- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли си въобразявам или е така може би?!
Здравейте, започвам направо с историята.. В даскалото ми има едно много сладко момче, което съм си набелязала и което е с 1 година по-голямо от мен. Много пъти сме се срещали или сме се блъскали случайно, колкото и смешно да звучи.Мисля, че не го харесвам много, но просто ми е симпатичен и не мога без да го видя някъде из даскало. За любов въобще не говоря, още не го познавам много добре и така де.. Та това въпросното момче напоследък започна постоянно да ме гледа, да ми се усмихва и понеже сме на различни етажи и вече по-често идва на нашия етаж.. Може причината да не съм аз, но все пак нещо ме човърка от вътре. Звучи доста детско, но какво да се прави.
Един общ познат забеляза, че имам симпатии към него и ми каза, че ще ни запознае, но аз не искам не искам всичко да е така сякаш е нагласено. Усещам, че наистина има нещо между нас, даже един път не знам как сме застанали един до друг или каква връзка сме имали, но ни посмилиха за познати и падна голям смях
![]()
Аз съм на 15, той на 16. И въпроса ми е дали си въобразявам, че той не ми е безразличен или наистина е така.
И мерси на всички, които са ми прочели темата и моля за сериозни отговори![]()
говори с него, няма как да разбереш иначе.
Ами възможно е и той да те е харесал.
Изкачай да видиш занапред ще продължи ли това негово държание и сама ще прецениш.А междувременно няма нищо лошо да се запознаете
.
Върви при него бе мацко,кво може да правиш.Аз така правя,срам не срам,тряя си пробваш късмета.Айде успех от мен.
Брях,брях
Първоначално написано от LoveRetroMusic
не се изказвай неподготвен,прасе
ми запознай се с него .. опознай го и ще разбереш ... ние НЯМА как да знаем ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом имаш познат, който може да те запознае защо не се съгласиш? Ако седиш така и чакаш нищо няма да стане.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
хаха, да, те не се познават, ама тя ще иде да ''говори'' с него дали той я харесва. хитро.Първоначално написано от LoveRetroMusic
ти искаш сами да се запознаете, без намесата на общия познат, доколкото разбирам? ами тогава някой път му кажи нещо неангажиращо, просто почни някакъв разговор или пусни някоя ''неволна'' шегичка. повярвай, веднъж кажеш ли му нещо, ако наистина те харесва, после сам ще почне да те заприказва.
ако пък те е срам, страх, етц (въпреки че не вуждам от какво) да го заговориш, кажи на общия познат да се намеси. няма да съжаляваш. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Нека те запознаят с него и след това ще разбереш дали те харесва![]()
Искаш да ти кажем дали го обичаш или не.
/facepalm
Мнооого си тъпичка![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ами, според мен шанса да те харесва е по-голям от този всичко да е само случйност. Не виждам какво лошо има да се запознаете или този вашия общ познат да ви запознаете и да видиш какво ще последва...
След като говорят значи ще се запознаят ..Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Запознайте се, може да потръгне. Мойта история с моя започна по същия начин
Благодаря на всички. Утре ще се опитам да се запозная, да говоря или да му намекна някои неща. Пък и утре имам час, който е до неговата стаяАбе, ще видя какво ще правя и пак ви благодаря.
![]()
Пробвай да го заговориш.
Оффтопик: От къде си ?
От Русе съм. Защо? Това какво общо има?Първоначално написано от FairPlayer
![]()
^ Припознал се е.![]()
Запознай се с него. Щом ще имате час врата до врата, със сигурност междучасието ще излиза и ще виси пред вратата само и само, за да те види, убедена съм. И аз имах една подобна история, само дето не отидох да се запозная и после ме беше яд естествено. Така че смело. Ти, ако си притеснена, той е 2 пъти повече.![]()
П.П.- Съгражданка си ми.
аз бях в сащата ситуация обаче той беше на 18..излязохме..на външен вид много си ходим обаче нещо не си паснахме хях!Можеш да се запознаеш с него но не си длажна да правиш първата крачка ти. Успех
![]()
Гоу ту слийп кидО...![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Е не можем да ти кажем дали ти е симпатичен на тебе ... три трябва да си знаешно опитай, кажи на този познатия ви да ви запознава и да се гаджосвате
съгласна съмПървоначално написано от Adda
![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"