- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незабравими моменти
19.04.2009-Бяхме се събрали да празнуваме Великден.Той стоеше до майка ми и го чух как и каза "Виж колко е красива".По-късно ме покани да танцуваме,аз бях страшно притеснена и той го усети.Притисна ме много силно и ми каза "Спокойно,и на мен ми е притеснено"-направо се разтопих
17.05.2009-Първата ни целувка.Не стана по някакъв необикновен начин но няма да забравя как стояхме много близо един до друг и никой не смееше да направи първата крачка,след което той се доближи до мен и ме целуна.
30.05.20009-Бяха приели майка ми в болница заради бъбречна криза.Аз незнаех как е защо е там знаех само че е на системи.Той беше у нас,имаше работа но я заряза за да е до мен,а аз избягах и се скрих в тоалетната за да не ме гледа как плача.Той дойде и ми каза "Излез от там не стой сама виждал съм човек да плаче,аз също съм плакал".Когато излязох ме прегърна толкова силно.В този момент почувствах че винаги ще ме подкрепя...и беше така.
29.06.2009-Най-хубавата вечер в живота ми(до този момент).Не се бяхме виждали от 2 седмици,и той предложи да се поразходим някъде само двамата.Никой не знаеше къде сме,това беше малкото ни бягство.Вървяхме в един изоставен парк близо до нас където никой не ходи.Държахме се за ръце и в един момент той спря,погледна ме в очите докосна ме по лицето и ме целуна както никога преди(и никога след това не ме целуна така).Продължихме да вървим и той прошепна "Много си красива"
Не са кой знае колко романтични но за мен са просто.....НЕЗАБРАВИМИ![]()
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...