Здравейте, започвам направо с историята.. В даскалото ми има едно много сладко момче, което съм си набелязала и което е с 1 година по-голямо от мен. Много пъти сме се срещали или сме се блъскали случайно, колкото и смешно да звучи. Мисля, че не го харесвам много, но просто ми е симпатичен и не мога без да го видя някъде из даскало. За любов въобще не говоря, още не го познавам много добре и така де.. Та това въпросното момче напоследък започна постоянно да ме гледа, да ми се усмихва и понеже сме на различни етажи и вече по-често идва на нашия етаж.. Може причината да не съм аз, но все пак нещо ме човърка от вътре. Звучи доста детско, но какво да се прави. Един общ познат забеляза, че имам симпатии към него и ми каза, че ще ни запознае, но аз не искам не искам всичко да е така сякаш е нагласено. Усещам, че наистина има нещо между нас, даже един път не знам как сме застанали един до друг или каква връзка сме имали, но ни посмилиха за познати и падна голям смях
Аз съм на 15, той на 16. И въпроса ми е дали си въобразявам, че той не ми е безразличен или наистина е така.
И мерси на всички, които са ми прочели темата и моля за сериозни отговори