.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit

Аз ли си въобразявам или е така може би?!

Здравейте, започвам направо с историята.. В даскалото ми има едно много сладко момче, което съм си набелязала и което е с 1 година по-голямо от мен. Много пъти сме се срещали или сме се блъскали случайно, колкото и смешно да звучи. Мисля, че не го харесвам много, но просто ми е симпатичен и не мога без да го видя някъде из даскало. За любов въобще не говоря, още не го познавам много добре и така де.. Та това въпросното момче напоследък започна постоянно да ме гледа, да ми се усмихва и понеже сме на различни етажи и вече по-често идва на нашия етаж.. Може причината да не съм аз, но все пак нещо ме човърка от вътре. Звучи доста детско, но какво да се прави. Един общ познат забеляза, че имам симпатии към него и ми каза, че ще ни запознае, но аз не искам не искам всичко да е така сякаш е нагласено. Усещам, че наистина има нещо между нас, даже един път не знам как сме застанали един до друг или каква връзка сме имали, но ни посмилиха за познати и падна голям смях
    Аз съм на 15, той на 16. И въпроса ми е дали си въобразявам, че той не ми е безразличен или наистина е така.
    И мерси на всички, които са ми прочели темата и моля за сериозни отговори

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    говори с него, няма как да разбереш иначе.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ами възможно е и той да те е харесал .
    Изкачай да видиш занапред ще продължи ли това негово държание и сама ще прецениш .А междувременно няма нищо лошо да се запознаете .

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Върви при него бе мацко,кво може да правиш.Аз така правя,срам не срам,тряя си пробваш късмета. Айде успех от мен.
    Брях,брях

кефи ти се

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми запознай се с него .. опознай го и ще разбереш ... ние НЯМА как да знаем ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Щом имаш познат, който може да те запознае защо не се съгласиш? Ако седиш така и чакаш нищо няма да стане.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на stylo
    Нека вашият общ познат ви запознае.

Мега фен
    хаха, да, те не се познават, ама тя ще иде да ''говори'' с него дали той я харесва. хитро.

ти искаш сами да се запознаете, без намесата на общия познат, доколкото разбирам? ами тогава някой път му кажи нещо неангажиращо, просто почни някакъв разговор или пусни някоя ''неволна'' шегичка. повярвай, веднъж кажеш ли му нещо, ако наистина те харесва, после сам ще почне да те заприказва.
    ако пък те е срам, страх, етц (въпреки че не вуждам от какво) да го заговориш, кажи на общия познат да се намеси. няма да съжаляваш. :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на cookie_master
    Нека те запознаят с него и след това ще разбереш дали те харесва

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Искаш да ти кажем дали го обичаш или не.

/facepalm

Мнооого си тъпичка
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Ами, според мен шанса да те харесва е по-голям от този всичко да е само случйност. Не виждам какво лошо има да се запознаете или този вашия общ познат да ви запознаете и да видиш какво ще последва...

Повече от фен Аватара на sl0w

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    хаха, да, те не се познават, ама тя ще иде да ''говори'' с него дали той я харесва. хитро.

ти искаш сами да се запознаете, без намесата на общия познат, доколкото разбирам? ами тогава някой път му кажи нещо неангажиращо, просто почни някакъв разговор или пусни някоя ''неволна'' шегичка. повярвай, веднъж кажеш ли му нещо, ако наистина те харесва, после сам ще почне да те заприказва.
    ако пък те е срам, страх, етц (въпреки че не вуждам от какво) да го заговориш, кажи на общия познат да се намеси. няма да съжаляваш. :д
    След като говорят значи ще се запознаят ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Запознайте се, може да потръгне. Мойта история с моя започна по същия начин

Град
    Русе/Detroit
    Благодаря на всички. Утре ще се опитам да се запозная, да говоря или да му намекна някои неща. Пък и утре имам час, който е до неговата стая Абе, ще видя какво ще правя и пак ви благодаря.

Пробвай да го заговориш.
    Оффтопик: От къде си ?

Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от FairPlayer
    Пробвай да го заговориш.
    Оффтопик: От къде си ?
    От Русе съм. Защо? Това какво общо има?

^ Припознал се е.
    Запознай се с него. Щом ще имате час врата до врата, със сигурност междучасието ще излиза и ще виси пред вратата само и само, за да те види, убедена съм. И аз имах една подобна история, само дето не отидох да се запозная и после ме беше яд естествено. Така че смело. Ти, ако си притеснена, той е 2 пъти повече.

П.П.- Съгражданка си ми.

аз бях в сащата ситуация обаче той беше на 18..излязохме..на външен вид много си ходим обаче нещо не си паснахме хях! Можеш да се запознаеш с него но не си длажна да правиш първата крачка ти. Успех

Мега фен Аватара на sasha_90
    Запознайте се.Може би и той има симпатии към теб.

Град
    Измерение София
    Гоу ту слийп кидО...
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Е не можем да ти кажем дали ти е симпатичен на тебе ... три трябва да си знаеш но опитай, кажи на този познатия ви да ви запознава и да се гаджосвате

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Ами, според мен шанса да те харесва е по-голям от този всичко да е само случйност. Не виждам какво лошо има да се запознаете или този вашия общ познат да ви запознаете и да видиш какво ще последва...
    съгласна съм
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си