- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В какъв стил се обличате? Опишете облеклото което ви допада
дънки + тениска/блуза + маратонки и съм готов...
к'ви са тия шалвари, кецове, кръпки, осъзнайте се малко!![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Обличам се елегантно. Отпуснати дънки не нося, повечето са ми тип "цигара". Лятото - сандали или обувки с ток (или тип "пантофки"), сега боти и ботуши. Не нося тениски с картинки и надписи; маратонките ми са за тренировчиците.
Цветно..Нося най-различни модели дрехи, но за мен моделът не е толкова важен! Важни са цветовете, от далече те се забелязват първо.. Мразя шаренийки (с много мотиви) обичам дюс блузи и панталони най често - се обличам например : жълт панталон лилава блуза жълто яке лилави ботушки (♥) Любими комбинации : \Тюркоазено+сиво\ \Оранжево и лилаво\ \ Тъмнозелено + жълто\ \Тъмно синьо и светлорозово\ \ оранжево+бяло\
![]()
Амии.. аз не се обличам в някакъв определен стил..
аз обличам сее така:
Някаква тениска, тесни дънки, суичър и конверс![]()
Широки и понякога изсухлени
Дънки,анцунзи,тениски,анур ци, шапката и понякога кърпата![]()
![]()
По специално марки като: Blind и Spit Fire...
Еми за снимкиhttp://impulse.bg/Tupac_Shakur14
По-обикновени които ми харесват. Нямам определен стил.
Станислава
Мхм готина тема![]()
Аз попринцип не мога да избирам как да ходя на училище щот съм в МГ-то (Пловдив) ии съм задължен да ходя с униформа...
Ама принципно си харесвам тениските черните леко изсулени дънки ии ризи ама не тея официалните![]()
OMG само като ми видиш ника се разбира хаха
еи глдаи ко става---- http://www.teenproblem.net/teenid/50cent
Първоначално написано от BrainPants
![]()
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Попринцип се обличам с синьо-черни дънки - прилепнали..
Няква тениска и обувки - Маратонки - Главно Найк
Пък ако има проблеми това-онава с анцунг.![]()
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
Светли дънки - малко по-широки, черна тениска, черно кожено яке, черни кецове - със черепи и черни ръкавици без пръсти
Еми почти всички в даскалото имат този стил
![]()
суичар, кецове, дънки, широки тениски никак не обичам тея лепнатите и късите
Първоначално написано от UNITED
като него+
Зимата с чоропогащник отгоре дънки, блуза или тениска с калци на ръцете и кецки и яке и шал и шапка, а лятото с тениска и къси гащи и чехли
![]()
Задължително маратонки, Nike Shox потърсете ги в нета,дънки,но не много смъкнати,нито много вдигнати,подгънати крачоли.Отгоре суитчър или тениска върху риза.
Нямам определен стил , но определено няма да изляза като първия клошар от нас.. ;дд Каквото ми харесва си го купувам![]()
Нося почти всичко-дънки (по мен) блузи, тениски, пуловери, рокли, обувки на висок ток, маратонки, най вече гуменки (converse).. зависи от насторението ми
![]()
Различно според мястото където отивам.На училище ходя с дънки ,тениска/блуза (зависи от времето) ,яке и ботуши
Ходя предимно с много широки дрехи.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali