15.01.2010г.
Беше поредният скапан Петък,само различното беше,че вместо аз да се прибера в Банско,той дойде в Благоевград.Трябваше да спи в един негов приятел.Реших,че искам да спи при мен и понеже баба ми и дядо ми са два етажа под мен в къщата,се възползвах от факта,че от 5 до 8 са на работа и вкарах моя човек в апартамента ми.
През цялото време треперих,непрекъснато ме беше страх и се чудех,какво ще правя ако някой реши да се качи при мен.Заключихме и двете врати,и пак ме беше страх.However.
Прекарахме чудесно времето си заедно.Гледахме Naruto, успях да измъкна малко пица от баба ми и му дадох да яде ,гледах го как си бръсне брадата .. абе чувствахме се като истинско семейство.
Най-хубаво беше,когато си легнахме.Завихме се под завивката и се гледахме.Това щеше да е първото ни преспиване заедно.Както всичко беше тихо и светеше само слабата нощна лампа,той ми каза "Много си хубава" и ме целуна много ... незнам как да го кажа ... беше изпълнено с любов.Почувствах се като НЕГОВАТА ПРИНЦЕСА.Сякаш в този момент нищо друго нямаше значение.
А вечерта я прекарахме прекрасно.Аз заспах в 10 още,защото бях спала само два часа предишната вечер.По едно време се събудих и го видях как ме гледа.Попитах го защо не спи,а той ми каза,че иска да ме гледа докато се надява да го сънувам.След това го попитах колко е часа.Беше 3.Той беше стоял буден 5 часа,само за да ме гледа как спя. След това заспахме и двамата гушнати.