.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

В какъв стил се обличате? Опишете облеклото което ви допада

Така ако има така тема да има. Как се обличате? Спортно? Елегантно? или и двете? Опишете как по приницп се обличате и от какво се състои облеклото ви.
    Качвайте снимки ако искате за да се видят по ясно предпочитанията ви.

Аз лично съм с кецове дънки или потури наи често. До скоро ходех с тениски и някво якенце от горе сега вече анорачета пак с якенце и такам : )

вие сте ; )

а ето и снимка -- > http://prikachi.com/users/sexylady/48D.jpg

нещо такова е моят стил ; )

а и май обърках разделите ама ко да направя заблях се..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Готин стил

Аз се обличам според случая.Мога да бъда елегантна, но на училище избирам да ходя по-спортно.
    Най-честно нося по-дълги дрехи, ризки ,дънки.Почти никога не нося рокли или поли.Не нося тениски ,с които да ми се вижда кръста ,корема или като седна цялото ми бельо или по-зле задни части да са на показ .
    Това е общо взето.
    За обувки най-честно кецове.Напоследък се зарибих да ходя на токчета. . Но е по-рядко.
    А и също по принцип една подходяща чанта към облеклото никога не е лошо ,но ако излизам просто някъде да седна и да си говоря с приятели ,не взимам чанта ,защото няма смисъл
    Е май се описах доста подробно

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ммм по принцииип.. с дънки..понякога тесни,друг път шалвари,ама по-често са тесни..с някоя блуза и горнище и с кецове...нормално си се обличам,как ?!!

ми изсулен съм...

Кецове... панталони (по точно черни дънки ) блузи (най често с якичка или Екичка нз как се пише ) Косата ми е нормална къса като за момче (без някви лигощини с упашки... бритони и така нататак ) По принцип гледам да съм в крак с модата Що си описах и прическата ?

П.С-харесва ми как се обличаш

Мега фен Аватара на teenems
    гола си ходя ,много съм модерна .

ем спорто - елеганто .
    някога съм баси му и говедото ,с кецове и дънки и широки тениски и тем подобни .друг път с ризи . но никога не слагам тениска ,коята да ми е къса и тясна ,че да ми се описва и показва сичкото ,аз квото имам да го показвам ще си го показвам направо ,така е баси шибаното .
    не ми се снима ,мързи ме . и не носа фешънски и чалгарски изгъзици .
    имам и горнища и ризи и пуловери .абе обличам се според настроението ми най.често ,друг път взимам квото ми падне и такааа
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    всякак, разнообразен ми е стилът, мога единия ден да съм с кецове и дънки, а на другия, да съм с рокля и висок ток, като цяло спортно-елегантно, но понякога ако ми хрумне- може и по- екстравагантно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Мии спортно-елегантно-зависи от случая де...
    За училище с дънки и блузка (като е студено и нещо по-дебело отгоре ;д ) ии обувки или маратонки (или ботушки през зимата и сандали с токче през лятото )
    Ако ще ходя на кафе или нещо такова пак г/д така...зависи къде отивам

Град
    София
    Са последните няколко дни съм леко костюмар, първо в понселник така отидох на шега, защото искат да въвеждат униформи, но нещо взе че ми допадна, а и според другите много ми отиват по-спортните костюми и май това ще ми е стилът от сега нататък.

А преди бях фен на камуфлажните дрехи, но вече ми се струват еднообразни.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Супер фен Аватара на montana6
    Само анцузи,суичъри и маратонки признавам аз. Най са ми леки и най-удобни, не ми затрудняват движението и гъвкавостта и винаги мога да върша всичко с тях (работа, спорт и др.)
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Зависи от настроението ми и от мързела ми.Тъй като в училище сме с униформи,често ходя с панталон и риза.Ако не ме мързи дасе преобличам,с дънки (по мен,с ниска талия),някой потник (с деколте) или тениска.

Принципно така се обличам ---> http://sofianci.com/index.php?m=memb...32056&offset=2 http://sofianci.com/index.php?m=memb...=8077&offset=1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на xoxi
    Според зависи.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    в света на приключенията ..
    зависи ..
    в повечето случай съм с някоя шарена тениска;суитшърт;дънки(мог т да бъдат прокъсани-обожавам ги ! ;дд) и кецове ..
    всичко зависи от времето;мястото;настроение то

п.п.стилът на авторката е мноо як

Емии различно, но най-често тениска,отгоре суичър, дънки и кецове :P :P
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Аз също признавам само маратонки.Въобще не харесвам кецове,нито хора,които носят.Иначе маратонки,дънки и риза.Това ми е стила
    Кърт Кобейн

смъкнат съм ,но вместо с кецове в повечето случаи цапам с баскетболни обувки и някоя oldschool ризка ако ме разбирате

Град
    Тепетата
    всичко което е удобно
    Time is all I got

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    дънки дънки дънки
    мразя шалвари и не ме кехфят дънки с кръпки
    най- вече нося тва, което ми е удобно ... основно дънки- светли, тъмни или черни и няква блузка ... най- често с надпис или щампа, не обичам едноцветни блузи. Обувки- кецове, гуменки [тип converse] или ниски черни обувки. Мразя високи токове. Това е основно ... поли не нося, само рокли и то само лятото. Обичам да си измислям собствени комбинации. Обичам да съчетавам блузи с дълъг ръкав и отгоре някъф летен потник- естествено да се връзва, а не да стои като парцал. Поне при мен се получават доста добри комбинации. Към едната от тях задължително прибавям и тъмносинята си вратовръзка с 2те значки мн се кефя. ^^ Аааа забравих също така имам и един кариран панталон, който обожавам! И с кецове се получава супер.

По принцип изглеждам спортно- елегантно, но понякога са ме мислили и за емо.

Е, лошо няма аз обичам емота, но аз сама не бих станала.

Също мразя дрехите ми да са по мен, особено блузите! Предпочитам да са по- свободни, за да мога да се движа накъдето и както си искам.

Дънки ниска талия ?! Хаха, не мерси не искам да си показвам задника. Много е банално ... вече съм се нагелдала на фешъните в даскало.

Аммиии това е общо взето ... нямам особено подходяща снимка, на която да се виджам като хората от глава до пети как съм облечена.

И това е ... мой моя коментар стана най- дълъг. :P

Описвам го като странен
    Според настроението..един ден с анцунг друг с костюм,а друг нещо съвсем различно

Цитирай Първоначално написано от BrainPants
    ми изсулен съм...
    Ти от кога стана момче.

Ъъъъ с дрехи се обличам?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    да Повечето хора се страхуват, преди да излязат за първи път пред публика. За ваше успокоение искам да кажа, че това не изчезва с времето и опита – просто свиквате. Можем да си намерим много причини, за да се страхуваме, но стига причината за съответната презентация да е достатъчно значима за нас, всички страхове се скриват в момента, в който погледнем аудиторията за първи път в очите.
    е предполагам това не отговаря на въпроса ти нали

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    сякакъв, обличам каквото ми хареса. : ))
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    ръгиш анцуг,джапанки и чорапи до коленете и тва е.

Както дойде..
    Не нося високи обувки, обувки като цяло даже..
    Избягвам ботуши, боти, освен ако не е много студено.
    Не ходя с блузи с деколтета, да не говорим, че нямам такива.
    Панталони и дънки.. не купувам с много ниска талия, макар че те само такива ги правят.
    Нищо особено ;д.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

еми с кецове , дънки , няква блуза и суичър
    Life is simple - make choices and dont look back

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове