- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо като съм подпиинал
или пиян ,по-лесно ми става патката ,а всеки приятел вика че неможе да му стане? Аз нечовек ли съм или има нещо гнило ..![]()
Ееее ти напрао ме размаза беМежду другото за протокола когато съм пил (под пил нямам предвид пиян!) ми става по-трудно ,но ерекцията се задържа страшно дълго време.
Така че ако не си човек значи и аз на половина не съм
![]()
да точно задържаш като улав ..![]()
.. ама аз и усмъртен от алкохол пак 'лети' майна .. : О
![]()
Той и моя като е пил бая време се клатим![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
твоя е нечовек като мен мноо поздрави да му пратишПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
няма смислено обеснение дееба мааму дееба ..![]()
Може би това е само временно, защото, до колкото знам, като пиеш с години, по много и редовно, ставаш импотентен. Затова ще посъветвам господинчото, който е създал тази тема, да не вярва много-много на това, че като пие, ще му става.
не господинчото е като супермен ..и не вярва че спрямо алкохола му става.. просто се чуди защо дефакто е така ..
![]()
И при други мои познати е така.Нормално си е според менПървоначално написано от deFakto
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако пийваш мастичка е нормално![]()
Като съм пиян даже правя по-добри изпълнения от това като съм трезвен...![]()
Дарба![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ти си кУтУ РОБОТ![]()
![]()
![]()
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Има нещо вярно в това. Обаче е гадно като пииш повечко бира и после прайш там каквото правиш ,защото понякога ми се налага да ходя да пикая![]()
![]()
. И за това като ще прая секс след пиенето пия ракиика
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
нечовек си ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хахаха нечовек съм дано нямам научно обеснение ..ьаьаьа ......
@Сашко не ми говори за алкохолизъм бай хуй,да не те събуждам на бар-плота отново ..
Иначе тенйк ю за отговорите .... не разбрах нищо но все пак е нещо ..
![]()
Авторе знаеш ли напомняш ми на един приятел (от форума), който е същия алкохолик като тебе ..![]()
![]()
Priceless .. <3
ьахаьхаьх алкохолици бол ,кой е себеподобния ??Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
и все пак никой не ми отговори![]()
![]()
Хмм деа знам няма май точно обяснение ... обаче си е така ... напълно нормално е![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
еее как много .. най - големия .. Бобчо ..Първоначално написано от deFakto
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3