.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на stylo

Да опитам ли?

не

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ми аз бих опитала.Не се знае к'во ще ти даде това обвързване,но е по-добре да пробваш,отколкото после да се питаш к'во е щяло да стане .. може би приятелите ти са прави

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    И аз бих опитала с това второто момче. Никога не се знае къде е щастиео, може пък точно това момче да те накара да забравиш другия. Може...всичко е възможно, но докато не пробваш няма да разбереш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен
    много се впрягаш за второто момче. не искаш да се чувства като ''употребена и захвърлена вещ''? веднага те успокоявам- няма да се чувства така. то има само симпатии към теб, не е влюбен, а и едва ли ще се влюби толкова лесно, че да го боли до такава степен, ако все пак решиш, че не искаш да си с него. аз бих опитала. като се замислиш, нищо не губиш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на cookie_master
    И аз бих опитала с второто момче

Бъди подготвена,че ако наистина имаш в главата си друго момче възможността за провал в бъдеща друга връзка е по-голямаа от обикновено.....Но все пак не ходи по утъпканите пътища-опитай! Иначе си много права за това с нараняването...Но винаги трябва да поемаш риска ако има дори 0,0001 % възможност това да бъде твоето момче...Като за възрастта си изглеждаш разумно момиче! (bow) Успех аз ти стискам палци!

аз това лято бях попаднала в подобан ситуация .. т.е. харесвам едно момче от дълго време .. между нас за кратко имаше нещо .. после той се одръпна , а аз не успях да го преодолея .. дойде друг .. зарибявахме се .. зарибявахме се .. той явно имаше нещо към мен , а аз просто се опитвах да забравя другия.. всичките ми приятелки ме караха да тръгна с него .. също както явно и твоите .. аз пробвах .. но не успях да спра да мисля за 1вото момче и без да обясня нищо на никой зарязах 2рия.. сега момчето още има надежди , а аз се го режа.. кофти ми е за него .. но си харесвам другия .. и тъй като сам инат и докато не стане на мойто нe се отказвам .. си мисля че може да го имам (1вия). Но при всички е различно тъй че бих те посаветвала да говориш с втория , да му кажеш че може да пробвате , но без много ангажименти.. така ще си сигоран че няма да има наранени успех

Град
    Wonderland
    химикалко,имаш як аватар.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Можеш да излезеш с това второто момче, да го опознаеш. Кой знае, може и повече да ти допадне. А ако не, това, че сте излезли не означава, че непременно трябва да ходите. За въпростото първо момче.. щом 2 години си го обичала и всичко е било само на зарибявки не мисля, че ще стане нещо сериозно. Може пък и да греша, не ги познавам. Но и в двата случая ти желая успех и дано да избереш правилния път.

Мега фен
    Град
    <3
    Бяха ми нужни първото и последното изречение само,та...
    какво означава

''от мноого време"

и

"ПП на 15 съм."

?
    брей...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Нещо като думата "любов" не съществува . Аз искам него ? Ами той като не те иска ?
    Аз лично бих им теглил майната и на 2-мата и ще си намеря ново момченце В моя смисъл мимиченце

След време ще разбереш, че първия толкова си го и обичала...

Град
    [На Метри От Земята]
    м може бии
    Просто аз

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Ми аз бих опитала.Не се знае к'во ще ти даде това обвързване,но е по-добре да пробваш,отколкото после да се питаш к'во е щяло да стане .. може би приятелите ти са прави
    +1
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен
    Хората са го казали - От опит глава не боли

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само аз ли НЕ БИХ опитала?

Град
    the desert
    И аз съм на мнение ,че трябва да пробваш по -близки отнощения със въпросния втори субект,което не е задължително да значи гаджета .
    Важно е обаче да му разясниш да не очаква прекалено много, да не се вживява твърде във връзката ви и в никакъв случай не му давай повод да разбира колко значим е още за теб друг човек (представи си само колко ще му е гадно от това)
    What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    И аз бих опитала с второто момче.Така де, симпатиите могат да прераснат в любов..
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си