер бързо и му казах "Въх сърцето ти както тупти .. " и той ми каза,че било заради мен .. и всеки път ей така .. правеше по една серийка като ходихме и идваше и ме гушкаше се едно да си почине ии после пак ..
100000000000 момента имам с него,които никога няма да забравя.Всеки момент на нежност,на загриженост .. дори и лошите ни моменти и от тях не бих се отказала.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!